Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Max1508

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mikmik i pituszka. Ale jeszcze dodam do informacji ze ona powiedziała że wsadziłem przyjaciela na głębokość ok 1.5 cm Sad

teoretycznie, a praktycznie?

----edited by emilka----
posty połączyłam, a na przyszłość staraj się używać opcji "zmień"
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 12:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIE MA BATA ;] bez beki no jakim cudem?! przez "gatki"jak to określiłeś nawet zakłądając ze znalazł by iles Tych plemników to tak czy inaczej plemniki w preekakulacie zdychaja bo preejakulat ma za zadanie odkawsić środowisko w cewce moczowej wiec nie ma opcji!

no chyba że jako kolejnego newsa nam dasz że w cześci dalszej programu pozbyles sie "gatek";] hehe

Pozdrawiam na prawde nie ma sie czym martwić;]
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 12:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez uwazam ze nie ma sie czym martwic, byly gatki, wytrysku nie bylo wiec nie ma obcji na ciaze Wink
Powrót do góry
Max1508

PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 10:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A gdyby nawet duża ilość tej cieczy wyciekła? to na pewno nie była sperma dlatego że przecież mężczyzna czułby kiedy jest wytrysk Smile . powtarzam ze powiedziała mi że wszedł w głębokość ok 1,5 cm Sad
Powrót do góry
martabied

PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewelina25 napisał:
nie ma za co dziekowac po to tu jestesmy Smile daj znac jaki wynik testu tez jestem ciekawa Smile

pozdrawiam

Z fasolki nici. Pozdrawiam
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 5:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skąd ona moze wiedzieć na ile co weszło skoro jej tam coś siedzi i sie nie rusza to kobieta tego nie czuje nawet ale już biorąc to wszystko pod uwage to nadal nie ma opcji !!! musisz sie bardziej postarać jak chcesz być tatusiem;]
Powrót do góry
houkana

PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 9:17 pm    Temat postu: ból brzucha a ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie dokońca wiem jakie moga byc obiawy pierwszych tygodni ciazy. czy moga sie pojawic bole podbrzusza? typ bólu: jakby miało zaraz rozsadzić narządy rozrodcze. jestem obecnie kolo 20 dnia cyklu wiec bol miesieczny odpada, a bol jajeczkowania tez watpliwy (chyba) bo trwa juz od jakis 4-5 dni (taki b. intesywny -wczesniej mniejszy). prosze o szybka odpowiedz.

---edit by Wind_Of_Hope---
Teamt przenosze do odp. działu Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

houkana jesli była taka sytuacja ze mogłoby dojsc do zapłodnienia to bardzo mozliwe ze to ciaza. a bol podbrzusza moze swiadczyc o rozrastajacej sie macicy Smile. takze powodzenia Wink wykonaj dla pewnosci tescik Wink

Powrót do góry
Max1508

PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jeśli jej gatki byłyby zwilgotnione też tą cieczą przed wytryskiem to może być w ciąży?? prosze powiedzcie. (RESZTA INFO W POPRZEDNICH POSTACH)
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 11:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

max w preejakulacie nie ma teoretycznie plemnikow... nawet jakby bylo duzoe tego plynu, bylibyscie goli i kochali sie normalnie a do wytrysku wogole by nie doszlo to szans na ciaze nie ma... musialby byc wytrysk i sperma musialaby sie dostac do pochwy....
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 28 z 40