Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mikmik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja dodam ponownie ze nawet jeżeli juz w tym preeejakulacie sie fartem znajdą plemniki to one są mało ruchliwe i nie maja co jeść nawet wiec zdechną! zwyczajnie;]

jeżeli nikomu z nas nie wierzysz to zrób test i po sprawie;]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Max1508

PostWysłany: Sob Lis 10, 2007 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko moja dziewczyna teraz mówi ze w tym czasie powinna mieć okres a nie ma :/ !!!!!! mówiła też że 2 tygodnie przed okresem bolały ją piersi a teraz ja nie bolą. Zaczynam się martwić. Okres powinna mieć teraz jakoś. A co to tak dokładnie kropelkowanie i czy to ma w sobie plemniki? jakie jest ryzyko zapłodnienia? rozważając poprzednie moje posty czyli jak się dotykaliśmy. boję się ;(
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Nie Lis 11, 2007 12:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja podtrzymuje wciąż swoje zdanie;]
cykle w tym wieku nie są regularne! niech idzie do ginekologa i już;] w tym wieku powinna taczać tam juz chodzić;]
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lis 11, 2007 1:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

amelka wg mnie Twoj cykle jest jeszcze nieregularny, jest duza szansa na ciaze, tym bardziej ze niedawno rodzilas...rozumiem ze wytrysk nastapil w srodku?! nie mogłas zazyc tabletki "po"?..nie chce wprowadzac w bład,ale szanse sa.. Confused Rolling Eyes z 2giej strony- kiedy zaczełas zazywac tabsy? w momencie gdy doszlo do pekniecia gumki- zazywałas juz tabletki? czy dopiero po incydencie?

Powrót do góry
Kinga20

PostWysłany: Nie Lis 11, 2007 8:41 pm    Temat postu: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy mogę zajść w ciążę jeżeli mój chłopak nie mogł we mnie "wejść" a niestety robiliśmy to w 16 dniu cyklu czyli prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest ogromne??

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze w odp. miejsce
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Lis 11, 2007 8:44 pm    Temat postu: Re: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinga20 napisał:
czy mogę zajść w ciążę jeżeli mój chłopak nie mogł we mnie "wejść" a niestety robiliśmy to w 16 dniu cyklu czyli prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest ogromne??

jesli nie mogł w Ciebie wejsc to jak mozesz zajsc w ciaze? gorzej sprawa wyglada jak doszło do wytrysku w srodku, jak długie masz cykle? zazwyczaj 16 dzien to jeszcze dzien płodny i jest albo przed albo po owulacji Cool

Powrót do góry
justiii

PostWysłany: Pon Lis 12, 2007 4:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaaa dziewczyny ratunku!!! po kolei a wiec 2miesiace temu wspolzylam z chlopakiem balam sie ze moge byc w ciazy okres mi sie spoznial 7 dni i nie bylam teraz jakos uprawialismy sex pekla nam gumka ale moj partner zareagowal odrazu ale to bylo na poczatku czy moge byc w ciazy???Neutral ratujcie nie wytrzymuje tego stresu psychicznie:/
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lis 12, 2007 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli nie bylo wytrysku w tobie to szanse sa znikome Smile
Powrót do góry
malina1996

PostWysłany: Pon Lis 12, 2007 4:58 pm    Temat postu: czy moge zajsc w ciaze dzien po miesiaczce? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzien po miesiaczcce kochałam sie i pekła nam prezerwatywa. czy mozliwe jest abym mogła zajsc w ciaze? czy ktos wie i mogłby mi powiedziec???

---edit by Wind_Of_Hope---
Prosze nie pisać postu wielkimi literami!
Proszę nie pisać dwoch takich samych tematów. Drugi został usunięty.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 12, 2007 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Malina zalezy jak długie masz cykle? wg mnie nie ma takiej opcji (jesli masz cykl (28dniowy) Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 29 z 40