Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinga20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Mam 28-mio dniowe cykle ale cholernie się boję że jednak mogliśmy wpaść. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania0000
|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 6:37 pm Temat postu: czy moze byc tak? |
|
|
Witam! mam taki maly problem,tydzien po miesiaczce kochalam sie z moim facetem,obliczyma ze dni mialam nieplodne (miesiaczke mam regularna 28dni) wytrysk byl do srodka czy moge zajsc wciaze ??
---edit by Pituszka
Temat przylanczam do pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 7:33 pm Temat postu: |
|
|
Kinga20 moim zdaniem nie ma sznas na ciaze, owszem byly to pldone dni ale nie doszlo do penetracji i wytrysku wiec szanse sa znikome a wrecz niemozliwe....
ania aniu jezeli tydzien po zakonczeniu krwawienia sie kochaliscie - chyba dobrze zrozumialam, przyjmijmy ze twoje krwawienie trwa 6 dni to kochaliscie sie 13 dnia cyklu a to sa dni najbardziej plodne, jezeli twoje cykle sa regularne i trwaja 28 dni to od 13 do 15 dnia cyklu nastepuje owulacja i wtedy jest najwieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze .... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania0000
|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 8:16 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje za odpowiedz.pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinga20
|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 10:18 pm Temat postu: |
|
|
wielkie dzięki-mam nadzieję że wszystko będzie ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ogoniaa
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 11:02 am Temat postu: czy jestem ciazy? |
|
|
hej mam takie pytanie spóznia mi się okres powinnam dostać 9 a dziś jest 14 przewznie miałam regularne cykle co 26 góra 27 dni dzis mija 31 dzień i nic od kilku dni pobolewa mnie brzuch dosłownie tak jakbym miała dostac @ a tu nic!! do zblżenia ostatni raz doszlo 9 dni temu zabezpieczaliśmy sie i raczej bylo wszystko ok! czy test wykazałby już ewentualna ciąże? strasznie się martwię jeszcze nigdy tak dlugo mi się nie spózniał ! przedwczoraj i wczoraj robiłam test ( bobo) obydwa wyszły negatywnie czy to daje jakaś pewność? czy nie zrobiłam ich za wczesnie?
pomózcie!!!!
-----edited by emilka------
temat przyłączyłam do tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 4:33 pm Temat postu: |
|
|
jesli sie zabezpieczaliscie i nie bylo zadnej wpadki to okres napewno dostaniesz pewnie spoznia Ci sie przez inne czynniki o ktorych tu mowa na forum.. stres. przeziebienie itp, nie stresowuj sie tak bo to tez opoznia okresik..pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewa20
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 4:33 pm Temat postu: Odpowiedź na wątpliwości! |
|
|
Nawiązując do waszych postów sporo osób się myli! Mam stałego partnera i już kilkakrotnie starałam sie z nim o dziecko. Nic nie wychodziło aż nagle pod koniec października dostałam jakby jakiegoś zatrucia wymioty biegunka itp, po tym zaczełam czuć bóle w podbrzuszu a dokładnie jakby z lewej strony po paru dniach zaczęły się bóle piersi z wrażliwością na dotyk! Zaczęło mnie to niepokoić, bo szczerze mówiąc nie wierzyłam w ciąże aż niedawno zrobiłam test i okazał się pozytywny, zarejestrowałam się do lekarza i zobaczymy! Więc te objawy nie są przypadkiem. Mam nadzieję że rozwiałam choć w minimalnym stopniu wasze wątpliwości. Pozdrawiam Ewa!
-----edited by emilka----
proszę nie pisać całych postów pogrubiona czcionką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
qweqwe
|
Wysłany: Czw Lis 15, 2007 12:02 am Temat postu: |
|
|
witam.
mam pytanie i prosbe o szybka odpowiedz.
kochalem sie z moja kobieta 5-7dni po zakonczeniu jej okresu, zabezpieczylismy sie prezerwatywa, napewo nam nie pekla a ja konczylem na zewnatrz. Osatnio Moja kobieta ma bol brzucha w miejscu jajnikow, a okres powinna miec ok 20. Stresuje sie ze moze sie cos stalo i ze moze jest w ciazy. Ale ostanio tez byla na imprezie gdzie czesto wychodzila na dwor gdzie bylo dosc chlodno i nie byla cieplo ubrana - bardziej rozebrana..
prosze o pomoc i opinie. co mam zrobic zeby sie nie stresowala ze moglo sie cos stac.
Pozdrawiam qweqwe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Lis 15, 2007 12:06 am Temat postu: |
|
|
na moje oko tu ciazy nie ma
albo te klcia to byla owulacja, albo sie przeziebila i jest jeszcze mase roznych powodow
zabezpieczyliscie sie wiec jest o, uspokoj ja troche bo przez stres jej sie spozni... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|