Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Lis 15, 2007 12:08 am    Temat postu: Re: Odpowiedź na wątpliwości! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewa20 napisał:
Nawiązując do waszych postów sporo osób się myli!

ale w czym sie myli??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
qweqwe

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lis 15, 2007 12:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy jak przytyla 2kilo w ciagu 2-3tygodniu czy ma to jakis zwiazek z mozliwoscia zajscia w ciaze? kochalismy sie 3po zakonczeniu okresu! ile trwaja dni nieplodne??
Powrót do góry
m45

PostWysłany: Czw Lis 15, 2007 10:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam ogromny kłopot! w sobotę (3-4 dni po okresie) kochałam się z chłopakiem z zabezpieczeniem chłopak mówił że nasienie zostało w środku ale mam czasem dziwne bóle brzucha i nie wiem jak je interpretować... strasznie sie boje... i nie mogę przestać o tym myśleć. ;(proszę o jakiekolewiek rady co mam zrobic...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lis 15, 2007 12:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

qweqwe..zalezy jak długie ma cykle. w zaleznosci od tego ustala sie dni płodne i niepłodne. mysle ze wszystko jest ok bo nie doszlo do wytrysku wewnatrz, byla gumka i ogolnie uwazaliscie. Bole moga swiadczyc o owulacji,lub zblizajacym sie okresie Smile nie ma powodu do obaw. pzdr. Wink
a ze przytyła-hmmmm to nie ciaza . moze zbiera zapasy na zime Razz heh nie panikujcie
Dni niepłodne trwaja od 18dnia cyklu do okresu czyli ok.10 dni Smile. po okresie sa tylko 2-3 dni bezpieczne,potem zaczynaja sie płodne i owulacja

m45 czyli co pekła gumka? zalezy jak długie masz cykle..4-5 dni po okresie to zapewne zaczynaja sie juz płodne... Rolling Eyes

Powrót do góry
m45

PostWysłany: Czw Lis 15, 2007 12:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no weźcie mnie nie dołujcie... nie gumka nie pękła a okres przewiduję dopiero na początku grudnia więc to nie są bóle przedokresowe..
boję się zrobić test...

okres skończył mi się gdzieś w środę a to był w sobotę wieczorem.. a wogóle to jaka jest szansa zajścia w ciążę w dni płodne z prezerwatywa? duża? ;/

----edited by emilka----
jeżeli chcesz coś dodać luc zmienić, użyj opcji "zmień". znajduje się w prawym górnym rogu każdego Twojego posta. te posty połączyłam:)
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Lis 15, 2007 6:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

qweqwe ja zgadzam sie z Wind w 100%... przytycie nie musi koniecznie oznaczac ciazy Smile

m45 jezeli z prezerwaywa bylo wszystko ok to szan s na ciaze nie ma Smile
Powrót do góry
qweqwe

PostWysłany: Czw Lis 15, 2007 7:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

koniecznie? bol brzuch po 4dniach przestal istniec za 4dni powinna miec okres, czekamy Sad mam nadzieje ze nic sie nie stalo. bo przciesz mielismy zabezpieczenie nie konczylem w srodku wiec chyba bedzie ok prawada?Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lis 15, 2007 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no a jak Smile jasne ze ok. i nie panikuj Smile wcale Cie nie dolujemy ale po co mamy kłamac ? lepiej od razu powiedziec co i jak a nie robic nadzieje Razz. Wg Nas tatuskiem nie bedziesz. koniec tematu,bo wkołko wałkujemy to samo Wink

Powrót do góry
Ewa20

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 12:02 pm    Temat postu: Odpowiedź! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pytałaś czemu sie myli! Patrząc na wiekszość postów jedna odpowiedź przeczy następnej i o to mi chodziło większość ma naprawde problem dlatego tu się zwraca o rade badź o pomoc, a padają różne odpowiedzi. Wiem sama z doświadczenia! Kiedyś na moje pytania dostawalam pare odpowiedzi i każda z nich wprowadzała mnie w bład wiadomo, że każdy organizm różne zmiany inaczej znosi. Ja jestem zalogowana w tym forum bo są tu wporządku osoby i jak mam problem to mogę się kogoś poradzić i odwrotnie! Very Happy Pozdrawiam!!!
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 4:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wlasnie o to chodzi zeby tutaj wyjasniac te problemy Smile wiadomo ze co osoba to inna opinia itp. ale sa tutaj moim zdaniem osoby ktore sie troche orentuja w "tych" sparwach i rozwiewaja wszelkie watpliwosci Smile
no... to na tyle i koncze offtopic Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 31 z 40