Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stokrotka2007

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 7:56 pm    Temat postu: globulka po odbyciu stosunku z wytryskiem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tydzień temu odbyłam stosunek z chłopakiem . Doszło do wytrysku... użyłam globulki zaras po , jednak chciała bym sie dowiedzieć czy ona cos pomogła. Dodam ze był to mój dzień plodny, a globulka była jedynym zabezpieczeniem... Crying or Very sad

-----edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 11:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

globulki się stosuje przed a nie po. Więc takie zabezpieczenie jakiego Ty użyłaś na nic Ci się nie zda.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiscie ze tak.zGadzam sie z kolezanka. nie czytałas ulotki zawartej w globulce??? gdzie dziewczyno masz głowe?! najpierw pomysl a potem dzialaj...jesli trafiliscie na owulacje to za 9m-cy powitacie nowego czlonka rodziny... Rolling Eyes

Powrót do góry
smyku

PostWysłany: Nie Lis 18, 2007 11:22 pm    Temat postu: pomocy... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś rano współzyłam z chłopakiem, prezerwatywa przy stosunku pękła i nasienie dostało sie do srodka!!! jest to mój 15 dzień cyklu... przeważnie cykł trwa u mnie 34-37 dni. Czy moge zajść w ciaże???

----edited by emilka----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu specjalnego
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Lis 18, 2007 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

leć jutro do lekarza po tabletkę "po" - escapelle lub postinor duo. szanse na ciążę są duże!
smyku

PostWysłany: Nie Lis 18, 2007 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki. Mam nie regularny okres i obliczanie sprawia mi trudność...
Powrót do góry
Kasi_A.:)

PostWysłany: Pon Lis 19, 2007 12:35 am    Temat postu: :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiec...chciałabym sie dowiuedziec czy jest prawdopodobienstwo zapłodnienie w sytuacji gdy podczas stosunku facet."prawie
" doszedł ale stosunek był kontynuowany...i traz czy mozlwie jest aby ta sperma co jej nei było az tak duzo wyslizgneła sie "gora" w momencie np gduy członek nieco zmalał i gumka była luznijsza troszecze...??..miałam dni płidne wtedy dodam jeszcze...prosze o odpowiedz czy mozlwie jest aby sperma wypłyneła.?Sad
Powrót do góry
zaglubiona

PostWysłany: Pon Lis 19, 2007 3:47 pm    Temat postu: bez wytysQ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem ocierałm sie o mnie moj chlopak ja bylam w maktkach a on bez! nie doszło do wytrysku! ale twiedzil ze miał mokro!
nie umiem liczyc dni plodnych! Confused Sad
i sie biej teraz:/
ile potrzeba tej substancji by zajsc w cize?
pomozcie

---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lis 19, 2007 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasia jezeli wytrysku nie bylo o nie bylo i spermy, a do tego mieliscie gumke wiec jezeli byal dobrze zalozona to nic nie powinno sie stac Smile

zagubiona w twoim wypadku to ciaza jest niemozliwa wiec bez paniki Smile
Powrót do góry
gdokocka

PostWysłany: Pon Lis 19, 2007 6:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześc wam wszystkim! więc będę się streszczać: czy jak sperma wytryskła na część intymną to się jest wciąży? bardzo zalezy mi na tej odpowiedzi!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 32 z 40