Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
k__m__l

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lis 23, 2007 11:35 am    Temat postu: czy jestem w ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałam sie bez zabezpieczeń w ostatnim dniu okresu ,a teraz zauwazyłam że nie mam dni płodnych?
Co to może oznaczać? Czy jestem w ciąży?

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przyłaczam do odp. działu Smile prosze nie pisac 2ch takich samych postow ! jeden z nich usuwam. prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lis 23, 2007 12:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

k__m__l zalezy jakie masz cykle...dlugie, krotkie? ile trwaja dni?? jesli kochałas sie w trakcie okresu to szanse na ciaze sa nikłe...gorzej gdybys byla blisko owulacji... Rolling Eyes Wink

Powrót do góry
k__m__l

PostWysłany: Pią Lis 23, 2007 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moje cykle miesiaczkowe wachaja sie od 27 do 32 dni..

Wysłany: Pią Lis 23, 2007 3:23 pm

Temat postu: brak sluzu owulacyjnego

tak jak w temacie..czy moze ozanzcac ciaze? jezeli kochalam sie z chlopakiem w ostatnim dniu okresu 7 dzien cyklu i 9 dnia cyklu, a teraz jestem w 12 dniu cyklu i nie zaobserwowalam u siebie zadnego sluzu ktory by wskazywal na dni plodne. a moje cykle wachaja sie od 27 do 32 dnia...

----edited by emilka----
posty zostały połączone
Powrót do góry
lala155

PostWysłany: Pią Lis 23, 2007 5:35 pm    Temat postu: Re: "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli mój chłopak najpierw miał wytrysk...a po dwóch godzinach włozył mi czlonka do pochwy (tak parę razy) to czy jest taka mozliwosc ze plemniki jeszcze byly w srodku??? czy moge byc w ciazy???
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Lis 23, 2007 5:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala zalezy czy mialas dni płodne...? 2h to długo...powiem ze moze byc 50 na 50...nigdy do konca gwarancji nie masz czy nic nie dostało sie...a nie mogł po wytrysku isc i wziac kapiel? załatwiłoby sparwe i mozna dalej sie kochac?! Smile

Powrót do góry
nAtural

PostWysłany: Pią Lis 23, 2007 8:57 pm    Temat postu: Ciaza ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.. Sad Przepraszam jesli postawilem nowy temat w zlym miejscu.
A wiec tak mam problem. poniewaz Kochalismy sie z moja dziewczyna w przedostatni dzien jej okresu.. :/ niestety doszlo do tego ze moglem troche wytrysnac w niej. Ale Chodzi o to ze ona sie stresuje tym ze moszla zajsc w ciaze.. mowi ze ja mocno wszystko boli. Niewiem co mam zrobic aby ja uspokoic.. Wiem ze moje pytanie jest nietypowe no ale tak wyszlo.
(przepraszam za bledy. ale niemam dostepu do Polskiej klawiatury i jest mi ciezko sie przystkosowac. prosze o zrozumienie.)
Pozdrawiam.

-----edited by emilka-----
temat został przyłączony do specjalnego
Powrót do góry
marinka

PostWysłany: Pią Lis 23, 2007 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie!
Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam sobie teścik (6 dzień). Wynik był negatywny... być może dlatego, że jeszcze za wcześnie i że zrobiłam go popołudniu.. Dodam iż w dalszym ciągu baaaardzo bolą mnie jajniki i piersi.
Question
Proszę o Odp.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 11:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nAtural zalezy jak długie cykle ma Twoja dziewczyna...przedost.dzien okresu to zazwyczaj jeszcze bezpieczny dzien...ok.14 dnia cykle pojawia sie owulacja...moim zdaniem ciazy nie ma,bo był jeszcze okres-koncowka ale był Smile

Marinka no jasne ze za wczesnie!!! tylko pieniadze zmarnowałas...musisz uzboric sie w cierpliwosc...i co Ci test dał?nic. bo za wczesnie wykonałas. testy ciazowe wykonuja sie po ok.12 dniach od owego stosunku. Wtedy wynik powinien byc wiarygodny....

Powrót do góry
lala155

PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 6:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
lala zalezy czy mialas dni płodne...? 2h to długo...powiem ze moze byc 50 na 50...nigdy do konca gwarancji nie masz czy nic nie dostało sie...a nie mogł po wytrysku isc i wziac kapiel? załatwiłoby sparwe i mozna dalej sie kochac?! :)

Okres miałam 24.10.07 a moj oststni cykl trwał 37 dni...To czy 18.11.07 były dni płodne???
Powrót do góry
kasiek22

PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 9:04 pm    Temat postu: ratujcie!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej.....mam pytanko i iwelka prosbe:( mialam okres od 10 do 16 listopada a 18 list. robilam to z chlopakiem i siedem dni po stosunku pojawila sie krew z drog rodnych..Sad CZY JA JESTEM W CIAZY?!SadSadSad: pomozcie mi blagam:( a jak jestem to co mam zrobic ABYM NIE BYLA MATKA!!???SadSad:(pozdr

----edited by emilka----
temat został przyłączony do tematu specjalnego
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 34 z 40