Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pianistka18

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 12:13 pm    Temat postu: Prawdopodobieństwo ciąży- jakie i w jaki sposób? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Moja krótka historia - mam 4 dzień okresu, piesciłam sie z moim chłopakiem - oczywiście miałam założony tampon- on drażnił mnie swoim członkiem i delikatnie we mnie wzedł ( sama główka oczywiscie- na tyle na ile pozwalał tampon) no i niestety nie wytrzymał i miał wytrysk. Ja od razu poleciałam do łazienki wyciągnęłam tampon- duzo spermy ze mnie wyleciało- umyłam sie i nie zakładałam nowego.
Moje pytanie: Jakie jest prawdopodobienstwo ze zajde w ciąże? Dodam ze wciąż krwawię w związku z okresem.
A jesli jest jakies prawdopodobienstwo to w jaki sposób? Plemniki zyją maksymalnie do 7 dni ( ponoc 3-5) a ja owulacje mam dopiero za 11 dni (cykle 30 dniowe)
Bardzo prosze pomózcie i wyjaśnijcie mi to .

----edited by emilka----
temat został przyłączony do tematu podwieszonego "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mała18

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 3:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie co moze oznaczac gdy z popchwy wypływa tak jakby ,,woda''??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 6:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalezy jakie dni masz Smile byc moze ta "woda" to dni płodne Smile doszlo do wytrysku w srodku? moze to sperma wycieka? Wink

Powrót do góry
marry

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 7:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy to mozliwe ze w 2 miesiacu moze juz zaczacrosnac podbrzusze ?? i czy jezlei kobieta ma okres i po nim wydzila jej sie taka brazowawa wydzielina to cos jets nie tak ?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marry !! NIE jesteś w ciąży! przestań sobie wkręcać i wmawiać. widzę, że nie dociera Wink jak nie dowierzasz trzem testom i dwóm normalnym okresom, to idź do ginekologa (już 8mio-tygodniową ciążę wykryje) lub zrób test beta hcg z krwi. tylko ja nie widzę takiej potrzeby zupełnie Cool

Ostatnio zmieniony przez emilka dnia Sob Paź 13, 2007 8:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka napisał:
marry (już 8mio-miesięczną ciążę wykryje) )

Emilka a nie 8tygodniowa ? Razz. 8m-cy to by ledwo chodziła Razz

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

już poprawiwszy Cool gracjas za zwrócenie uwagi bucheche
jagodka71

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

EMILKA minęło 3-4 sekundy
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jagodka71, według mnie szanse są...
Paula 106

PostWysłany: Nie Paź 14, 2007 10:46 am    Temat postu: czy ktoś mi pomoze tutaj Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć Wszystkim. Okres mam raczej nie regularny.. Ostatnie moje okresy byly 12 12 10 11 8 a teraz nie mam i strasznie się boje. Kochałam się z moim chlopakiem 7 miesiac temu i 8 dostalam okres.. 7 kochalismy sie bez zabezpieczenia ale nie skonczyl we mnie bo potem zalozyl prezerwatywe.. w okres 8-9 sie kochalismy chwile bez i potem zalozyl.. potem chcielismy sie kochac i zaczelismy.. włozył bez 2 razy i wyciagnol bo przypomnialo sie nam ze wychodzą za pare dni dni plodne..Ale nie skonczyl we mnie za zadnym razem. I teraz myslalam ze miedzy 8-10 dostane okres bo bolaly mnie jajniki a tu nic:( mamy 12 i nie mam.. Czy moge byc w ciązy? Obiawy mam jak na okres: pryszcze,bolą mnie jajniki najbardziej rano.. piersi bolą i mam troszke wieksze .. i zauwazylam takie swedzenie w pochwie aż pomyślalam ze to jakas choroba i to przez nia nie mam wlasnie okresu boli mnie brzuch, jestem senna wieczorem ale mysle ze to przez to ze o 6 wstaje, ochote mam na slodkie jak przed okresem Pomóżcie .. Proszę.. Sprawdzalam obiawy ciazy i raczej nie mam ani tem. wyzszej bo mam 35.3 do 34.8 nieraz.. nie wiem co robic:(
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 7 z 40