Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pianistka18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 12:13 pm Temat postu: Prawdopodobieństwo ciąży- jakie i w jaki sposób? |
|
|
Witam!
Moja krótka historia - mam 4 dzień okresu, piesciłam sie z moim chłopakiem - oczywiście miałam założony tampon- on drażnił mnie swoim członkiem i delikatnie we mnie wzedł ( sama główka oczywiscie- na tyle na ile pozwalał tampon) no i niestety nie wytrzymał i miał wytrysk. Ja od razu poleciałam do łazienki wyciągnęłam tampon- duzo spermy ze mnie wyleciało- umyłam sie i nie zakładałam nowego.
Moje pytanie: Jakie jest prawdopodobienstwo ze zajde w ciąże? Dodam ze wciąż krwawię w związku z okresem.
A jesli jest jakies prawdopodobienstwo to w jaki sposób? Plemniki zyją maksymalnie do 7 dni ( ponoc 3-5) a ja owulacje mam dopiero za 11 dni (cykle 30 dniowe)
Bardzo prosze pomózcie i wyjaśnijcie mi to .
----edited by emilka----
temat został przyłączony do tematu podwieszonego "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała18
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 3:38 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie co moze oznaczac gdy z popchwy wypływa tak jakby ,,woda''?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 6:21 pm Temat postu: |
|
|
zalezy jakie dni masz byc moze ta "woda" to dni płodne doszlo do wytrysku w srodku? moze to sperma wycieka? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
marry
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 7:13 pm Temat postu: |
|
|
czy to mozliwe ze w 2 miesiacu moze juz zaczacrosnac podbrzusze ?? i czy jezlei kobieta ma okres i po nim wydzila jej sie taka brazowawa wydzielina to cos jets nie tak ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 7:53 pm Temat postu: |
|
|
marry !! NIE jesteś w ciąży! przestań sobie wkręcać i wmawiać. widzę, że nie dociera jak nie dowierzasz trzem testom i dwóm normalnym okresom, to idź do ginekologa (już 8mio-tygodniową ciążę wykryje) lub zrób test beta hcg z krwi. tylko ja nie widzę takiej potrzeby zupełnie _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci"
Ostatnio zmieniony przez emilka dnia Sob Paź 13, 2007 8:49 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 8:20 pm Temat postu: |
|
|
emilka napisał: | marry (już 8mio-miesięczną ciążę wykryje) ) |
Emilka a nie 8tygodniowa ? . 8m-cy to by ledwo chodziła _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 8:50 pm Temat postu: |
|
|
już poprawiwszy gracjas za zwrócenie uwagi bucheche _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jagodka71
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 8:57 pm Temat postu: |
|
|
EMILKA minęło 3-4 sekundy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 9:33 pm Temat postu: |
|
|
jagodka71, według mnie szanse są... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paula 106
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 10:46 am Temat postu: czy ktoś mi pomoze tutaj |
|
|
Cześć Wszystkim. Okres mam raczej nie regularny.. Ostatnie moje okresy byly 12 12 10 11 8 a teraz nie mam i strasznie się boje. Kochałam się z moim chlopakiem 7 miesiac temu i 8 dostalam okres.. 7 kochalismy sie bez zabezpieczenia ale nie skonczyl we mnie bo potem zalozyl prezerwatywe.. w okres 8-9 sie kochalismy chwile bez i potem zalozyl.. potem chcielismy sie kochac i zaczelismy.. włozył bez 2 razy i wyciagnol bo przypomnialo sie nam ze wychodzą za pare dni dni plodne..Ale nie skonczyl we mnie za zadnym razem. I teraz myslalam ze miedzy 8-10 dostane okres bo bolaly mnie jajniki a tu nic:( mamy 12 i nie mam.. Czy moge byc w ciązy? Obiawy mam jak na okres: pryszcze,bolą mnie jajniki najbardziej rano.. piersi bolą i mam troszke wieksze .. i zauwazylam takie swedzenie w pochwie aż pomyślalam ze to jakas choroba i to przez nia nie mam wlasnie okresu boli mnie brzuch, jestem senna wieczorem ale mysle ze to przez to ze o 6 wstaje, ochote mam na slodkie jak przed okresem Pomóżcie .. Proszę.. Sprawdzalam obiawy ciazy i raczej nie mam ani tem. wyzszej bo mam 35.3 do 34.8 nieraz.. nie wiem co robic:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|