Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
olga
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 12:03 pm Temat postu: czy jestem w ciązy? |
|
|
hej mam takie pytanie czy jeśli chłopak miał wytrysk (nie bęąc wewnątrz), a sperma- (jak to podczas wytrysku).. znalazła sie obficie na moim brzuchu i prawdopodobnie w wiejscach intymnych to jest jakaś możliwość, żeby doszło do zapłodnienia? :?
----edit by Pituszka
temat przylanczam do tematu pokrewnego. A drugi taki sam temat kasuje, jeden w zupelnosci wystarczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jagodka71
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 12:07 pm Temat postu: |
|
|
EMILKA szanse są na co na to że coś będzie czy na to że nic nie będzie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marry
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 12:24 pm Temat postu: |
|
|
a mialas wtedy dni plodne ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga321
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 1:11 pm Temat postu: ciaza??? |
|
|
witam! Pisze bo nie wiem co sie ze mna dzieje otoz ostatnia miesiaczka skonczyla mi sie 11 sierpnia przy czym to nie byla zwykla miesiaczka bo trwala 14 dni i do tego to byly bardziej takie plamienia bardzo skape, pozniej spolzylam z chlopakiem zabespieczylam sie globulkami ale on niczym, robilam juz sobie testy ciazowe ostatni 8 pazdziernika przy czym nic nie wykazaly ze moglabym byc w ciazy. czy testy powtarzane pieciokrotnie kazdy po uplywie kolejnego tygodnia moga sie mylic? dlaczego nie mam jeszcze okresu? prosze jesli ktos wie co sie ze mna dzieje niech napisze z gory dziekuje za pomoc[/quote][/list]
----edit by Pituszka
temat przylanczam do tematu pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 1:26 pm Temat postu: |
|
|
kinga hmm... ja ciaze wykluczam testy negatywne i wogole ale to kilkunastodniowe krwawienie nie bylo normalne, powinnas zglosci sie do ginekologa ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 3:57 pm Temat postu: Re: Prawdopodobieństwo ciąży- jakie i w jaki sposób? |
|
|
pianistka18, moim zdaniem prawdopodobieństwo zajścia w ciązę jest minimalne, żeby nie powiedzieć zerowe, a to dlatego, że jeszcze krwawiłaś w związku z okresem, czyli błona śluzowa się złuszczała i nie było warunków do zagnieżdżenia się zapłodnionego jajeczka (co w Twoim przypadku mało prawdopodobne, skoro masz cykle 30stodniowe, ale tak mówię jeżeli byłyby bardzo bardzo krótkie cykle i owulacja by wtedy nastąpiła, ale też jest tak dość rzadko).
Paula 106, nie powinnaś być w ciąży, ale na wszelki wypadek możesz zrobić test.
olga, w miejscach intymnych, czyli na wargach sromowych czy głębiej? jeżeli że tak się brzydko wyrażę została "przepchnięta" do pochwy i miałaś wtedy dni płodne, to szanse na ciązę mogą być, ale malutkie. plemniki nie mają turborakiety
jagodka71, na ciążę, ale nieduże, bo prawdopodobieństwo bardzo maleje przy braku wtrysku wewnątrz. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ale_ksa_ndra
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 5:51 pm Temat postu: Re: "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8) |
|
|
witam, mam problem:ostatnia miesiączkę miałam w sierpniu25-28, we wrześniu nie małam a teraz tz w październiku dostałam 4-8, miedzy czasie zrobiłam trzy testy ale były negatywne..czy jednak mogłam zajśc w ciążę?, pobolew mnie prawa strona podbrzusza i wyczuwam jkby zgrubienie w tej cześci. Ludzie pomocy, bo oszaleje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 7:29 pm Temat postu: |
|
|
idź do ginekologa raczej w ciązy nie jesteś ale moze masz jakiś stan zapalny alebo problemy hormonalne
najprostrze rozwiazanie to wizyta w gabinecie;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ZDETERMINOWANA
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 1:45 pm Temat postu: PROSZE OSZYBKĄ PORADE |
|
|
Mam problem chyba jak karzdy człowiek ale dlamnie jest wyjątkowy bo przerażajacy awiec chodzi oto że ( 5 ) dni temu powinnam dostać okres wmiędzy czasiemiałam małą wpadke z mężem i na wszelki wypadek wziełam tabletki postinal duo i teraz mam takie pytanie czy okres morze mi się jeszcze bardziej spużnić z raci zarzycia tych tabletek wprawdzie mam obolałe piersi tak jak przed okresem ale okresu ani widu ani słychu prosze poradcie co mam na ten temat myślec bo morze niepoczebny jest tu stres
---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do odp. działu.
Prosze nie pisac postow drukowanymi literami i czytac regulamin działu!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 2:02 pm Temat postu: |
|
|
jak najbardziej okres ma prawo spoznic sie od tych tabsow. jesli zazyłas je w odp. czasie to nie ma mowy o ciazy. radze spokojnie czekac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|