Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karolinatomek17

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy moge ci napisac wszystko w calym temacie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

.... ja tez nic nie rozumiem....
jeśli spóźnia Ci się okres to zrób test. Okresu nie było więc nie ma kolejnego cyklu i tym samym kolejnych dni płodnych.
Nie ma czegoś takiego jak " cykl płodny"

Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 3:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie czekam na jakis logiczny opis sytuacji.

z tego co zrozumialam to spoznia ci sie okres, a wiec tym samym przesunela ci sie owulacja, a co za tym idzie okres dni plodnych tez sie przesunal.
przy rozregulowanym cyklu, trudno miec pewnosc czy kochaliscie sie akurat w ni plodne czy juz w dni nie plodne.
radze zebys zrobila test ciazowy, i ewentualnie udala sie do lekarza.

aha i po czym wnioskujesz, ze masz teraz dni plodne? (co jest pradopodobne przy rozregulowanym cyklu, ale nie mozna mowic, o dniach plodnych z nastepnego cyklu, moze np, dopiero teraz koncza ci sie dni plodne?)

PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 6:51 pm    Temat postu: czesc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A wiec 28 marca mialam dostac okres do dzisiaj go nie dostalam.Mam cykle 28-31. Moj lekarz mi powiedzial ze jego zdaniem to regularny cykl.W 14 dniu cyklu mam napewno plodne bo robilam test zawsze na dni plodne a poza tym lekarz mi kazal przychodzic w te dni i sprawdzal dokladnie czy to sie zgadza.Po niedzieli zaczela mnie kuc macica wtedy jak nacisnelam reka na podbrzusze,pozniej zas wokol pepka bylo stwardzenie, no i od wczoraj mam sluz bo zawsze patrze jaki on jest.Temp mam 37 stopni.Test sprawdzalam pare dni temu i wyszedl negatywny.I teraz nie wiem co o tym myslec.A moj lekarz ma urlop.
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem czy źle nie kojarzę, ale czy to nie Ty pisałaś że czułaś bicie serca dziecka? Neutral (prawdopodobnie).
hmm.. poczekaj parę dni, zrób kolejny test albo po prostu poczekaj aż lekarz wróci z urlopu. jeśli nie chcesz czekać to idź do innego ginekologa.
i zrób test z krwi.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 7:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja proponuje zakonczyc na tym rozmowe. to nie jest miejsce na tego typu gadki! kolezanka karolina dostanie ostrzezenie to sie nauczy nie smiecic na forum! masz odp działy to tam pisz a nie zakładasz setki takich samych postow.
NIKT TU MA NIE ODPISYWAC jasne? Mad Mad

Powrót do góry
karolinatomek17

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2009 10:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Posluchaj a dlaczego ty sie wtracasz w rozmowy innych zajmij sie soba a nie zagracaj pisaniem tych swoich odp.NASZCZESCIE NIE WSZYSTKIE TAKIE MEDYCZNE FORUMY SA JAK TEN. Mad
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2009 10:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo jest moderatorem?
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2009 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zamykam ten bełkot. jesli nie dociera do Ciebie zeby nie pisac 10 razy tego samego to nie moja wina..sa i tacy ludzie...
trudno.
pisz tam gdzie powinnas

Pituszkaa sorki ale musialam zamknac Exclamation

Powrót do góry
Justyna187

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 1:59 pm    Temat postu: Bez prezerwatywy. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatnio...Dwa dni po miesiaczce kochalam sie z moim chłopakiem z prezerwatywą, potem on wytarł swój członek o papier... poszedł umyć.
Wrócił i sprobowalismy bez, całkiem szybko to robilismy, nie spuscil sie we mnie, miał przy sobie jeszcze scierke, którą ocierał swojego penisa co kilkanascie wlozen.

Czy moge miec jakies obawy zwiazane z ciaża ?

Zaznaczam jeszcze, ze nie używam tabletek antykoncepcyjnych.

Z góry dziękuje za porady.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 57, 58, 59  Następny
Strona 58 z 59