Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mortin
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 10:17 pm Temat postu: czy jest ryzyko ciąży? |
|
|
Witam,
uprawialem dzis seks z moja dziewczyna, bylem zabezpieczony. Po tym jak skonczylem w niej ona jeszcze chwile chciala sie kochac, gdy juz wyciagnalem czlonka z pochwy zauwazylem, ze nasienie rozeszlo sie po sciankach prezerwatywy oraz jego niewielka ilosc wydostala sie na zewnatrz przy koncu gumy. Dziewczyna umyla sie zaraz, pozniej rece i wymyla sluz z pochwy. Czy jest prawdopodobienstwo, ze moze zajsc w ciaze, jesli tak to jak duze? Dodam jeszcze, ze miesiaczka skonczyla sie jej 5-6dni temu
Przeniosłam do odpowiedniego działu / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
babcia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Na ulotce jest wyraźnie napisane, żeby prezerwatywę zdjąć zaraz po wytrysku. Chcesz się kochać dalej - załóż nową... Ale OK, to tak na przyszłość.
Prawdopodobieństwo jest i to nawet duże. dziewczyna mogła już mieć dni płodne (lub tuż przed). Najlepiej będzie jak za ok 12 dni zrobicie test. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pawko
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 11:30 pm Temat postu: |
|
|
aj tam, od razy duże... jakby to było takie proste... ludzie się miesiącami starają żeby zajść w ciążę, a tu się raz gumka trochę zluzowała i już niby duże prawdopodobieństwo ja bym napisał: prawdopodobieństwo jest zawsze, ale w tym przypadku minimalne.
swoją drogą dziwna tendencja na tym forum jest obserwowalna- ludzie rejestrują sie i ani "dzień dobry", ani nic, tylko od razu z jakimiś dziwnymi pytaniami wyskakują, w dodatku licząc że inni posiadają jakąś zdolność jasnowidzenia albo inne źródło wiedzy niedostępnej ogółowi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 11:40 pm Temat postu: |
|
|
zalezy jak długie cykle ma dziewczyna i czy regularne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 9:04 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem ryzyko ciazy jest. Jesli miala dni plodne to moglo dojsc do zaplodnienia. No i oczywiscie jesli sperma rzeczywiscie byla na prezerwatywie. Ale to jest tylko ryzyko..ono zawsze jest. Wiec najlepiej zrobcie test i bedziecie wszystko wiedziec.
-------edited by emilka------
jest zbiorczy, dotyczący tego typu pytań. zamknęłam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolinatomek17
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 1:12 pm Temat postu: czesc |
|
|
witam was dziewczeta.Mam pytanko spoznia mi sie okres 7 dni, od wczoraj zaczal mi sie cykl plodny i tez wczoraj wspolzylam,czy moge zajsc w ciaze? 28 marca powinnam dostac miesiaczke, a do dzis nie dostalam.Przed wczoraj sprawdzalam wieczorem test i wyszedl negatywny. Co mi poradzicie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 1:21 pm Temat postu: |
|
|
1. nadawaj postom odpowiednie tematy!
2. juz dostalas odpowiedz na swoje pytanie!@
3. nie zakladaj takich samych watkow, jutro zalozysz nastepny ale napiszesz ze okres ci sie spoznia 8 dni?
jakim cudem mogl ci sie zaczac "cykl" plodny? cykl jest jeden, okres/dni plodne mogly ci sie zaczac.
a zreszta niby jak, skoro nie dostalas okresu?!
albo sama nie masz pojecia o czym piszesz, albo masz problemy z sensownym pisaniem, bo nic z tego nie rozumiem.
jesli nadal masz dni plodne, a skoro przesunal ci sie okres, to jest taka mozliwosc, to oczywiscie ze mozesz byc w ciazy, jesli kochalas sie bez zabezpieczenia.
test jest wiarygodny 14 dni po stosunku. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolinatomek17
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 1:55 pm Temat postu: |
|
|
dlatego pisze o tym iz mam cykl plodny ale nie dostalam okresu a wiem jak przebiego cykl plodny i ile dni jest.Nigdy mi sie jeszcze nie zdarzylo takie cos rozne sa przypadki.I dlatego pisze zeby mi ktos doradzil co mam zrobic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 1:59 pm Temat postu: |
|
|
teraz to juz nic nie rozumiem :/ _________________