Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 11:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

temat zamykam bo istnieje juz taki sam
zapraszam tutaj :
http://www.biomedical.pl/forum/32-vt10179.html?start=310
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Mortin

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 10:17 pm    Temat postu: czy jest ryzyko ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
uprawialem dzis seks z moja dziewczyna, bylem zabezpieczony. Po tym jak skonczylem w niej ona jeszcze chwile chciala sie kochac, gdy juz wyciagnalem czlonka z pochwy zauwazylem, ze nasienie rozeszlo sie po sciankach prezerwatywy oraz jego niewielka ilosc wydostala sie na zewnatrz przy koncu gumy. Dziewczyna umyla sie zaraz, pozniej rece i wymyla sluz z pochwy. Czy jest prawdopodobienstwo, ze moze zajsc w ciaze, jesli tak to jak duze? Dodam jeszcze, ze miesiaczka skonczyla sie jej 5-6dni temu

Przeniosłam do odpowiedniego działu / nowicjuszka
Powrót do góry
babcia

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na ulotce jest wyraźnie napisane, żeby prezerwatywę zdjąć zaraz po wytrysku. Chcesz się kochać dalej - załóż nową... Ale OK, to tak na przyszłość.

Prawdopodobieństwo jest i to nawet duże. dziewczyna mogła już mieć dni płodne (lub tuż przed). Najlepiej będzie jak za ok 12 dni zrobicie test.

PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 11:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aj tam, od razy duże... jakby to było takie proste... ludzie się miesiącami starają żeby zajść w ciążę, a tu się raz gumka trochę zluzowała i już niby duże prawdopodobieństwo Question ja bym napisał: prawdopodobieństwo jest zawsze, ale w tym przypadku minimalne.
swoją drogą dziwna tendencja na tym forum jest obserwowalna- ludzie rejestrują sie i ani "dzień dobry", ani nic, tylko od razu z jakimiś dziwnymi pytaniami wyskakują, w dodatku licząc że inni posiadają jakąś zdolność jasnowidzenia albo inne źródło wiedzy niedostępnej ogółowi Mr. Green
Powrót do góry
Anonimowa22
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalezy jak długie cykle ma dziewczyna i czy regularne
Gość

PostWysłany: Pią Mar 27, 2009 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem ryzyko ciazy jest. Jesli miala dni plodne to moglo dojsc do zaplodnienia. No i oczywiscie jesli sperma rzeczywiscie byla na prezerwatywie. Ale to jest tylko ryzyko..ono zawsze jest. Wiec najlepiej zrobcie test i bedziecie wszystko wiedziec.

-------edited by emilka------
jest zbiorczy, dotyczący tego typu pytań. zamknęłam
Powrót do góry
karolinatomek17

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 1:12 pm    Temat postu: czesc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam was dziewczeta.Mam pytanko spoznia mi sie okres 7 dni, od wczoraj zaczal mi sie cykl plodny i tez wczoraj wspolzylam,czy moge zajsc w ciaze? 28 marca powinnam dostac miesiaczke, a do dzis nie dostalam.Przed wczoraj sprawdzalam wieczorem test i wyszedl negatywny. Co mi poradzicie.
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1. nadawaj postom odpowiednie tematy!
2. juz dostalas odpowiedz na swoje pytanie!@
3. nie zakladaj takich samych watkow, jutro zalozysz nastepny ale napiszesz ze okres ci sie spoznia 8 dni?

jakim cudem mogl ci sie zaczac "cykl" plodny? cykl jest jeden, okres/dni plodne mogly ci sie zaczac.
a zreszta niby jak, skoro nie dostalas okresu?!
albo sama nie masz pojecia o czym piszesz, albo masz problemy z sensownym pisaniem, bo nic z tego nie rozumiem.

jesli nadal masz dni plodne, a skoro przesunal ci sie okres, to jest taka mozliwosc, to oczywiscie ze mozesz byc w ciazy, jesli kochalas sie bez zabezpieczenia.

test jest wiarygodny 14 dni po stosunku.

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 1:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dlatego pisze o tym iz mam cykl plodny ale nie dostalam okresu a wiem jak przebiego cykl plodny i ile dni jest.Nigdy mi sie jeszcze nie zdarzylo takie cos rozne sa przypadki.I dlatego pisze zeby mi ktos doradzil co mam zrobic.
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 1:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teraz to juz nic nie rozumiem :/
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58, 59  Następny
Strona 57 z 59