Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anka Gość
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 6:01 pm Temat postu: |
|
|
prosze niech mi ktoś odpowie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 7:36 pm Temat postu: |
|
|
Pwinnaś zrobić test ciążowy,jeśli okaże się że nie jesteś w ciąży,udaj sie do ginekologa i porozmawiaj z nim o zabezpieczeniach.Życzę powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 7:44 pm Temat postu: |
|
|
Powinnaś poddać się badaniu ginekologicznemu i to bezwzględnie!Masz 18 lat i miesiączkujesz na pewno od jakiegoś dłuższego juz czasu.To,że dostałaś miesiączki 10 dni wcześniej może nie oznaczać nic,ale może również oznaczać(czego Ci nie życzę)jakieś zmiany chorobowe(zapalenie,nadżerka).Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lusi-martynek Gość
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 5:56 pm Temat postu: Re: Czy sex+ miesiączka = baby? |
|
|
czy w czasie mieśiączki można zrobic test ciążowy?jakie jest prawdopodobieństwo wyńiku[/list] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 6:00 pm Temat postu: |
|
|
Nie radzę robić testu w czasie miesiączki.Nawet badania moczu wykonane w czasie jej trwania są często nieprawdziwe.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lusi-martynek Gość
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 6:42 pm Temat postu: |
|
|
13/14/15-ego dnia przed miesiączką współżyłam z meżem bez zabezpieczeń do końca oczywi s cie miałam miesiączke27dnia ale miałam tylko2dni minęły3tygodnie a mnie strasznie boli głowa podbrzusze piersi nabrzmiałe czy to jest to co myśle test robiłam w pierwszy dzien miesiaczki teraz wiem ze zrobiłam żle ,nie ukrywam ze bardzo byśmy z mężem chcieli mamy8letniego synka POZDRAWIAM i czekam na odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 8:31 pm Temat postu: |
|
|
Radzę powtórzyć test i życzę powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 10:47 pm Temat postu: |
|
|
dzięki za odpowiedz POZDRAWIAM LUCYNA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
atena
|
Wysłany: Nie Lut 26, 2006 3:28 pm Temat postu: Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0 |
|
|
Czy to mozliwe żebym była w ciązy jeśli byłam z moim chłopakiem tydzien temu (w sobotę 18 lutego)? Nie było wytrysku, wycofalismy Go wczesniej i skonczylismy w inny sposob. Obawiam się, jednak ze mogło dojść do kropelkowania a w ten sposob do ciązy :/ Okres mam miec dopiero 8 marca. Miesiączkuję nieregularnie. Dzisiejszej nocy bardzo źle sie czułam, było mi niedobrze. Ale tydzień to chyba za wcześniej na jakiekolwiek pierwsze objawy ciązy, prawda?? Odpowiedzcie mi prosze, bo bardzo się martwię tą całą sytuacja :/Wprawdzie jutro idę do lekarza, ale dla niego chyba tez bedzie za wczesnie na wykrycie ciązy :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Nie Lut 26, 2006 5:25 pm Temat postu: |
|
|
Rozluźnij się i poczekaj do miesiączki Wcale nie tak łatwo zajść w ciążę Życzę powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|