Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rafcio23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 8:27 am Temat postu: Czy ona jest w ciązy ? |
|
|
Witam. Mam pytanie czy Moja dziewczyna mogła zajść w ciąze jeśli dotykałem jej miejsc intymnych rękami na których miałem wcześniej nasienie ale je wytarłem ?! i dotykałem w między czasie wiele innych rzeczy ?! ale nie wkładałem do pochwy ?! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ekspert Ginekologii Gość
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 10:07 am Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że mogła zajść w ciążę. Plemniki są bardzo małe i nawet dokładne wytarcie nie powoduje usunięcia duzej ich ilosci z rąk. Należało by dokładnie przemyć dłonie środkiem plemnikobójczym.
Jeśli była w odpowiedniej fazie cyklu szansa na zapłodnienie wynosi ponad 90% gdyż plemniki swobodnie przenoszą się ze śluzem pochwy i mogą być aktywne w narządach rodnych kobiety do 3 dni.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Milano Gość
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 10:28 am Temat postu: |
|
|
Plemniki to jak bakterie który niestety bardzo szybko się przenoszą,
nie chce Cie martwić ale zacznij zbierac na wózek! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 12:21 pm Temat postu: |
|
|
Co za bzdury.
Porównanie do bakterii to absurd.
Plemniki mogą sie poruszać tylko i wylącznie gdy zetkną sie z śluzem kobiety. W tedy zachodzi reakcja chemiczna w wyniku ktorej zostaje uwolniona energia zmagazynowana w plemniku.
Sam nigdy nigdzie nie pływa, nie skacze i nie ma na "czole napisu rambo".
Jeżeli dobrze wytarłeś rekę to nie ma obaw, lepiej ja umyć na przyszlość ale nie płynem plemnikobójczym - takowego nie idzie dostać - nie sprzedają tego jak mydło lecz ciepłą woda wlaśnie ze zwykłym mydłem Wystarczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ekspert Ginekologii Gość
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 2:51 pm Temat postu: |
|
|
Niestety nie mogę zgodzić sie z przedmówcą, mydło nie niszczy plemników, wręcz przeciwnie, stają się bardziej ruchliwe. I pozniejsze dotykanie genitalii kobiety powoduje wieksze prawdopodobiensto zapłodnienia.
Paweł - zrób eksperyment, obserwuj zwykłą sperme i tą zmieszaną z mydłem pod mikroskopem to rozwieje Twoje wątpliwości.
Jedynie środki plemnikobójcze są skuteczne.
Rafcio23 radze kupic dziewczynie test ciązowy ponieważ prawdopodobieństwo, że Twoja dziewczyna zaszła w ciąże jest duże. Zalecam również wizytę u ginekologa.
Pozdrawiam
Ps. prosze skasowac poprzedni post, pomyłka przy wysyłaniu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 2:55 pm Temat postu: |
|
|
A ja proszę skasować cały ten durny temat... zachciało sie pieszczot smarkaczom... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 5:08 pm Temat postu: |
|
|
Dobrze ja nie bede sie z nikim kłucił co i jak
Prosił bym jednak o nie nadawanie sobie loginu "ekspert ginekolog", jeżeli kto kolwiek chce mieć taki tytuł proszę o dostarczenie na adres mejlowy redakcja[at]biomedical.pl odpowiednie dokumęty (kopie w elektronicznej formie) odpowiednich dokoumetów które będą możliwe do weryfikacji.
Jeżeli ktoś jest lekarzem, to bardzo miło mi że zainteresował sie udziałem na naszym forum, tylko niech robi to oficjalnie, badź wypowiada sie czysto prywatnie. Albo wóz albo przewóz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agrafa280
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 6:01 pm Temat postu: nie przejmuj sie!11 |
|
|
Rafal nie martw sie opiniami eksperta twoja laska nie mogla zajsc w ciąze. Nie ma takiej mozliwosci a ten ekspert to musi wrocic do szkoly podstawowj na lekcje biologi, jak on moze sie za takiego podawac nie majac wogole pojecia o tym na jaki temat sie wypowiada. To tak jakby laik wypowiadal sie w dziedzinie reperacji samochodów a z zawodu bylby cuiernikiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 10:18 pm Temat postu: |
|
|
Mamy eksperta! Super! szkoda ze troche niedouczony. ale w naszym kraju od takich ekspertow az sie roi wiec czemu ja sie dziwie plemniki to nie bakterie i na rekach sie nie mnoza lecz obumieraja. musza miec wlasciwe warunki zeby przetrwac. chyba ze szanowny ekspert ma plemniki jakies inne. prosze wobec tego czesto myc rece tym plemnikobojczym srodkiem bo moze szanowny ekspert nie zarobic na alimenty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Neugier
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 10:45 pm Temat postu: |
|
|
rafcio23 Twoja dzieczyna nie mogła zajsc w ciaze,poniewaz wytarłes reke,pozatym nie wkładałes jej tam palców wiec jest Ok. a plemniki nie sa McGaywerami
polecam tak jak inni wyzej napisali dla uspokojenia siebie umycie pod goraca woda rąk,pleminki wtedy gina.
pozatym pleniki jesli nie zetkna sie ze sluzem to chyba odrazu gina ? tak ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|