Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Robert7890
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 11:03 am Temat postu: |
|
|
A przyszła mi jeszcze jedna rzecz do głowy, czy słyszał ktoś o przypadku ze na teście gdy mamy T i C pojawia sie tylko kreska T testowa? czy jest taka mozliwość i czy oznacza ona jesli pojawia się tylko ta jedna brak ciązy? bo takiej opcji na teście nie przedstwiono, a gdy jest tylko sama kontrolna to wiadomo ze negatywny ale czy moze byc sama testowa? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina_19x
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 10:07 pm Temat postu: |
|
|
ja robiłam pre test i dokładnie czytałam ulotke i bylo tam napisane ze: ciaza est wtedy kiedy jest kreska przy T i C jesli jest tylko C to nie ma ciazy jesli jest tylko T lub w ogole brak kresek to test niewazny... ja robilam płytkowy pre test (1 kreska przy C) i mam nadzieje i zycze Tobie tego zebby w twoim przypadku było podobnie 3 maj sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lala155
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 10:36 am Temat postu: |
|
|
Pytam jeszcze raz, bo nie dostalam konkretnej odpowiedzi...Kochalam sie z chlopakiem w dni plodne bez zabezpieczenia. To trwalo jakies 5-7 minut, bylismy po ?redniej dawce alkoholu. On nie mial wytrysku, ani we mnie ani pó?niej. Z tego co mówil to bylo do niego jeszcze bardzo daleko. Czy moge byc w ciazy???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
troche sie boje pomocy
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 9:41 pm Temat postu: |
|
|
mam takie pytanko ktoś wczesniej napisał że plemniki pojawiają się na członku faceta dopieo przed wytryskiem Czy to prawda czy nawet jeśli facet jest podniecony to juz w ten chwili na jego członku pojawiają sie plemniki??? napiszcie mi jak to jest? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 9:55 pm Temat postu: |
|
|
Plemniki nie pojawiają się kiedy facet się podnieci. Pojawiają się przed wytryskiem i w jego momencie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
troche sie boje pomocy
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 10:04 pm Temat postu: |
|
|
wiec czy możliwe jest ze doszlo do zapłodnienia kiedy nie tyle kochalismy sie co tylko wszedł ze mnie ze dwa razy i przestał?? to mogły być juz dni płodne bo cykle mam dośc nie regularle dotego brałam antybiotyki w tym miesiącu a ze spóźnia mi sie okres to odchodzę od zmysłów. Więc czy możliwe jest zebym była w ciąży?
co prawda czły czas od jakiś 2 dni mam takie uczucie jakbym właśnie w tej chwili dostała okres ( zawsze przez miesiączką tak mam ) ale okresu jak nie bylo tak niema Błagam o jakąś odpowiedź
---edit by Pituszka
jezeli chcesz cos dodaj lub zmienic uzyj obcji "zmien" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 10:21 pm Temat postu: |
|
|
troche sie boje pomocy jzu w innym temacie ci odpisalam ale tutaj powtorze , w ciazy nie jestes do tego musza byc dni plodne i wytrysk a jak facet wszedl w ciebie tylko kilka razy i do wytrysku bylo daleko to mozesz byc spokojna
plemniki pojawiaja sie na kilka sekund przed wytryskiem - tzw. kropelkowanie, wczesniej nie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 11:05 pm Temat postu: |
|
|
Słusznie. W tym wypadku nie ma mowy o zajściu w ciązę. Możesz byc spokojna. PzD |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała18
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 8:39 pm Temat postu: śluz |
|
|
dziewczyny o co chodzi z tym objawem śluzu płodnego??Kiedy wystepuje i jak to wygląda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 8:46 pm Temat postu: |
|
|
Śluz płodny: występuje na kilka dni przed owulacją i kilka dni po niej [dni płodne].
Jest przezroczysty, ciągnący się, przypomina konsystencją białko jaja kurzego. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|