Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kaja19

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 12:07 pm    Temat postu: pilne..pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny potrzebuje waszej pomocy! okres spoznia mi sie 9 dzien! dzisiaj w nocy nie moglam juz wytrzymac i zrobilam test wynik negatywny.. ale piersi mam powiekszone, temp. ok 37! co ja mam robic? prosze o rade
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie doszło do wytrysku w srodku to nie ma mowy o ciazy:). Piersi bola czyli okres tuz tuz Razz. Spoznienie moze byc spowodowane stresem,zmiana klimatu, przyjmowaniem lekow itp. Wink

Powrót do góry
Kaczuszka

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 2:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Jezeli uprawialam z facetem sex w dniu ukonczenia okresu (okres mam 6-7dni co 28dni)to mialam dni nieplodne...stosunek byl przerywany ,kochalismy sie z prezerwatywa ...gdy dochodzil do wytrysku informowal mnie i w tym czasie wychodzil ze mnie...po czym zalozyl droga prezerwatywe ale przed tym wyczyscil sie chusteczka higieniczna...czy moglo dojsc do zaplodnienia ? teraz czekam za miesionczka i sie boje ,ze moge jej nie dostac.pomocy

----------------------------------------------------------
Stosunek przerywany z prezerwatywa czy to moze byc ciaza (jesli spuscil sie do gumki) ???

------edited by emilka-------
kaczuszka, jeszcze jednego takiego samego posta napiszesz, to dostaniesz bana! ile można powtarzać? na forum już co najmniej 4 osoby się wypowiedziały, na pw też dostałaś odpowiedź! ostrzegam!

ps. i dziecko drogie, zanim się zabierzesz za seks to poczytaj trochę, bo Twoja wiedza mnie przeraża.
wiem, ze to nie forum ortograficzne, ale blagam, bo to po prostu razi w oczy: miesiĄCZKA a nie miesiONCZKA
Powrót do góry
pinezka
Gość

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jasne, ze nie Exclamation przeciez jesli nie bylo w Tobie wytrysku i na dodatek zabezpieczaliscie sie gumka to nie ma mowy o ciazy Smile A po drugie bylas w ostatnik dniu okresu - wiec teoretycznie mialas dni nieplodne. czekaj spokojnie na okresik na pewno przybedzie Smile nie boj zaby Cool
Powrót do góry
domka

PostWysłany: Wto Gru 18, 2007 2:44 pm    Temat postu: pomocy!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba zwariuję! odbyłam stosunek choć nie wiem czy tak moge to nazwać - facet był we mnie 2 razy bardzo krótko, bez gumki). nie wybrudził się, bo nawet on i ja zauwazylismy że jesgo członek był suchy. ale strasznie sie boję że mogłam zajść w ciążę. to był 5 dzień po okresie. pojutrze powinnam dostac okres ale ta niepewność mnie dobija. jak myslicie - istnieje jakies ryzyko?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Gru 18, 2007 4:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

domka ja uwazam ze zadnego ryzyka nie ma - wytrysku nie bylo wcale wiec spokojnie...
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Gru 18, 2007 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

domka ryzyko jest rowne 0% Smile a wiec nie stresuj sie Smile okres napewno przybedzie w terminie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Gru 18, 2007 4:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

5 dni po okresie to poczatek plodnych nie prawdaz kolezanki ? Razz,ale zgadzam sie z laskami Wink 2 min to malutko. i nie bylo wytrysku w srodku wiec nie wyobrazaj sobie ze bez zapłodnienia zaszlas w ciaze Neutral Wink

Powrót do góry
domka

PostWysłany: Czw Gru 20, 2007 6:26 pm    Temat postu: ??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

30sty dzień, a ja nie mam okresu...właśnie dziś powinnam dostać....wpadam w panikę..
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Gru 20, 2007 6:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

domka i wlasnie ta panika powoduje opoznienie okresu u Ciebie Confused postaraj sie uspokic bo przez stres i zamartwianie moze sie spozniac..a jak chcesz to zrob jutroz rana test - wtedy sie uspokisz na amen bo wynik bedzie napewno wiarygodny, pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 19 z 52