Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
perez

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 3:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj to samo, nie dostala nie czuje zadnych objawow, a zawsze je miala, co raz bardziej sie martwimy Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 4:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tto zrób test. my na forum nie przyspieszymy okresu....nie wiem czego sie boisz?! przeciez jak nawet doszlo do zapłodnienia to za pozno na jakiekolwiek dzialanie, albo bedzie na teście 1 kreska albo 2... Wasz wybor- czekajcie w nerwach,albo robcie tesciora Razz

Powrót do góry
perez

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 4:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mowilem dziewczynie zeby zrobila, to powiedziala ze poczeka do 13 stycznia i jak nie dostanie to zrobi test... wiem ze to dopiero jeden dzien ale naprawde sie martwimy, ogolnie jak oceniacie ze by mogla byc w ciazy skoro nie skonczylem w Niej??
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli jestes pewny ze nie skonczyles w niej to mysle jest ok i male prawdopodobienstwo na ciaze Smile ale moim zdaniem poczekajcie jeszcze kilka dni na okres. Ja bym tak zrobila, pozdrawiam
Powrót do góry
perez

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ufff dostala okresu, ale ulga Very Happy Dzieki rowniez za wsparcie z Waszej strony, polubilem to forum Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a nie mowilam Wink
gratuluje i zycze nastepnym razem mniej stresow Smile
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 9:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to rzeczywiscie ulge macie Cool powodzenia na przyszlosc, pozdrowki
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

proste i logiczne ze w Waszej sytuacji o ciazy nie mogłobyc mowy Smile po co tak panikowac? Wink

Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Pon Sty 14, 2008 10:08 am    Temat postu: Strach ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj byłem u dziewczyny, dawno się nie widzieliśmy i trochę nas poniosło. Nie było stosunku, ale leżeliśmy nadzy pod kołdrą i mój penis miał kontakt z jej ciałem. Starałem się unikać bezpośredniego kontaktu z genitaliami, jednak przez moment spróbowaliśmy sexu analnego, przez 5 sekund, otem się wycofałem. Wiem, że pojawił się preejakulat. Do wytrysku nie doszło mam jednak obawy, że mogłem go gdzieś na ręce przenieść w okolicach pochwy. Dziewczyna była 6 dni przed planowanym okresem i były to podobno jej dni niepłodne.
Aha uprawialiśmy też sex oralny, najpierw ona mnie, a potem ja jej. Tylko, że między tym była godzina przerwy, a w międzyczasie jadłem i piłem kawę.
Pisze o tym dlatego, że słyszałem, że plemniki mogą przenieść się na wardze.
Proszę o pomoc.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Sty 14, 2008 10:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po pierwsze nie bylo stosunku vaginalnego wiec sanse na ciaze maleja
po drugie nie bylo wytrysku ani nie bylo blisko do niego wiec szanse na ciaze maleja jeszcze bardziej dlatego uwazam ze nie macie co sie martwi Wink po 3 byly to jej dni nieplodne...
po czwarte poprzez sex oralny nigdy nie zajdziesz w ciaze ani nigdzie nie przeniesiesz plemnikow - to sa bajki i to jest niemozliwe!
pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 25 z 52