Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Simmi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 14, 2008 6:12 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przeczytałem to o tych plemnikach na ponton.org więc nie wiem ... a co z preejakulatem ? starałem się naprawdę nie dotykać penisem genitaliów, ale mogło się zdarzyć że przeniosłem go na ręce w okolice warg sromowych itp
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 14, 2008 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Simmi 6 dni przed okresem to napewno dni nieplodne Smile do ciazy potrzebna jest owulacja i mega duzo sluzu a przede wszystkim wytrysk w srodku Smile na palcach nie masz takiej predkosci z ktora plemniki sie poruszaja wiec spokojnie Smile

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 12:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind niby jest taka mozliwosc ze jak odrazu po wytrysku mezczyzna przeniesie duza ilosc spermy na palcach do pochwy i sa akorat dni plodne to dojdzie w jakims tam procencie do zaplodnienia ale ja osobiscie jeszcze nie slyszalam o takim czym Cool ale teoretycznie jest to mozliwe....

a co do kolegi Simmi w twoim wypadku to ciazy nie bedzie Wink
Powrót do góry
myszka0812

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc... mam pytanko. 11 stycznia br. uprawiałam z moim chłopakiem stosunek... ale trwał on przez jakies 5 minut bez zabezpieczenia... czy mogłam zajsc w ciaze??? nie wiem czy były to dni płodne ale 17.12.07 miałam okres... bardzo sie obawiam i prosze o odpowiedz... pomozcie!!! pozdro:*
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 1:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli nie bylo wytrysku w tobie to mysle ze nie ma sie czym martwic , na moje oko mialas juz prawdopodobnie dni nieplodne, a ile trwaja twoje cykle??
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie myszka mozesz jeszcze podac ile trwa Twoj cykl mniej wiecej i czy jest regularny bo to wazne. Ale na moje oko jest i tak ok Smile
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 10:41 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziś znów widziałem się z dziewczyną, za 4 dni powinna mieć okres, w niedzielę była sucha w okolicach genitaliów, natomiast dziś wsunąłem jej rękę tylko trochę za majtki i po chwili poczułem wilgotne, może nie w jakiś dużych ilościach, ale jednak ... i zawsze przed okresem pojawiają jej się syfki, a teraz ich nie ma .... ja wiem to jeszcze 4 dni, ale ja chyba oszaleję, dobrze że ona o niczym nie wie tylko by się stresowała ... albo to ja taki panikarz jestem Sad
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

simmi to dobrze ze jej dodatkowo nie stresujesz. I tak teraz nic nie zrobisz co nie..musisz poczekac te 4 dni doo okresu. Moim zdaniem miesiaczka przyjdzie. bedzie wszystko dobrze-uwierz Smile pozdrawiam
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 10:58 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale czy jest możliwe że nagle pojawiła się wilgoć ? czy mogło to mieć związek z zapłodnieniem ? i dlaczego syfków nie ma skoro zawsze były Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 11:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Simmi czasem pojawia sie sluz przed okresem. Ja np nie mam, mam wogole sucho ale sa kobitki ktore maja mokro i wcale nie musi znaczyc ze jest sie w ciazy.- rozne organizmy- rozne reakcje Smile nie masz powodu do niepokoju Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 26 z 52