Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Simmi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 11:18 pm Temat postu: .... |
|
|
mam nadzieję, że tylko na strachu się skończy, dni niepłodne, brak stosunku, brak penetracji, próba stosunku analnego, nawet palcówki nie było jedynie mogłem mieć gdzieś preejakulat na dłoni, którą pocierałem genitalia dziewczyny, ale jednak boję się ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 11:57 pm Temat postu: |
|
|
powtorz sobie z 10 razy Dni niepłodne i pomysl co oznaczaja czy wobec tego jest mozliwe zapłodnienie? odp. brzmi nie ,nie masz co sie martwic :)juz bardziej nie moge chyba uspokoic? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 12:13 am Temat postu: .... |
|
|
dzieki naprawde wam dziekuje, ciesze sie ze jest takie forum, jeszcze 4 dni ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 11:24 am Temat postu: |
|
|
no wlasnie, ja tez mam przed okresem duzo sluzu. Czesto ale tez nie zawsze kazda kobieta jest inna. najgorsze to jest wlasnie wkrecanie sobie ciazy moim zdaniem ciazy nie ma a wiec relaxx simmi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 1:35 pm Temat postu: .... |
|
|
staram się, ale naprawdę ciężko ;/ jeszcze dziewczynie się śniło, że robiła test ciążowy i wynik był pozytywny ;/ a ona nic o moich wątpliwościach nie wie, nie powiedziałem jej żeby jej nie denerwować, a mnie chce z butów wyrwać ... czekam do tego piątku, ewentualnie soboty ... eh |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 5:24 pm Temat postu: |
|
|
sny slyszalam ze sprawdzaja sie na odwrot wiec rodzicami napewno nie bedziecie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 1:36 am Temat postu: .... |
|
|
Dziś znów widziałem się z dziewczyna, była raczej sucha dopiero po dłuższych pieszczotach pojawił się śluz, czekam na ten piątek i okres eh ... te nerwy mnie zabiją, dobrze, że jej nie powiedziałem, czy ktoś może mnie upewnić, że 6 dni przed okresem przy 27-28 dniowych cyklach to dni niepłodne ? Ostatnią miesiączkę miała 23 grudnia ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 12:33 pm Temat postu: |
|
|
na moje oko to dni nieplodne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 1:04 pm Temat postu: .... |
|
|
W sumie ja może całą sytuację źle opisałem, a może dobrze już mi odbija, więc napisze jeszcze raz:
Wylądowaliśmy pod kołdrą bez dołów ubrań, całowaliśmy się, stosunku analnego też nie było, w sumie to wyglądało tak, że wsunąłem na 5 sekund penisa między jej pośladki, wiem, że pojawił się preejakulat, na palcach go raczej nie miałem, ale możliwe, że znalazł się gdzieś na ręce, którą potem pocierałem narządy płciowe dziewczyny, choć wydaje mi się, że przed tym wytarłem rękę o kocyk ... na pewno nie doszło do penetracji, nie było wytrysku, jedyne wątpliwości mam związane z tym preejakulatem, ale mimo to wariuję ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 1:19 pm Temat postu: |
|
|
ale przeciez w tej wydzielinie teoretycznie plemnikow nie ma poniewaz to wydzielina z prostaty, a prostata jak wiadomo nie produkuje plemnikow nie bylo stosunku, wytrysku wiec czym ty sie tak martwisz ??? spokojnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|