Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma mowy o ciazy w Twoim przpadku. Przeciez piersi czasem maja prawo bolec Rolling Eyes mnie tez czasem gdzies zakluja ale nie wyobrazam sobie odrazu ciazy.. badz dobrej mysli i czekaj cierpliwie na okres.
Powrót do góry
Sekrecik88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

KAROLINA ale ty jestes panikara zrob ten test o ktorym wspominala ci wind of hope ,to nerwy tak na ciebie dzialaja i wkkrecasz sobie historyjki ze jestes w ciazy...w dodatku tekst o tym brzuchu za szybko a cycki ola na okresik zawsze tak jest....nie mials tak nigdny nie mow....przed okresem brzuch zawsze staje sie wiekszy DZIEWCZYNO OPANUJ SIE I NIE PISZ GLUPOTEK BUZKA
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
perez

PostWysłany: Nie Lut 10, 2008 9:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie, mam pytanie, moja kobietka dostala okresu w srode dzis jest niedziela jutro jej sie skonczy okres... a wiec czy jutro mozna bez problemu jechac bez gumki przerywanca?? Cykl ma 27 dniowy...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lut 10, 2008 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Perez niby mozna Wink ja sexilam sie do konca w 5dniu cyklu Razz narazie nie powiem ze jestem mama bo czekam na @ Razz hehe. jak nie przyjedzie to bedzie znaczyc tylko 1dno Smile. Ty chcesz do konca czy przerywaniec? Laughing

Powrót do góry
perez

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 12:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prerywaniec:P
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 11:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak prerywaniec to wg mnie mozna Razz Wink tylko tak jak mowiłam wczesniej - bierzecie to na siebie Razz ^^

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 1:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysle ze 1 dzien po okresie mozna bez gumki Smile ale tylko przerywany.. Ja moge Ci powiedziec tyle ze mam regularne cykle. I potrafie nawet dzien przed okresem kochac sie bez gumy bo sie boje Rolling Eyes to zalezy od obojga osob
Powrót do góry
karoli018

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 1:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam:) mam pewien problemik, pierwszy dzien mojego cyklu to 22 styczen, czyli ksiazkowa owulacja wypada na 4 lutego, a ze moje cykle sa nieregularna i biorac pod uwage ostatnie, ktore trwaly po 33 dni, owulacja wypadalaby na 7 lutego. 1,2,3 lutego kochalam sie z chlopakiem (przerywany) niby zdazyl, ale... no i 4 lutego wzielam Escapelle (nie wiedzialam jeszcze ze moglo wogole nie byc tej owulacji, bo zle wyliczylam...) 7,8,9,10 lutego kochalam sie z chlopakiem, ale już z finiszem we mnie. Czy jest prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy, czy ta escapelle nie zatrzymala owulacji albo jej nie przesunela? pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz Smile :*
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 1:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przy cyklach 33dniowych owulacja wypadałaby raczej na okolice 10 lutego a nie 7ego.. pierwszy przerwany stosunek raczej bezpieczny, ale jest duża szansa na ciążę, bo escapelle nie zabezpiecza przed kolejnymi niezabezpieczonymi stosunkami! a minęły aż 6 dni od wzięcia jej do ostatniego stosunku.
karoli018

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje bardzo Smile wiem, ze nie zabezpiecza, raczej chodziło mi o to czy ta tabletka jakos nie zatrzymala mi owulacji... bo szczerze przyznam, ze po dłuzszym zastanowieniu wraz z narzeczonym stwierdzilismy chcielibysmy miec dzidzie i nic strasznego by sie nie stalo gdyby okazalo sie, ze jestem w ciazy Smile a kiedy najwczesniej moglabym zrobic test ciazowy? i moglaby mi Pani wyjasnic, czemu owulacja wypadalaby na 10lutego? bo tego nie rozumiem... dziekuje Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 35 z 52