Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 12:28 pm Temat postu: |
|
|
nie ma mowy o ciazy w Twoim przpadku. Przeciez piersi czasem maja prawo bolec mnie tez czasem gdzies zakluja ale nie wyobrazam sobie odrazu ciazy.. badz dobrej mysli i czekaj cierpliwie na okres. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 8:18 pm Temat postu: |
|
|
KAROLINA ale ty jestes panikara zrob ten test o ktorym wspominala ci wind of hope ,to nerwy tak na ciebie dzialaja i wkkrecasz sobie historyjki ze jestes w ciazy...w dodatku tekst o tym brzuchu za szybko a cycki ola na okresik zawsze tak jest....nie mials tak nigdny nie mow....przed okresem brzuch zawsze staje sie wiekszy DZIEWCZYNO OPANUJ SIE I NIE PISZ GLUPOTEK BUZKA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
perez
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 9:35 pm Temat postu: |
|
|
Witam ponownie, mam pytanie, moja kobietka dostala okresu w srode dzis jest niedziela jutro jej sie skonczy okres... a wiec czy jutro mozna bez problemu jechac bez gumki przerywanca?? Cykl ma 27 dniowy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Perez niby mozna ja sexilam sie do konca w 5dniu cyklu narazie nie powiem ze jestem mama bo czekam na @ hehe. jak nie przyjedzie to bedzie znaczyc tylko 1dno . Ty chcesz do konca czy przerywaniec? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
perez
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 12:11 am Temat postu: |
|
|
Prerywaniec:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 11:59 am Temat postu: |
|
|
jak prerywaniec to wg mnie mozna tylko tak jak mowiłam wczesniej - bierzecie to na siebie ^^ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 1:08 pm Temat postu: |
|
|
mysle ze 1 dzien po okresie mozna bez gumki ale tylko przerywany.. Ja moge Ci powiedziec tyle ze mam regularne cykle. I potrafie nawet dzien przed okresem kochac sie bez gumy bo sie boje to zalezy od obojga osob |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karoli018
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 1:15 pm Temat postu: |
|
|
Witam:) mam pewien problemik, pierwszy dzien mojego cyklu to 22 styczen, czyli ksiazkowa owulacja wypada na 4 lutego, a ze moje cykle sa nieregularna i biorac pod uwage ostatnie, ktore trwaly po 33 dni, owulacja wypadalaby na 7 lutego. 1,2,3 lutego kochalam sie z chlopakiem (przerywany) niby zdazyl, ale... no i 4 lutego wzielam Escapelle (nie wiedzialam jeszcze ze moglo wogole nie byc tej owulacji, bo zle wyliczylam...) 7,8,9,10 lutego kochalam sie z chlopakiem, ale już z finiszem we mnie. Czy jest prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy, czy ta escapelle nie zatrzymala owulacji albo jej nie przesunela? pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 1:44 pm Temat postu: |
|
|
przy cyklach 33dniowych owulacja wypadałaby raczej na okolice 10 lutego a nie 7ego.. pierwszy przerwany stosunek raczej bezpieczny, ale jest duża szansa na ciążę, bo escapelle nie zabezpiecza przed kolejnymi niezabezpieczonymi stosunkami! a minęły aż 6 dni od wzięcia jej do ostatniego stosunku. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karoli018
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 2:38 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje bardzo wiem, ze nie zabezpiecza, raczej chodziło mi o to czy ta tabletka jakos nie zatrzymala mi owulacji... bo szczerze przyznam, ze po dłuzszym zastanowieniu wraz z narzeczonym stwierdzilismy chcielibysmy miec dzidzie i nic strasznego by sie nie stalo gdyby okazalo sie, ze jestem w ciazy a kiedy najwczesniej moglabym zrobic test ciazowy? i moglaby mi Pani wyjasnic, czemu owulacja wypadalaby na 10lutego? bo tego nie rozumiem... dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|