Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nsr
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 4:22 pm Temat postu: |
|
|
aha :] dziewczyna czytala, ze mozna robic test juz w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki nawet 6 dni po stosunku i o kazdej porze. Tak samo bylo napisane na tych testach co kupila. A stosunek byl jakies 15 dni temu ( i tak co dzien, co dwa az do czwartku (14.II.)). Wogole nie mam pojecia dlaczego martwimy sie ciaza jak sie zabezpieczalismy prezerwatywa i ja konczylem za zewnatrz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pawel321
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 5:22 pm Temat postu: |
|
|
Siemka mam kolejne pytanka kiedy jest największe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże chodzi mi o to czy na samym początku dni płodnych czy pod końiec ? Jakie mogą byc objawy ciąży w pierwszym tygodniu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 9:39 pm Temat postu: |
|
|
nsr no ja tez nie wiem czemu sie martwicie nie ma czym. Musisz uspokoic swoja dziewczyne. Zobaczysz ze okres przyjdzie. Nie ma innej opcji. Bylo zabezpieczenie i zadnego wytrysku bedzie oki doki-zobaczysz
pawel najwieksze szanse sa na poczatku dni plodnych. Bo wtedy plemniki moga sobie przetrwac do owulacji 72 godziny..i byc moze powstanie dzidzia a objawy w pierwszym tygodniu sa rozne zalezy od kobiet. Jedne je maja a drugie dopiero duzo duzo pozniej. Ale slyszalam ze bolesnosc piersi i czeste oddawanie moczu. Moze ktos jeszcze cos dopisze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
light
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 8:07 am Temat postu: |
|
|
Witam,wczoraj uprawialem sex z moja dziewczyna,bylem podniecony(nie bylo penetracji ani nic jeszcze),a ona nalozyla na mnie prezerwatywe (tak ze zakryla glowke penisa ktory byl mokry) lecz odwrotnie,po czym zsunela ja i nalozyla poprawnie,po czym wiadomo co bylo,skonczylem w niej ale w gumce i to ok 20-30 min po zalozeniu gumki,gumka na 100% cała itd...to byl preejakulacja? (nie bylem nawet bliski konca,bylem tylko mokry) jaka jest mozliwosc zajscia w ciaze ? ostatni okres rozpoczol sie jej 22-23 lutego,ma nie regularny cykl chociaz ostatnio ma ok 28-30 dni i miesiaczke co kazdy miesiac 24 dnia.
pisze poniewaz chce sie upewnic i tyle,mam nadzieje ze znajde u was odpowiedz.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 10:57 am Temat postu: |
|
|
Light jesli gumka nie pekła to jak moze byc w ciazy?? przeciez plemniki nie przebija sie przez sciany gumki chyba ze by znalazly mikro dziurke . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
light
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 1:48 pm Temat postu: |
|
|
chodzi mi wlasciwie czy przez preejakulat mogla by byc czytajac wiem ze tam nie ma,ale czy taka mala ilosc (jesli by sie znalazla) plemnikow wystarczyla by do zaplodnienia ? czy jest 100% potwierdzone ze gdy preejakulat dostanie sie do pochwy nie ma zagrozenia ?
dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 3:37 pm Temat postu: |
|
|
w podnieceniu nie ma plemnikow jedynie przed samym wytryskiem sie pojawiaja _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
light
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 7:00 pm Temat postu: |
|
|
aha ok dzieki jest to potwierdzone naukowo ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 7:53 pm Temat postu: |
|
|
hehe a co myslisz ze mowie tak oby uspokoic? nie wale prosto z mostu,nawet najgorsza prawde mozesz spac spokojnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
light
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 8:59 pm Temat postu: |
|
|
dzieki napewno napewno ? bo ja sam nie wiem czy mam powody do martwienia sie...zaznaczam ze pomiedzy dotknieciem zewnetrznej czesci prezerwatywy tym plynem z czlonka a moim koncem bylo jakies 20-30 minut...przepraszam ze sie tak dopytuje ale poprostu jestem ciekawski...na bank nie bylo mozliwosci ?
a moglabys obliczyc kiedy wystepuja u niej dni nie plodne skoro ostatnie 3/4 miesiaczki miala kazdego miesiaca miedzy 22 a 24 dniem ?
i takie pytanko zadane z czystej ciekawosci,nie wiem co o tym myslec zatem pytam Ciebie jako specjalistki czy przez uprawianie sportow np. gimnastyka,balet itd moze peknac blona ? albo poprzez wkladanie tampona ? zaciekawila mnie ta sprawa poniewaz rozne zrodla maja rozne opinie i sam nie wiem .
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|