Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nsr

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lut 16, 2008 4:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha :] dziewczyna czytala, ze mozna robic test juz w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki nawet 6 dni po stosunku i o kazdej porze. Tak samo bylo napisane na tych testach co kupila. A stosunek byl jakies 15 dni temu ( i tak co dzien, co dwa az do czwartku (14.II.)). Wogole nie mam pojecia dlaczego martwimy sie ciaza jak sie zabezpieczalismy prezerwatywa i ja konczylem za zewnatrz...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pawel321

PostWysłany: Sob Lut 16, 2008 5:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siemka mam kolejne pytanka kiedy jest największe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże chodzi mi o to czy na samym początku dni płodnych czy pod końiec ? Jakie mogą byc objawy ciąży w pierwszym tygodniu?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Lut 16, 2008 9:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nsr no ja tez nie wiem czemu sie martwicie Question Smile nie ma czym. Musisz uspokoic swoja dziewczyne. Zobaczysz ze okres przyjdzie. Nie ma innej opcji. Bylo zabezpieczenie i zadnego wytrysku Rolling Eyes bedzie oki doki-zobaczysz Exclamation

pawel najwieksze szanse sa na poczatku dni plodnych. Bo wtedy plemniki moga sobie przetrwac do owulacji 72 godziny..i byc moze powstanie dzidzia Smile a objawy w pierwszym tygodniu sa rozne Rolling Eyes zalezy od kobiet. Jedne je maja a drugie dopiero duzo duzo pozniej. Ale slyszalam ze bolesnosc piersi i czeste oddawanie moczu. Moze ktos jeszcze cos dopisze? Smile
Powrót do góry
light

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 8:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,wczoraj uprawialem sex z moja dziewczyna,bylem podniecony(nie bylo penetracji ani nic jeszcze),a ona nalozyla na mnie prezerwatywe (tak ze zakryla glowke penisa ktory byl mokry) lecz odwrotnie,po czym zsunela ja i nalozyla poprawnie,po czym wiadomo co bylo,skonczylem w niej ale w gumce i to ok 20-30 min po zalozeniu gumki,gumka na 100% cała itd...to byl preejakulacja? (nie bylem nawet bliski konca,bylem tylko mokry) jaka jest mozliwosc zajscia w ciaze ? ostatni okres rozpoczol sie jej 22-23 lutego,ma nie regularny cykl chociaz ostatnio ma ok 28-30 dni i miesiaczke co kazdy miesiac 24 dnia.

pisze poniewaz chce sie upewnic i tyle,mam nadzieje ze znajde u was odpowiedz.

Pozdrawiam.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 10:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Light jesli gumka nie pekła to jak moze byc w ciazy?? przeciez plemniki nie przebija sie przez sciany gumki Razz chyba ze by znalazly mikro dziurke Wink.

Powrót do góry
light

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 1:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chodzi mi wlasciwie czy przez preejakulat mogla by byc Wink czytajac wiem ze tam nie ma,ale czy taka mala ilosc (jesli by sie znalazla) plemnikow wystarczyla by do zaplodnienia ? czy jest 100% potwierdzone ze gdy preejakulat dostanie sie do pochwy nie ma zagrozenia ?

dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 3:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w podnieceniu nie ma plemnikow Smile jedynie przed samym wytryskiem sie pojawiaja Smile

Powrót do góry
light

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 7:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha ok dzieki Smile jest to potwierdzone naukowo ? Twisted Evil
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe a co myslisz ze mowie tak oby uspokoic? nie Smile wale prosto z mostu,nawet najgorsza prawde Smile mozesz spac spokojnie Smile

Powrót do góry
light

PostWysłany: Sro Mar 12, 2008 8:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki Smile napewno napewno ? bo ja sam nie wiem czy mam powody do martwienia sie...zaznaczam ze pomiedzy dotknieciem zewnetrznej czesci prezerwatywy tym plynem z czlonka a moim koncem bylo jakies 20-30 minut...przepraszam ze sie tak dopytuje ale poprostu jestem ciekawski...na bank nie bylo mozliwosci ?

a moglabys obliczyc kiedy wystepuja u niej dni nie plodne skoro ostatnie 3/4 miesiaczki miala kazdego miesiaca miedzy 22 a 24 dniem ?

i takie pytanko zadane z czystej ciekawosci,nie wiem co o tym myslec zatem pytam Ciebie jako specjalistki Wink czy przez uprawianie sportow np. gimnastyka,balet itd moze peknac blona ? albo poprzez wkladanie tampona ? zaciekawila mnie ta sprawa poniewaz rozne zrodla maja rozne opinie i sam nie wiem Smile.

Pozdrawiam.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 38 z 52