Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Simmi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 10:02 pm Temat postu: .... |
|
|
Laska brała w godz. 14:00 - 14:40 więc w miarę regularnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 10:14 pm Temat postu: |
|
|
to poczytaj co napisałam o braniu regularnie i spij spokojnie okres pojawi sie napewno _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 8:02 pm Temat postu: .... |
|
|
Wind_of_hope mówisz, że mam być spokojny, ale patrz co znalazłem:
brytka napisał:
wystarczy jedna tabletka!
ale brana regularnie co do dnia i godziny bo inaczej moze zakonczyc sie to płaczaca niespodzianka - Wind_of_hope
i teraz się boję bardziej bo kończy się 2 dzień od odstawienia, a krwawienia nie ma, laska brała tabletki między 14:00 - 15:00 więc nie co do godziny ...
jak zaczęliśmy się kochać to ona brala 18 tabletke więc 18 dni, czy to nie za malo ? Mielismy czekać cały miesiąc, aż zacznie 2 opakowanie ?
I jak jest z tą prezerwatywą ? Gdy podczas stosunku penis wyślizgnął się na zewnątrz, a prezerwatywa zsuneła się do połowy mozna ją naciągnąć z powrotem ?
Albo, gdy zwiotczał to pomóc mu reką i znowu wprowadzić ?
Przepraszam, że jestem taki natrętny, ale wariuję !! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 8:45 pm Temat postu: |
|
|
facet daj spokój. na wystąpienie krwawienia z odstawienia jest 7 dni a przy rozpoczynaniu stosowania tabletek czasami wcale nie występuje. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 12:29 am Temat postu: |
|
|
zazwyczaj krwawienie wystepuje ok 4-6 dzien. Ja biore tabsy juz rok i krwawienie dostaje 4 a czasem 5 dnia. A jeszcze sie nie spotkalam z przypadkiem zeby dziewczyna akurat w 2 dniu przerwy dostala krwawienie. Wiec na moje oko bez paniki Do 7 dnia ma czas, a jak nie dostanie to na poczatku tez jest to mozliwe tak jak mowi Emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 12:45 pm Temat postu: Re: .... |
|
|
Simmi napisał: | Wind_of_hope mówisz, że mam być spokojny, ale patrz co znalazłem:
brytka napisał:
wystarczy jedna tabletka!
ale brana regularnie co do dnia i godziny bo inaczej moze zakonczyc sie to płaczaca niespodzianka - Wind_of_hope
i teraz się boję bardziej bo kończy się 2 dzień od odstawienia, a krwawienia nie ma, laska brała tabletki między 14:00 - 15:00 więc nie co do godziny ...
jak zaczęliśmy się kochać to ona brala 18 tabletke więc 18 dni, czy to nie za malo ? Mielismy czekać cały miesiąc, aż zacznie 2 opakowanie ?
I jak jest z tą prezerwatywą ? Gdy podczas stosunku penis wyślizgnął się na zewnątrz, a prezerwatywa zsuneła się do połowy mozna ją naciągnąć z powrotem ?
Albo, gdy zwiotczał to pomóc mu reką i znowu wprowadzić ?
Przepraszam, że jestem taki natrętny, ale wariuję !! |
Simmi daj spokoj no moze przesadziłam mowiac rowno co do godziny,chodzilo mi zeby mniej wiecej w takich samych odstepach czasu brac, jesli godzine pozniej czy wczesniej to nic sie nie stanie. zrelaxuj sie i nie doszukuj sie juz niczego jestem pewna ze okres sie pojawi.
co do zsunietej gumki: ja bym załozyła nową,bo jakby nie patrzec juz została uzyta i to troche niehigieniczne znow zakładac ta sama jesli zwiotczał...to mozesz pomoc reka czemu nie hehe. Twoja sprawa. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 5:00 pm Temat postu: .... |
|
|
ale ona się nie zsunęła do końca tylko tak do połowy penisa, gdy ten wyślizgnął się z pochwy to po prostu naciągnąłem ją z powrotem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 9:38 pm Temat postu: |
|
|
no to dobrze nie panikuj wkrotce napiszesz na forum ze okres wpadł hihi jestem pewna. a laska tez tak przezywa? wiesz ze stres to zły doradca? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 10:11 am Temat postu: .... |
|
|
laska narazie nie, ale jak to sie dalej nie pojawi to pewnie zacznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 11:12 am Temat postu: |
|
|
ja tez moge powiedziec ze stres to zly doradca. narazie nie ma co panikowac i zrelaksuj sie ze swoja dziewczyna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|