Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Simmi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 22, 2008 10:02 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laska brała w godz. 14:00 - 14:40 więc w miarę regularnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 22, 2008 10:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to poczytaj co napisałam o braniu regularnie i spij spokojnie Smile okres pojawi sie napewno Wink

Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Sro Kwi 23, 2008 8:02 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind_of_hope mówisz, że mam być spokojny, ale patrz co znalazłem:
brytka napisał:
wystarczy jedna tabletka!

ale brana regularnie co do dnia i godziny bo inaczej moze zakonczyc sie to płaczaca niespodzianka - Wind_of_hope

i teraz się boję bardziej bo kończy się 2 dzień od odstawienia, a krwawienia nie ma, laska brała tabletki między 14:00 - 15:00 więc nie co do godziny ...
jak zaczęliśmy się kochać to ona brala 18 tabletke więc 18 dni, czy to nie za malo ? Mielismy czekać cały miesiąc, aż zacznie 2 opakowanie ?

I jak jest z tą prezerwatywą ? Gdy podczas stosunku penis wyślizgnął się na zewnątrz, a prezerwatywa zsuneła się do połowy mozna ją naciągnąć z powrotem ?
Albo, gdy zwiotczał to pomóc mu reką i znowu wprowadzić ?

Przepraszam, że jestem taki natrętny, ale wariuję !!
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Kwi 23, 2008 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

facet daj spokój. na wystąpienie krwawienia z odstawienia jest 7 dni a przy rozpoczynaniu stosowania tabletek czasami wcale nie występuje.
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 12:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zazwyczaj krwawienie wystepuje ok 4-6 dzien. Ja biore tabsy juz rok i krwawienie dostaje 4 a czasem 5 dnia. A jeszcze sie nie spotkalam z przypadkiem zeby dziewczyna akurat w 2 dniu przerwy dostala krwawienie. Wiec na moje oko bez paniki Wink Do 7 dnia ma czas, a jak nie dostanie to na poczatku tez jest to mozliwe tak jak mowi Emilka Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 12:45 pm    Temat postu: Re: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Simmi napisał:
Wind_of_hope mówisz, że mam być spokojny, ale patrz co znalazłem:
brytka napisał:
wystarczy jedna tabletka!

ale brana regularnie co do dnia i godziny bo inaczej moze zakonczyc sie to płaczaca niespodzianka - Wind_of_hope

i teraz się boję bardziej bo kończy się 2 dzień od odstawienia, a krwawienia nie ma, laska brała tabletki między 14:00 - 15:00 więc nie co do godziny ...
jak zaczęliśmy się kochać to ona brala 18 tabletke więc 18 dni, czy to nie za malo ? Mielismy czekać cały miesiąc, aż zacznie 2 opakowanie ?

I jak jest z tą prezerwatywą ? Gdy podczas stosunku penis wyślizgnął się na zewnątrz, a prezerwatywa zsuneła się do połowy mozna ją naciągnąć z powrotem ?
Albo, gdy zwiotczał to pomóc mu reką i znowu wprowadzić ?

Przepraszam, że jestem taki natrętny, ale wariuję !!

Simmi daj spokoj Razz no moze przesadziłam mowiac rowno co do godziny,chodzilo mi zeby mniej wiecej w takich samych odstepach czasu brac, jesli godzine pozniej czy wczesniej to nic sie nie stanie. zrelaxuj sie Smile i nie doszukuj sie juz niczego Smile jestem pewna ze okres sie pojawi.

co do zsunietej gumki: ja bym załozyła nową,bo jakby nie patrzec juz została uzyta i to troche niehigieniczne znow zakładac ta sama Razz jesli zwiotczał...to mozesz pomoc reka czemu nie Razz hehe. Twoja sprawa. Wink

Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 5:00 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ona się nie zsunęła do końca tylko tak do połowy penisa, gdy ten wyślizgnął się z pochwy to po prostu naciągnąłem ją z powrotem
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to dobrze Razz nie panikuj Wink wkrotce napiszesz na forum ze okres wpadł hihi Smile jestem pewna. a laska tez tak przezywa? wiesz ze stres to zły doradca? Wink

Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 10:11 am    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

laska narazie nie, ale jak to sie dalej nie pojawi to pewnie zacznie
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez moge powiedziec ze stres to zly doradca. narazie nie ma co panikowac i zrelaksuj sie ze swoja dziewczyna Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 46 z 52