Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 1:35 pm Temat postu: Czy peeting to forma antykoncepcji?? (part.5)- przeniesiony |
|
|
Zapraszam do dalszej dyskusji _________________ Jestem mamą ))
Ostatnio zmieniony przez tosia81 dnia Wto Kwi 06, 2010 8:22 am, w całości zmieniany 3 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Isztar2
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 3:32 pm Temat postu: |
|
|
Witam, mam pytanie. miedzy moim nowym partnerem a mna doszlo z soboty na niedziele do pettingu. Partner wkładal palce do mojej pochwy. Co jakis czas dotykal reka swojego penisa, przesuwajac nia w gore i w dol a potem znowu zajmowal sie mna. Nie doszlo do zadnego wytrysku. Martwi mnie jednak fakt, ze jak ja dotykalam jego penisa to czulam chyba ten plyn prejakuat. Czy jesli on jakims cudem wprowadzil ten plyn do pochwy to mam obawiac sie ciazy??
nie wiem jakie mam cykle bo 3 miesiace temu odstawilam tabletki. w niedziele zaczelam brac na nowo tabletki, nie czekajac na okres. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 3:41 pm Temat postu: |
|
|
hmm w innych swoich postach pisałaś ,że wróciłaś do brania tabletek ale niestety zrobiłaś to w najbardziej dziwaczny sposób. Wzięłaś bez okresu później odstawiłas...organizm mógł sfiksować i niestety antykoncepcja według mnie może być zawodna przynajmniej przez pierwszy miesiąc wiec nie eksperymentuj bez zabezpieczenia.
Plemniki w tym płynie są bezpośrednio przed wytryskiem, wiec jesli do niego nie doszło to nie masz czego się obawiać _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Isztar2
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 3:54 pm Temat postu: |
|
|
wzielam bez okresu bo jestem pewna ze przez te dwie wczesniejsze tabletki co wzielam 3 tygodnie temu i pozniejsze krawienie z odstawienia ich, nie dostalabym juz okresu w pazdzierniku i przez to niewiadomo po jakims czasie by sie pojawil, wiec nie chcialam czekac...tabletki bralam dluugo i dopiero jak zaczelam brac mialam kontakty intymne. Nigdy nie robilam nic bez tabletek, dlatego moja panika jest tym faktem teraz spotegowana.
nie mialam zamiaru eksperymentowac bez zabezpieczenia, nie zgodzilam sie na zadnej wkladanie penisa we mnie i wyciaganie no ale nie pomyslalam widac w 100% rozsadnie jesli chodzi o ten plyn.
mam nadzieje ze faktycznie nic z tego nie bedzie
i wiem na pewno ze zapamietam ten okres bez tabletek do konca zycia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mister199
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 6:07 pm Temat postu: Petting - problem |
|
|
Witam wszystkich forumowiczów otóż... wczoraj z moją dziewczyna uprawiałem petting, najpierw ona mnie doprowadziła , mialem slipki wilgotne wiadomo od czego, poszedłem do wc noi zakładając wilgotne slipki mogły zostać plemniki na ręce? szczerze powiedziawszy nawet nie miałem wilgotnej / mokrej ręki w ogóle ... potem wiadomo troche tv itd. takie sprawy... posiedzieliśmy itd. z 1 h i po tym wszystkim zrobiłem dziewczynie ( palcówkę ) - dziewczyna miała śluz w pochwie... po prostu pisze ze spokoju duszy ... raczej w takie cuda nie wierze ale warto sie upewnić... proszę nie wyśmiewać sie... po prostu niepokoje sie!
Marcin
--- Pisz w odpowiednich tematach bo robi sie bałagan na forum. Korzystaj z opcji "szukaj" to ułatwi sprawę ---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 6:12 pm Temat postu: |
|
|
Twoja niewczyna nie jest w ciazy, nie da sie w ten sposob zajsc w ciaze - jest od tego odpowiedni dzial, tam mozesz poczytac o tym |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 8:48 pm Temat postu: |
|
|
mister199 po godzinie plemniki nie mialy prawa "przetrwac". Ciazy z tegop nie bedzie, na przyszlosc radze jednak uwazac z takimi rzeczami i po pettingu, kontakcie ze sperma radze MYC RĘCE! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martenicja
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 7:31 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie
Uprawiałam petting z moim mężczyzną w dni płodne tzn. 28.10 miałam miesiączkę, a 14.11 się zabawialiśmy, po 40 h zażyłam Escapelle, jaka jest szansa, że mogę być w ciąży?
Bardzo proszę o szybką odpowiedż,
Pozdrawiam.
---Pisz w odpowiednich tematach---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 7:33 pm Temat postu: |
|
|
Martenicja nie ma szans. W przypadku pettingu mozliwosc zajscia w ciaze jest mala, a jesli zazylas escapelle to szanse sa zerowe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martenicja
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Myślisz, że powinnam zrobić test, bądż badanie krwi?
A właśnie powiedz mi jak najlepiej zabezpieczyć się podczas pettingu, bo tabletek jeszcze niestety nie biorę, a nie wiem czy powinnam ufać prezerwatywie + globulce.
I tak jeszcze się zastanawiam czy przez Escapelle nie rozregulował mi się cykl, bo chciałabym w sobotę właśnie zabawić się z chłopakiem, ale nie wiem co dzieje się z moim organizmem.
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedż. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|