Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 7:54 pm Temat postu: |
|
|
Nie sadze zeby byla taka potrzeba, bo ciazy z tego nie bedzie.
Podczas pettingu wystarczy zachowac ostroznosc zeby sperma nie dostala sie do pochwy i jej okolic. Wiec sadze ze zwykla prezerwatywa 100% wystarczy. No globulka + prezerwatywa to w czasie stosunku.
Tabletka moze rozregulowac cykl bo jest to duza dawka hormonow wiec radze uwazac. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martenicja
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 7:59 pm Temat postu: |
|
|
Czyli po prostu będę uważała, ale chyba i tak pokuszę się na Patentex Oval, bo już wystarczająco się zestresowałam ... proszę mi jeszcze powiedzieć, jak to jest z żywotnością plemników, czy to prawda, że na skórze wytrzymują 2 minuty i czy umycie mydłem rąk, penisa daje pewność, że żaden plemniczek nie przeżyje?
Dziękuję za odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 8:08 pm Temat postu: |
|
|
Zywotnosc plemnikow w niedogodnych warunkach to do 5 minut. Jedyne dogodne warunki to sperma i sluz plodny kobiety.
Jezeli mezczyzna mial wytrysk to radze aby mezczyzna oddal mocz (bo plemniki moga byc w cewce), umyl penisa i umyl rece mydlem. Po takim zabiegu nic nie powinno "przetrwac". _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
x352515x
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 6:52 pm Temat postu: pytanie |
|
|
witam
chcialbym zadac pytanie i opisac zdarzenie
prosze o ocene
podczas pieszczot wytrysk na piersi partnerki, dziewczyna wytarła husteczka higieniczna swoje piersi potem wziela drugą husteczke wytarla raz jeszcze piersi i rece i przetarła raz swoje miejsc intymne ta husteczka ktora wczesniej wytarla piersi i rece
dziewczynie okres rozpoczal sie 1 grudnia sytuacja miala miejsce 6 grudnia
czy są powody do obawa czy tylko niepotrzebne nerwy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 6:58 pm Temat postu: |
|
|
x352515x sytuacja dziwna... ale nie sadze zeby z tego byla ciaza... jesli nie bylo stosunku (np. kochaliscie sie i tuz przed wytryskiem wyszedles z niej i skonczyles na piersiach) to nie sadze aby bylo ryzyko ciazy aczkolwiek nie polecam na przyszlosc takich akcji...
Powiedz dla 100% pewnosci ilu dniowe ma cykle i czy sa regularne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
x352515x
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 7:03 pm Temat postu: |
|
|
mala_mi napisał: | x352515x sytuacja dziwna... ale nie sadze zeby z tego byla ciaza... jesli nie bylo stosunku (np. kochaliscie sie i tuz przed wytryskiem wyszedles z niej i skonczyles na piersiach) to nie sadze aby bylo ryzyko ciazy aczkolwiek nie polecam na przyszlosc takich akcji...
Powiedz dla 100% pewnosci ilu dniowe ma cykle i czy sa regularne |
stosunku nie było - no wlasnie nie wiem dlaczego tak zrobiła pewnie zapomniala w tym wszyskim
cykle są regularne jak w zegarku ilu dniowe to nie wiem a nie chce pytac aby nie denerwowac ale tak co 26-28 dni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 7:10 pm Temat postu: |
|
|
Hmmm no jesli teraz nie ma 26 dniowego cyklu to ciaze mozna 100% wykluczyc. Jesli jednak cykl 26 dniowy wypadnie w tym miesiacu to teoretycznie byl to 1 dzien plodny... zatem mimimalne ryzyko moze istniec, ale nei sadze aby takie cos spowodowalo ciaze. Jesli nie byla to "swieza" sperma to mysle ze nie ma szans na ciaze. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
x352515x
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 7:15 pm Temat postu: |
|
|
mala_mi napisał: | Hmmm no jesli teraz nie ma 26 dniowego cyklu to ciaze mozna 100% wykluczyc. Jesli jednak cykl 26 dniowy wypadnie w tym miesiacu to teoretycznie byl to 1 dzien plodny... zatem mimimalne ryzyko moze istniec, ale nei sadze aby takie cos spowodowalo ciaze. Jesli nie byla to "swieza" sperma to mysle ze nie ma szans na ciaze. |
nie wiem co rozumiesz przez swiaza sperma, od wytrysku na piersi do feralnego przetarcia minely ok 2 minut moze mniej
nie wiem czy ma teraz 26 dniowy czy dluższy cykl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 7:20 pm Temat postu: |
|
|
x352515x no tego nikt nie wie ilu dniowy cykl wypada w tym dniu...
Swieza sperma... no jak by na tej chusteczce byla sperma widoczna golym okiem.... ale skoro to byla juz 2 chusteczka... byly w nia rece wytarte to mysle ze nie mozna mowic o ciazy.
Staralam sie rozwazyc wszystkie za i przeciw ... ale ciazy z tego nie bedzie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
x352515x
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 8:29 pm Temat postu: |
|
|