Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tola18

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 25, 2008 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak wiem masz racje..dzis zrobilam sobie test wyszedl negatywny wiec sie troche uspokoilam..robilam w poludnie niby aptekarz powiedzial ze najlepeij rano zrobic ale w ulotce przeczytalam ze jesli jest sie przed miesiaczka to rano robic a jak juz powinna byc to mozna o kazdej porze dnia wiec chyba dobrze zrobilam cio
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 25, 2008 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli mineła odp. liczba dni to dobrze... wazne zeby nie robic za wczesnie.bo wtedy wynik jest zły..

Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Pią Lip 25, 2008 9:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no minelo juz na pewno 14 lub 13 dni
Powrót do góry
misiunia53

PostWysłany: Nie Lip 27, 2008 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy po wytarciu np z reki spermy np husteczką mogą dalej na niej pozostac żywe plemniki zdolne do zapłodnienia
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lip 28, 2008 6:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yyyyyyyy a pomysl logicznie Neutral.... jesli wytrzesz szmata rozlana wode to co ona dalej jest?.... Neutral raczej prawda? Wink

Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Pon Lip 28, 2008 9:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wkoncu okres przyszedl po rownym tygodniu uff dziekuje wam za odpowiedzi do pytan
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lip 28, 2008 7:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no proste ze mial przyjsc Smile ja nie widzialam innej opcji Wink

Powrót do góry
>>Myszeczka<<

PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 3:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba zadam po raz kolejny to pytanie no ale nie daje mi to spokoju.. Jesli chlopak mial na sobie bokserki na których była plamka płynu preejakulacyjnego i leżał na mnie podczas gdy ja nie miałam majtek to możliwe jest zapłodnienie? dodam że miałam owulację więc było dużo śluzu..:/ Proszę o odpowiedź
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej mozliwosci wogole....
Powrót do góry
xwhathaveyoudonex

PostWysłany: Nie Sie 03, 2008 7:25 pm    Temat postu: Ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! We wtorek [22 lipca] uprawiałam petting z moim chlopakiem. W pewnym momencie mój chłopak zaczął pocierać \"swoim\" o moja pochwe i wargi sromowe, ale nie wszedl we mnie. Byl to 11 dzien mojego cyklu. I tu mam pytanie. Czy przez taka zabawe mogłam zajsc w ciaze ? Strasznie sie boje, bo chociaz chlopak nie miał wytrysku, mógł pojawić się płyn preejakulacyjny Sad Dzis dostałam lekkiego krwawienia, tydzień przed terminem spodziewanej @, ale moje obawy nadal pozostają. Więc czy moge być w ciąży ?

Pozdrawiam i z góry dziekuje za wszystkie sensowne odpowiedzi.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 11 z 42