Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 7:33 pm Temat postu: |
|
|
Nie, nie jesteś w ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
>>Myszeczka<<
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 12:39 pm Temat postu: |
|
|
Czy wie ktoś na forum jak szybko wysycha sperma? czy jeśli była niewielka kropelka na kołdrze to mogła wyschnąć przez 15 minut? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 12:50 pm Temat postu: |
|
|
ranyy co to za bzdury piszesz sperma wysycha w ciagu kilku sekund. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
>>Myszeczka<<
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 7:19 am Temat postu: |
|
|
Cześć.. muszę jednak tu napisać bo nie mogę już normalnie żyć.. Opowiem całą sytuację.. W moją owulację ( jestem pewna że to owulacja :śluz, temperatura itp) uprawialiśmy z chłopakiem petting. Najpierw ja zrobiłam jemu przyjemność , leżał on wtedy na łożku, na kołdrze i wydawało mi się że troszkę spermy na nią poleciało. Później poszedł do lazienki wziąć prysznic. Wrócił po ok. 10 -15 minutach. Ja kładąc się na łóżku odsunęłam CHYBA tą kołdrę.. Ale boję się że on mógł dotknąć tej spermy i wprowadzić mi ją do pochwy. Mój chłopak jest pewien że palce miał suche i że na jego kołdrze żadnej plamki po spermie nie ma więc jej tam nie było..
No ale ja oczywiście jestem panikarą i już parę godzin po tym zauważyłam u siebie jakaś czerwoną plamkę na wkładce.. Może to krwawienie owulacyjne, ale ja nigdy go nie miałam a przynajmniej nie zauważyłam.. I od owulacji właśnie zaczęły mnie boleć piersi po bokach.. 3 dni po tym zauważyłam u siebie mało widoczną kreskę od pępka w dól i nie umiem sobie przypomnieć czy ją miałam czy nie..Dziewczyny ja już jestem na wykończeniu.. Zostało mi 7 dni do okresu a od 2 dni mam takie dziwne uczucie w brzuchu niby jak na okres ale tak bardzo delikatnie i boli mnie w krzyżu..Dodatkowo dziś w nocy po raz pierwszy musiałam wstać siku..Bardzo sie martwie... pomozcie bo oszaleje.. Czy ja moge byc w ciazy???
I teraz chce mi sie siku co chwile.. mozliwe ze to ze stresu?? i ze wmawiam sobie objawy??
Pomocy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 10:24 am Temat postu: |
|
|
Dziewczyno to twoja psychika plata Ci figle.
1) Plemniki po ok 5 minutach w nieprzyjaznym srodowisku, bez sluzu (czyli np. pościel) gina.
2)Objawy ciazy nie pojawiaja sie po tygodniu od zaplodnienia tylko ok 6-8 tygodni wiec to tylko Twoja wyobraznia.
3) Bolace piersi po bokach a albo bola cie juz na okres albo bola cie wezly chlonne.
4) Kreska na brzuchu jesli juz sie pojawia u kobiety to dosyc pozno tu nie jestem dokladnie pewna ale cos ok 5-7 miesiaca jakos tak.
5) a chodzenie siku to juz wyjatkowo psychika daje znac o sobie.
Mam nadzieje ze Cie troszke uspokoilam. Bo naprawde nie masz powodow do obaw. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
>>Myszeczka<<
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 11:49 am Temat postu: |
|
|
Czyli mogę być spokojna i pewna że nie jestem w ciąży?? Rany to czekanie jest okropne, ja już oszaleję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 12:58 pm Temat postu: |
|
|
tak mozesz spac spokojnie i cieszyc sie zyciem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nnieznajomyy
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 1:27 pm Temat postu: |
|
|
Witam...
Za dużo tutaj jest tego czytania dlatego pewnie powtórzę swoją "historię" nie po raz pierwszy bo nie jedna osoba już miała taki problem, ale napiszę o co chodzi...
Więc gdzie w połowie czerwca razem z moją dziewczyną uprawialiśmy peeting i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że ja się około 2-3 razy w między czasie poprawiałem i jest taka możliwość, że poprawiałem się tą ręką z której jeden z palców wkładałem do pochwy... Nie doszedłem, ale jak wiadomo zawsze jakiś płyn się wydobywa z penisa. Nie pamiętam dokładnie czy wkładając rękę dotknęłem akurat tego miejsca gdzie był ten płyn tym palcem który później włożyłem do pochwy. Wtedy nawet na to nie zwracałem uwagi, ale minęło od tego już 1,5 miesiąca i w tym czasie moja dziewczyna w lipcu miała okres trwający bardzo krótko bo 3 dni i było mało krwi, teraz ma kolejny okres i dziś jest 2-gi dzień i jest znów to samo - mało krwi, a zawsze miała regularny i obfity. Czasem nawet bolała ją głowa tak bardzo jak nigdy. Nie wiem czy to przez jej stres bo obawiamy się razem najgorszego i dlatego jest tak z tymi miesiączkami czy jak??? Jeśli jest to co innego to proszę uświadomcie i uspokójcie mnie tutaj! Testu nie zrobiła, bo nie chce... Ja ją namawiam i tak nic z tego...
Proszę o szybką pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
>>Myszeczka<<
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 4:14 pm Temat postu: |
|
|
Czyli nie ma szans nawet jeśli chłopak wkładał mi palce? No bo w sumie to podczas prysznica wszystkie plemniki zginęły i jeśli było coś na kołdrze to przez 10 -15 minut też chyba sperma wyschła albo coś.. Gdzieś czytałam że sperma schnie coś około 40 minut, ale wydaje mi się że to bzdury..Przepraszam Was że tak nudzę, ale straszna ze mnie panikara i chyba wogóle zrezygnuję z życia seksualnego
Pozdrawiam, mala_mi i pinezka bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 11:21 pm Temat postu: |
|
|
Plemniki sa w stanie bez sluzu potrzebnego im do "zycia" w nieprzyjaznym srodowisku przezyc gora 5 minut, a te plemniki co chlopak mial na palcach splynely razem z woda Uszy do gory szansy na dzidzie nie ma _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|