Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 9:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tola18 napisał:
to nie jst zart poprotu mysle ze moze jego sperma byla na sedesie a ja usiadlam....

no to to juz ewidentna glupota!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gosc11
Gość

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No niestety, od roku okres mam okropnie nieregularny, w tym roku miałam go tylko 2 razy :/
I zawsze nachodzą mnie jakieś dziwne myśli, takie natrętne głupie myśli, mówiące, że to ciąża :/
Co do testu, to rozmawiałam z mamą i przyjaciółką i obie stwierdziły, że to bez sensu....
Od jakiegoś już czasu mam ból piersi i mocny ból jajników a od wczoraj podbrzusza, zawsze mam tak przed @ i mam nadzieję, że ciąża to nie jest. Sad(
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale z tym okresem to powinnas sie przejsc i tak do ginekologa bo dwa razy na 8 miesiecy miec okres to juz sa zaburzenia...
Powrót do góry
Gosc11
Gość

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, wiem, pójdę w najbliższym czasie.
Bardzo dziękuję za pomoc.
O ciążę, a właściwie jej brak mogę być więc całkowicie spokojna?? Bo raczej nie ma żadnego prawdopodobieństwa zapłodnienia w taki sposób...
Powrót do góry
tola18

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 10:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no oki ale jest jeszcze jeden przypadek tydzien temu bylam z chlopakiem pod namiotem byl to 20dzien mojego cyklu a mam cykl od 28 do 30 dni....czasem 31........no i lezelismy na sobie ja mialm majtki i spodenki cienkie od pizam a on byl w majtkach i czulam jego czlonka na swojej malej tzn przez te ubranka o mialam na sobie jak ze mnie zszedl to zauwazylam ze pod czlonkim ma mala kropelke tego plynu ale majtki nie byly raczej mokre jego to byla mala kropelka ......

------

chcialam jeszce dodac ze bylam u ginekologa zaraz po ostatnim okresie ikazal mi wkladac takie cois w stylu oenisa do pochwy i uzywalam do tego zelu nawilżającego intimel czy wizyta u ginekologa uzywanie tego zelu i wkladanie sobie takiego przyzadu moze miec wplyw na spoznienie sie okresu???

-------edited by emilka---------
posty połaczyłam a Ciebie tola18 odsyłam do książek, bo to co tutaj wypisujesz jest dramatyczne...
Powrót do góry
Gosc11
Gość

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 11:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo tak jakoś coraz bardzej schzuje.
Mam nadzieję, że niepotrzebnie...
Jeśli ktoś może to niech mnie uspokoi, choć dziewczyny trochę to zrobiły
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 23, 2008 9:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aevenien nie jestes ciazy Exclamation Exclamation masz zaburzenia ;/ i tyle...marsz do lekarza Exclamation Exclamation

Tola
Ty chyba prosisz sie o ostrzezenie... Neutral jakies durnoty piszesz...lekarz kazał ci wkładac wibrator? Rolling Eyes
zel nic nie ma wspolnego z opoznianiem sie okresu... Rolling Eyes Rolling Eyes oj dziecko ..jak mało Ty wiesz o sexie.. Rolling Eyes proponuje zakonczyc ta rozmowe.. Twisted Evil

Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Sro Lip 23, 2008 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak kazal mi lekarz a co w tym dziwnego???poprostu mam zwezone wejscie do pochwy a wczesniej mialam wogole zarosniete ale mialam zabieg rok temu a teraz musze sobie to rozszerzyc zeby znowu zabieg nie byl potrzebny
Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Czw Lip 24, 2008 10:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde okresu nie ma:(Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 25, 2008 9:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przestan panikowac..powiedz co my na forum mozemy zrobic? przyspieszymy Ci okres? nie...to indywiualna sprawa... Rolling Eyes

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 10 z 42