Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 9:29 pm Temat postu: |
|
|
tola18 napisał: | to nie jst zart poprotu mysle ze moze jego sperma byla na sedesie a ja usiadlam.... |
no to to juz ewidentna glupota!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosc11 Gość
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 9:42 pm Temat postu: |
|
|
No niestety, od roku okres mam okropnie nieregularny, w tym roku miałam go tylko 2 razy :/
I zawsze nachodzą mnie jakieś dziwne myśli, takie natrętne głupie myśli, mówiące, że to ciąża :/
Co do testu, to rozmawiałam z mamą i przyjaciółką i obie stwierdziły, że to bez sensu....
Od jakiegoś już czasu mam ból piersi i mocny ból jajników a od wczoraj podbrzusza, zawsze mam tak przed @ i mam nadzieję, że ciąża to nie jest. ( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 9:49 pm Temat postu: |
|
|
ale z tym okresem to powinnas sie przejsc i tak do ginekologa bo dwa razy na 8 miesiecy miec okres to juz sa zaburzenia... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosc11 Gość
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 10:01 pm Temat postu: |
|
|
Wiem, wiem, pójdę w najbliższym czasie.
Bardzo dziękuję za pomoc.
O ciążę, a właściwie jej brak mogę być więc całkowicie spokojna?? Bo raczej nie ma żadnego prawdopodobieństwa zapłodnienia w taki sposób... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 10:14 pm Temat postu: |
|
|
no oki ale jest jeszcze jeden przypadek tydzien temu bylam z chlopakiem pod namiotem byl to 20dzien mojego cyklu a mam cykl od 28 do 30 dni....czasem 31........no i lezelismy na sobie ja mialm majtki i spodenki cienkie od pizam a on byl w majtkach i czulam jego czlonka na swojej malej tzn przez te ubranka o mialam na sobie jak ze mnie zszedl to zauwazylam ze pod czlonkim ma mala kropelke tego plynu ale majtki nie byly raczej mokre jego to byla mala kropelka ......
------
chcialam jeszce dodac ze bylam u ginekologa zaraz po ostatnim okresie ikazal mi wkladac takie cois w stylu oenisa do pochwy i uzywalam do tego zelu nawilżającego intimel czy wizyta u ginekologa uzywanie tego zelu i wkladanie sobie takiego przyzadu moze miec wplyw na spoznienie sie okresu???
-------edited by emilka---------
posty połaczyłam a Ciebie tola18 odsyłam do książek, bo to co tutaj wypisujesz jest dramatyczne... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosc11 Gość
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 11:51 pm Temat postu: |
|
|
Bo tak jakoś coraz bardzej schzuje.
Mam nadzieję, że niepotrzebnie...
Jeśli ktoś może to niech mnie uspokoi, choć dziewczyny trochę to zrobiły |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 9:20 am Temat postu: |
|
|
Aevenien nie jestes ciazy masz zaburzenia ;/ i tyle...marsz do lekarza
Tola Ty chyba prosisz sie o ostrzezenie... jakies durnoty piszesz...lekarz kazał ci wkładac wibrator?
zel nic nie ma wspolnego z opoznianiem sie okresu... oj dziecko ..jak mało Ty wiesz o sexie.. proponuje zakonczyc ta rozmowe.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 12:37 pm Temat postu: |
|
|
tak kazal mi lekarz a co w tym dziwnego???poprostu mam zwezone wejscie do pochwy a wczesniej mialam wogole zarosniete ale mialam zabieg rok temu a teraz musze sobie to rozszerzyc zeby znowu zabieg nie byl potrzebny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 10:17 pm Temat postu: |
|
|
kurde okresu nie ma:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 9:49 am Temat postu: |
|
|
przestan panikowac..powiedz co my na forum mozemy zrobic? przyspieszymy Ci okres? nie...to indywiualna sprawa... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|