Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
>>Myszeczka<<

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 8:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję i obyś miała rację.. Bo wiesz ja teraz sobie wyobrażam niestworzone rzeczy, że została sperma na pościeli i potem mój chłopak mi ją palcami wprowadził do pochwy..I wogóle przez dwa dni miałam takie dziwne napięcie w brzuchu i od razu skojarzyłam że to zagnieżdżenie , no a ta linia na brzuchu to totalnie mnie dobija.. Wiem że może myślicie że jestem chora ale ja tak naprawdę to nie uspokoję się dopóki nie dostanę okresu.. Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 10:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znam ten sam bol Smile Dokladnie takie same rzeczy sobie potrafie czasem wkrecac a paranoja jest taka ze biore tabletki Wink Powoli zaczynam im ufac ale to baardzo powolny proces Smile

A linia ... widzisz ja bo kazda ma lekka linie zawsze, tylko wczensiej nie zwracalas na nia uwagi. W czasie ciazy ona dosyc mocno ciemnieje (wiem jak moja siostra byla w ciazy) i napewno ona niej jest taka blada jaka my mamy Smile No i ta linia pojawia sie tak jak wczesnij pisalam troszke pozniej niz w 1 miesiacu... Ja tez kiedys swirowalam ze mam linie ale poobserowalam w ciazy nie jestem a linia jest taka jaka byla Smile

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 1:54 pm    Temat postu: paranoje. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatni okres miałam 3.07-8.07. Cykl u mnie wynosi 26-28 dni. w środę, 31 lipca miałam dostać okres, ale źle wyliczyłam i myślałam, ze dostane 1.08. 31 lipca (dzień spodziewanej miesiączki) uprawiałam petting z moim chłopakiem. Cały miesiąc uważaliśmy, nie było żadnych kontaktów przez bieliźne itp, najwyżej wytrysk na zewnątrz. Jestem dziewica i nie robiłam tego. Byliśmy w bieliźnie, ja strasznie sie podnieciłam, ocieraliśmy o siebie, on trafiał swoim koniuszkiem penisa w moja łechtaczkę, wiecie, taki "seks" w bieliźnie. Wytrysk był na zewnątrz (lód), po nim umyłam ręce. Starałam się nie dotykać nimi moich narządów. dzisiaj 6 sierpnia nie mam nadal okresu. test ciążowy robiłam o 3 w nocy we wtorek, bo panicznie sie bałam. Ale teraz myślę, że to za wcześnie. Ostatni miesiąc trochę się odchudzałam, mniej jadłam, trochę ćwiczyłam. także całymi dniami uczyłam się. Mam jakieś paranoje. Jeszcze przed okresem zaczęły boleć mnie sutki, Teraz wydaje mi się, że mam powiększone piersi, pobolewają mnie, bolą mnie tez jajniki, cieknie mi jakaś wydzielina z pochwy która zostawia białe ślady. Ciągle schizuję, że jestem w ciąży. czy jest jakaś szansa, że w niej jestem?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1) Przed miesiaczka sa dni nieplodne = szansy na ciaze nie ma
2) Dziewictwo nie uchroni przed ciaza (to tak na wszelki wypadek)
3) Jezeli test robilas w dniu spodziewanej miesiaczki to wynik powinien juz wyjsc prawidlowy
4) Odchudzanie, stres, zmiany klimatu bardzo czesto opozniaja miesiaczke.
5) Bol piersi, jajnikow i biala wydzielina to oznaka ze okres sie zbliza a przez swoj stres tylko go jeszcze bardziej opoziasz wiec wrzuc na luz.
Jednym slowem szansy na ciaze nie ma.

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 2:40 pm    Temat postu: paranoje. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

boje sie jednak, ze jakoś cykl mi sie przesunął i miałam dni płodne. Mój chłopak mówi mi, że nie było żadnych szans na zajście. Ta wydzielina nie jest biała, jest taka wodnista bezbarwna a jak wysycha robi się biała. Nie wiem co mam już myśleć. Ale czy test mógł już tak szybko wykryć ciążę? 7 dni od "stosunku"? Wiem, ze dziewictwo nie chroni przed ciążą.
Powrót do góry
>>Myszeczka<<

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo Ci dziekuje mala_mi Smile Ja dzis rano kupilam nawet test ciazowy Bobo test strumieniowy ktory ma czulosc 10 mlu/ml ale naczytalam sie ze czesto on sie myli nawet tak ze ciazy nie ma a wynik jest pozytywny.. Wiec czekam jeszcze do okresu ktory powinien byc za 4 lub 6 dni..Nie wiem jak to zniose ale jakos musze.. Choc dzis juz jestem spokojniejsza..mam nadzieje ze tak juz zostanie.. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Smile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 6:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myszeczka uszka do gory mamusia nie bedziesz a nie stresuj sie tak bo nie ma czym Smile

Yena hmm jezeli teraz masz wodnista, "mokra", przezroczysta to znaczylo by ze teraz masz dni plodne i okres jeszcze Ci sie spozni... ale to tylko moje "domysly".
Test wiarygodny jest od 12-14 dni od stosunku. Dlatego mowi sie zeby robic w dniu spodziewanej miesiaczki (nie wczesniej) jesli stosunek mial miejsce w dni plodne. Ale dalej twierdze ze w ciazy nie bedziesz.

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra, wiem to panika. Za tydzień mam dostać okres.. a jak nie dostanę??
np. jezeli byloby choc troche spermy na palcu, a ten palec zostal by wlozony do glebokosci ok 4cm do pochwy to mozliwe jest zaplodnienie i ciaza?? Panikuej wiem, strasznie panikuje...
Powrót do góry
>>Myszeczka<<

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 9:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wytrzymalam i zrobilam dzis ten Bobo test strumieniowy. 12 dni od owulacji, niestety z drugiego moczu, ale nic nie piłam więc chyba nie rozcienczyłam itp. No i wynik negatywny..Myślę że taki czuły ( 10 mlU/ml) wykryłby już ciążę.. O rany ale ze mnie panikara.. Bo i tak się martwię Sad znów mi się wydaje ze mam takie napięcie w brzuchu.. Sad
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 10:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yena ni ma mowy o ciazy. I napewno nie jestes mama Smile to psychika robi taka wode z mozgu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 13 z 42