Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nnieznajomyy

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 8:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uprawiałem z moją dziewczyną peeting i w pewnej chwili chciałem się poprawić i możliwe, że dotknęłem palcem akurat w tym miejscu gdzie mogło się coś wydostać przed wytryskiem... nie mam pewności czy akurat coś było na tym palcu czy nie, ale potem włożyłem palca do pochwy mojej dziewczyny, ale jest też taka możliwość, że przy wkładaniu ręki (jeśli coś się znajdowało na palcu) mogłem to wetrzeć w skórę zaraz przed włożeniem palca...

moje pytanie to jakie jest prawdopodobieństwo ewentualnej ciąży??? proszę POMÓŻCIE!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli miales na palcach sperme i laska ma dni płodne i owulacje to jakiestam szanse na ciaze sa ale musiałbys miec turbopower w paluchach Razz jesli chodzi o przezroczysty płyn to nie zawiera on plemnikow Smile chyba ze tuz przed samym wytryskiem.... Wink

Powrót do góry
nnieznajomyy

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 9:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jeśli to nie był tylko przeźroczysty płyn...? jestem pewien tylko, że to nie było przed samym wytryskiem...

dodam jeszcze, że od tego czasu moja dziewczyna miała 2x okres i były to okresy które trwały tylko 3 dni i były mało obfite, a raczej prawie wcale... gdy się to wydarzyło 2 miesiące temu była raczej przed okresem czyli dni niepłodne...
Powrót do góry
shiver

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja sobie też coś napisze:) ogolnie jestem strasznym panikarzem ale zazwyczaj i tak sie ok kończy wszystko;p wg mnie o ciąży nie ma mowy ale zawsze lepiej znać opinie doswiadczonych zyciem ludzi bardziej niz ja:)mianowicie uprawiałem petting z moja 18 letnia dziewczyna;p(stare barany jzu z nas). Byliśmy całkiem nago i ocieralismy sie o siebie jednak nie było kotaktu penis pochwa. Jedynie płyn ejakulacyjny czasem wydobywał sie z członka na brzuch. Dodam ze cykle trwaja zazwyczaj 28 26 dni czesciej 28 a owulacja jest 14. ten dzien był 7 dniem całego cyklu wiec wydaje mi sie nikłym zajscie w ciąże prawda?? Question Question Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

shiver...dni płodne zaczynaja sie 10-18 dzien cyklu Smile przy regularnych 28-dniowych cyklach Smile jesli nie doszło do kontaktu fizycznego, nie było wytrysku w srodku to jak moze laska byc w ciazy? Rolling Eyes Rolling Eyes

nieznajomy miala okres w terminie wiec ok. niby w ciazy tez okres sie zdarza ale u Was nie było niebezpieczenstwa Wink przed okresem nie zajdzie sie w ciaze, pod warunkiem ze ma regularne cykle Smile po okresie szanse wzrastaja

Powrót do góry
shiver

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 4:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dziekowac dziekowac pani wind:) chce jeszce powiedziec ze rozumiem czasem jak ktos ma posrane mysli i sie boi mimo ze nie ma szans na ciaże. Człowiek uważa żeby nie zrobić nic złego a później wszystko to psychika i zastanawianie sie czy sie czegos nie zrobiło.
Powrót do góry
sar

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 4:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!

nie będę opisywał jak do tego doszło bo to nie istotne, w każdym razie zdażyła się sytuacja, w której sperma znalazła sie na narządach płciowych mojej dziewczyny (wcześniej nie odbyliśmy stosunku jednak ona była po orgaźmie - pisze o tym ponieważ nie wiem czy to ma znaczenie czy nie). Było to wczoraj 2 dnia po zakończeniu okresu przy cyklu ok 26/27 dni. Moje pytanie dotyczy się tego jaka jest szansa, że może dojsc do zapłodnienia w takiej sytuacji, a co za tym idzie czy udać się do ginekologa po tabletkę 'po' (zadaje tutaj to pytanie ponieważ nie chce denerwowac mojej dziewczyny niepotrzebnie, ona z niewiadomych przyczyn niechętnie udaje się do ginekologa oraz jest bardzo niechętna w stosunku do antykoncepcji hormonalnej Sad ).

aha dodam jeszcze,że od razu po tym pobiegła na'siusiu' oraz dokłądnie umyła się

proszę o pilną odpowiedź
Powrót do góry
shiver

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 5:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stary ja tez mam teraz stresa.. mowisz drugi dzien od zakonczenia okresu ale ile trwał ten okres no bo jesli dobrze kumam to okres trwa od wystapienia krwawienia do jego zakonczenia i jest to zazwyczaj 5 albo 6 dzien cyklu jesli sie nie myle a wiec wychodziło by ze sytuacja ktora was dotkneła miał miejsce gdzies 7 albo 9 dnia cyklu. Jak wyzej przeczytasz co mi napisała wind ze dni płodne zaczynaja sie przy cyklu 28 oko 10 - 18 dnia to teoretcznie powinno byc wszystko ok tak mi sie przynajmiej wydaje.
Powrót do góry
sar

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 6:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha nadmienie jeszce,że okres trwa 5 dni zawsze
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 7:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sar wg mnie szanse na ciaze sa nikłe bo:
jesli cos nawet kapneło do srodka to była w 7 dniu cyklu, zazwyczaj owulacja zaczyna sie ok.14,15 dnia wiec plemniki nie dozyja tych 7dni...
mozna rowniez wziac pod uwage inna opcje:
ze sa mega silne i jednak doczekaja do owulacji... i wtedy trzeba myslec o tabletce,ale tylko do 72h od zapłodnienia...;/
wiec nie wiem,decyzja nalezy do Was.
ja stawiam na brak ciazy Smile ale zeby nie było na mnie.

shiver nmzc, no niestety psychika lubi robic swoje..jednak jak sie uwaza to nic złego sie nie stanie Laughing
ps- dobrze liczysz Very Happy jak na faceta to sie znasz na rzeczy hehe Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 14 z 42