Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
shiver

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 7:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind heh dzieki:) jak człowiek czasem sobie ryje w głowie to warto chociaz wiedziec czy sa dni płodne czy nie płodne... podczas stosunku nigdy tej metody bym ni stosował za bardzo chyba ze w połaczeniu z inna antykoncepcja:) jednak w pettingu jak sie uwaza a człowiek sobi cos zaczyna bzdurac to mysl o tym ze sa to dni nie płodne umacnia psychike człowieka Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
bridget

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

2-3 dni przed okresem to dni niepłodne? Wogole, jest jakieś ryzyko, że można zajść w ciążę w dni niepłodne?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dni nieplodne to dni nieplodne - sama nazwa wskazuje ....
Powrót do góry
sar

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 1:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:

wiec nie wiem,decyzja nalezy do Was.
ja stawiam na brak ciazy Smile ale zeby nie było na mnie.

nie idziemy do ginekologa, a ja trzymam kciuki ... i wy też trzymajcie Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 9:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bridget napisał:
2-3 dni przed okresem to dni niepłodne? Wogole, jest jakieś ryzyko, że można zajść w ciążę w dni niepłodne?

a jak Ci sie wydaje? co znaczy dzien NIEpłodny? tym bardziej przed okresem Neutral... narazie radze poczytac Ci nasze posty na forum, moze dowiesz sie czegos wiecej.. Rolling Eyes

Powrót do góry
bridget

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 1:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, pytanie było głupie.. ale stres to stres, robi swoje ;]

Pozdrawiam.
Powrót do góry
nnieznajomyy

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 2:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope Bóg Ci zapłać za pomoc! dzięki Ci wielkie!!! Smile
Powrót do góry
shiver

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 3:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind mam pytanie czy np mogłbym z toba zamienic pare słow na gg Smile oczywiscie chodzi tylko o mała porade... nr nie musi byc twoj ktory maja twoji znajomi i przyjaciele tylko taki jednorazowo założony:) zostawiam ci mojego maila shiverscalm@interia.eu

heh twoi nie twoji heheh;p
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 4:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj nie dziekujcie juz Smile wole kwiatki dostac hehe Razz zartuje.
Shiver wysłałam nr na PM(skrzynka odbiorcza) forum biomedical Smile

Powrót do góry
>>Myszeczka<<

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 6:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Błagam pomozcie!! robilam dzis testy strumieniowe bobo test 14 dni od tej sytuacji i na jednym byl taki jakby cien kreski, 3 farmaceutki mi powiedzialy ze to nie ciaza ale i tak sie boje!! prosze pomocy! napiszcie mi cos! robilam tez test bobo test plytkowy i ten jest ewidentnie negatywny! Bardzo prosze co o tym myslicie. Drugi test strumieniowy z tego samego moczu ( mialam go w pojemniczku) był juz chyba bez tej kreski, tzn. ogolnie farmaceutki widzialy obydwa testy i mowily ze to nie ciaza ale ja te kreski widzialam. HELP
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 15 z 42