Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 7:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem definitywny brak ciazy. I to wyobraznia plata Ci figle i wmawia ze jestes w ciazy.
Powrót do góry
>>Myszeczka<<

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już ok.. Przyszedł okres Very Happy Dziękuje wszystkim i pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No widzisz i po co tyle nerwow Smile Trzeba czasami wszystko wziasc na "chlodno" i bedzie ok ;D

PostWysłany: Sro Sie 13, 2008 8:35 pm    Temat postu: palcowka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem... moze pomyslicie ze jestem idotka ale ja po prostu chce wiedziec.... chlopak robil mi palcowke i wszystko bylo by ok gdyby nie to ze przed tym dotykal swojego penisa w stanie wzwodu przy czym wytrysku nie bylo. czy jest mozliwosc zajscia w ciaze???? Sad Embarassed :
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sie 13, 2008 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niema no bo jak? Skoro niebyło nasienia ani kropelkowania, a co najważniejsze niebyło wytrysku w tobie wyluzuj
eweloedit

PostWysłany: Sro Sie 13, 2008 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki;) za podniesienie mnie na duchu i mojego chlopaka rowniez;)
Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 12:12 pm    Temat postu: petting a ciąża - prawdopodobieństwo, że dojdzie do zapłodni Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Przed rozpoczęciem pettingu czytałam o nim w jakiejś gazetce dla młodzieży. Było tam napisane, że petting jest bezpieczną formą rozładowania napięcia seksualnego, aczkolwiek może dojść do zapłodnienia, jeśli np. sperma zostanie wprowadzona palcem do pochwy kobiety. Jednak na wielu forach przeczytałam, że do zapłodnienia może dojść nawet jeśli niewielka ilość nasienia dostanie się na zewnętrzne narządy płciowe kobiety?
Zgłupiałam Kompletnie. A wy jakie macie zdanie na ten temat?

liczę, na ciekawą dyskusje. Smile pozdrawiam. Smile

-----edited by emilka----
już istnieje podobny temat, więc przyłączyłam Twój do niego
Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 12:36 pm    Temat postu: więc, czy ciąza jest możliwa? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

28 lipca uprawiałam z moim chłopakiem petting. Miałam najprawdopodobniej dni płodne. Przed tym i po 2-3 dni. Mój chłopak pieścił tylko moje zewnetrzne narządy płciowe. nie wprowadzał palca do pochwy... i twierdzi ze nie miał nasienia na palcach...ale okres mi się spóźnia, jeszcze nie mam... moge być w ciązy? a jesli jednak sie myli... twierdzi ze na 99% nie miał nic na palcach...
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niejkesteś bo niebyło wytrysku w środku, pozatym musiała byś miec durzo śluzu płodnego on by musiał przenieśc tam durzą ilość nasienia i jeszcze byś miała małe szanse na ciąże. Wyluzuj okres przyjdzie
panienka-z-okienka

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 3:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo teoretycznie wystarczy niewielka ilość nasienia by zajść w ciąże. Wystarczy ze zostanie przeniesiona na narządy płciowe kobiety i poprzez śluz płodny dostanie się do pochwy... i w ten sposób moze dojść do zapłodnienia.
ale jeśli faktycznie by tak było... to co 5 kobieta uprawiająca petting zachodziłaby w ciąże. a jakoś jeszcze nie słyszałam, zeby ktoś poprzez owe zbliżenie sprawił sobie dziecko.

dziekuje, Twoja odpowiedź mnie znacznie uspokoiła. Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 16 z 42