Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
starr
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 10:33 am Temat postu: |
|
|
jezeli mialas obfity okres to napewno nie jestes w ciązy a pozatym jesli miala bys byc tym nielicznym wyjatkiem ktory krwawi w ciazy to dostala bys przynajmniej to krawienie w terminie a tak to przyszedl do Ciebie spozniony okres:) dla pewnosci zrob test jesli tak cie to trapi o ile jeszcze nie robilas... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 10:57 am Temat postu: |
|
|
dziekuje za odpowiedzi. nie jestem w ciąży. tylko jak sie człowiek naczyta róznych rzeczy to później głupieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nnieznajomyy
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 7:41 pm Temat postu: |
|
|
witam, to znowu ja... w sumie to nie tyczy się do końca tematu, ale częściowo, a mam pytanie pewne...
uprawiałem z dziewczyną po raz kolejny peeting i po chwili gdy wyciągnęłem palca zauważyłem na nim krew... teraz cały czas krew leci z pochwy.. czy możliwe jest, że przebiłem palcem błonę? za kilka dni powinna dostać okres, ale to chyba nie ma z tym nic wspólnego... proszę o szybką odpowiedź... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 8:57 pm Temat postu: |
|
|
jesli była dziewica to tak, mozliwe ze przebiłes... ;/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 9:23 pm Temat postu: |
|
|
hmm wybacz ze to pisze ale musiales byc z lekka za mocny robiac palcowke i doprowadzic do przebicia blony |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BlueCuracao
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 10:27 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: |
jestem wqrzonaaa i lepiej mi nie wchodzic w parade! prosiłam,prosiłam i dalej nic....same blondynki tutaj czy jak! ?
|
Wypraszam sobie .
A wracając trochę bardziej do tematu to dziewczyny w przypadku nieregularnych okresów nie bójcie się iść do lekarza. Lepiej zacząć leczenie teraz niż kiedy tak na prawdę będzie za późno. Ja wciąż męczę się z moim przypadkiem... trochę to trwa ale cóż, wolę się pomęczyć i "mieć z głowy" niż później płakać. To, że teraz nie myśli się o założeniu rodziny nie oznacza, że tak będzie zawsze. I błagam (bo spotkałam się z takim tłumaczeniem nie raz) nie piszcie mi tutaj o braku czasu. Ja pomimo zajęć na uczelni, obowiązków w domu (bo z rodzicami nie mieszkam), ewentualnych praktyk czy kursów oraz innych rzeczy zajmujących sporo czasu, zawsze miejsce w moim grafiku na lekarza znajdę. Mam wrażenie, że ludziom bardziej się nie chce, niż nie mają czasu. Bo to przecież trzeba zadzwonić, umówić się, dojechać i spędzić czas na badaniu... Głupie tłumaczenie. Wizyta nie będzie trwała kilka dni tylko maks. jeden.
A propos peetingu. To ewentualnie nad ciążą zastanawiać mogą się osoby, które miały bezpośredni kontakt fizyczny ze sobą. Ci którzy uprawiali go przez majtki, piżamki, bokserki czy Bóg jeden wie co jeszcze nie mają żadnych obaw. Plemniki to nie zjednoczone hordy wojowników (niczym z filmu "300") , które podrą materiał przebiegną się po skórze i później przebrną do komórki jajowej... (Swoją drogą - seks w gaciach - jakaś nowa forma stosunku XXI wieku) .
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 9:32 am Temat postu: |
|
|
BlueCuracao napisał: | wind_of_hope napisał: |
jestem wqrzonaaa i lepiej mi nie wchodzic w parade! prosiłam,prosiłam i dalej nic....same blondynki tutaj czy jak! ?
|
Wypraszam sobie .
|
hehehe nie mowie o Tobie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
yena
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 8:09 pm Temat postu: panika. |
|
|
otóż zrobiłam mojemu chłopakowi loda. PO tym od razu poszłam umyć ręce. Dokładnie umyłam. Potem poszłam do ubikacji siku. I od razu panika w mojej głowie, ze mogło się coś stać. Byliśmy w ubraniu. Nie było żadnego stosunku. Poprzedni okres spóźnił mi sie o 10 dni., więc teraz nie wiem kiedy następny dostanę. Dzisiaj mam strasznie tkliwe sutki. Czy była możliwość zajścia w ciążę? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 8:37 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma szans zero obaw nie stresuj się. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
yena
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 9:06 pm Temat postu: panika 2. |
|
|
jednak stres robi z ludzi psycholi. Wczesniej było coś takiego, że on leżał w samych bokserkach pod spiworem, a ja na nim tzn. na tym śpiworze. Robiliśmy coś w stylu "symulowanego seksu". Oczywiście, przez materiał nic nie mogło się dostać. jednak ja po tym lodzie mam jakies obawy, ze cos moglo jedna sie dostac.. eh.. przepraszam, musialam to gdzies napisac, czlowiek z wlasnymi urojeniami wyniszcza siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|