Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
starr

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 27, 2008 10:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli mialas obfity okres to napewno nie jestes w ciązy a pozatym jesli miala bys byc tym nielicznym wyjatkiem ktory krwawi w ciazy to dostala bys przynajmniej to krawienie w terminie a tak to przyszedl do Ciebie spozniony okres:) dla pewnosci zrob test jesli tak cie to trapi o ile jeszcze nie robilas...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
panienka-z-okienka

PostWysłany: Sro Sie 27, 2008 10:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje za odpowiedzi. Wink nie jestem w ciąży. Wink tylko jak sie człowiek naczyta róznych rzeczy to później głupieje. Wink
Powrót do góry
nnieznajomyy

PostWysłany: Czw Sie 28, 2008 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, to znowu ja... w sumie to nie tyczy się do końca tematu, ale częściowo, a mam pytanie pewne...

uprawiałem z dziewczyną po raz kolejny peeting i po chwili gdy wyciągnęłem palca zauważyłem na nim krew... teraz cały czas krew leci z pochwy.. czy możliwe jest, że przebiłem palcem błonę? za kilka dni powinna dostać okres, ale to chyba nie ma z tym nic wspólnego... proszę o szybką odpowiedź...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sie 28, 2008 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli była dziewica to tak, mozliwe ze przebiłes... ;/

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sie 28, 2008 9:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm wybacz ze to pisze ale musiales byc z lekka za mocny robiac palcowke i doprowadzic do przebicia blony Rolling Eyes
Powrót do góry
BlueCuracao

PostWysłany: Czw Sie 28, 2008 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:

jestem wqrzonaaa i lepiej mi nie wchodzic w parade! prosiłam,prosiłam i dalej nic....same blondynki tutaj czy jak! ?

Wypraszam sobie Smile.

A wracając trochę bardziej do tematu to dziewczyny w przypadku nieregularnych okresów nie bójcie się iść do lekarza. Lepiej zacząć leczenie teraz niż kiedy tak na prawdę będzie za późno. Ja wciąż męczę się z moim przypadkiem... trochę to trwa ale cóż, wolę się pomęczyć i "mieć z głowy" niż później płakać. To, że teraz nie myśli się o założeniu rodziny nie oznacza, że tak będzie zawsze. I błagam (bo spotkałam się z takim tłumaczeniem nie raz) nie piszcie mi tutaj o braku czasu. Ja pomimo zajęć na uczelni, obowiązków w domu (bo z rodzicami nie mieszkam), ewentualnych praktyk czy kursów oraz innych rzeczy zajmujących sporo czasu, zawsze miejsce w moim grafiku na lekarza znajdę. Mam wrażenie, że ludziom bardziej się nie chce, niż nie mają czasu. Bo to przecież trzeba zadzwonić, umówić się, dojechać i spędzić czas na badaniu... Głupie tłumaczenie. Wizyta nie będzie trwała kilka dni tylko maks. jeden.

A propos peetingu. To ewentualnie nad ciążą zastanawiać mogą się osoby, które miały bezpośredni kontakt fizyczny ze sobą. Ci którzy uprawiali go przez majtki, piżamki, bokserki czy Bóg jeden wie co jeszcze nie mają żadnych obaw. Plemniki to nie zjednoczone hordy wojowników (niczym z filmu "300") , które podrą materiał przebiegną się po skórze i później przebrną do komórki jajowej... (Swoją drogą - seks w gaciach Laughing - jakaś nowa forma stosunku XXI wieku) Laughing .

Pozdrawiam Cool
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 9:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BlueCuracao napisał:
wind_of_hope napisał:

jestem wqrzonaaa i lepiej mi nie wchodzic w parade! prosiłam,prosiłam i dalej nic....same blondynki tutaj czy jak! ?

Wypraszam sobie Smile.

hehehe nie mowie o Tobie Razz

Powrót do góry
yena

PostWysłany: Pon Wrz 01, 2008 8:09 pm    Temat postu: panika. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

otóż zrobiłam mojemu chłopakowi loda. PO tym od razu poszłam umyć ręce. Dokładnie umyłam. Potem poszłam do ubikacji siku. I od razu panika w mojej głowie, ze mogło się coś stać. Byliśmy w ubraniu. Nie było żadnego stosunku. Poprzedni okres spóźnił mi sie o 10 dni., więc teraz nie wiem kiedy następny dostanę. Dzisiaj mam strasznie tkliwe sutki. Czy była możliwość zajścia w ciążę?
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 01, 2008 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma szans zero obaw nie stresuj się.
yena

PostWysłany: Pon Wrz 01, 2008 9:06 pm    Temat postu: panika 2. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jednak stres robi z ludzi psycholi. Wczesniej było coś takiego, że on leżał w samych bokserkach pod spiworem, a ja na nim tzn. na tym śpiworze. Robiliśmy coś w stylu "symulowanego seksu". Oczywiście, przez materiał nic nie mogło się dostać. jednak ja po tym lodzie mam jakies obawy, ze cos moglo jedna sie dostac.. eh.. przepraszam, musialam to gdzies napisac, czlowiek z wlasnymi urojeniami wyniszcza siebie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 26 z 42