Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
introligator
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 10:29 pm Temat postu: |
|
|
Co do tego loda... To o ile przez żołądek do serca jakaś tam droga podobno prowadzi, to wątpię, żeby istniało połączenie między żołądkiem a jajowodem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gepis
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 11:30 am Temat postu: ? |
|
|
Witam!
Mam pytanie do was. Czy przez sladowe ilosci spermy na dloni a nastepnie wlozenie ich na chwile do pochwy moze spowodowac ciaze ? Dodam jeszcze ze nastopilo to podczas dni plodnych.. ;/ Teraz okres spoznia sie jej juz 4 dzien.. Czy jest w ciazy ? :( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ola18
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 2:13 pm Temat postu: prosze o opinie |
|
|
biore tabletki anty(ze wzgledu na tradzikale moje sie ze moglam zle łyknoc albo cos). 2 dni po okresie uprawialam z chlopakiem petting. Mialam na sobie pizame i majtki(i wkladke ,po miesiaczce zawsze nozse ja przez 3 dni),on miala bokseki. Ocieral sie o mnie od tylu. Nagle poczulam cos wilgotnego i plame na pizamie zobaczylam,poszlam sie umyc i wytrzec recznikiem, plama na pizamie po krotkim czasie wyschla i nie zostawila plamy,chlopak mowi ze z tego co zauwazyl byla to przezroczysta wydzielina. Czy moze zajsc w ciaze, prosze o odp. Wiem ze duzo jest podobnych postow,prosze jednak o opinie i pomoc
----
dodac jeszcze musze,ze mokra plama z tego co zauwazylam(pewnosci nie mam) nie byla na wysokosci wejscia,tylko troche powyzej i bardziej na posladku. wiem ze moze wydawac sie to wam idiotyczne(sama jak pisze to zastanawiam sie ze to przeciez niemozliwe) ale musze uslyszec innych opini i mozliwosci zajscia w ciaze
----edited by emilka----
korzystaj z opcji "zmień"jak chcesz coś dodać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 4:00 pm Temat postu: |
|
|
Ja rozumiem te 16-latki co myślą żę mozna tak zajść w ciąże ale ty? Ty masz 18lat i niewiesz jak do zapłodnienia dochopdzi? I masz racje to jest idiotyczne plemniki napewno przedarły piżame, gacie zorbiły tunel przez wkładke i dorwały się do twojej pochwy aż się wióry sypały. Ludzie niepopadajmy w paranoje. Wogóle to wydaje mi się że to jakaś lipna kompromitacja, jeśli nie to wybacz ale doucz się troche przed seksem i jego odmianami. W ciąży napewno niejesteś _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ola18
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 4:08 pm Temat postu: |
|
|
tez tak myslalam,ale jak naczytalam sie tego wszystiego na forach to juz zglupialam,dziekuje za sprowadzenie mnie na ziemie;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BlueCuracao
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 7:37 pm Temat postu: |
|
|
No cóż, jeśli chodzi o petting przez ubranie to zawsze dziwi mnie stwierdzenie typu "naczytałam się na forach". Twierdząco (w sensie, że jest możliwość zapłodnienia) odpowiada się właściwie tylko wtedy (a i nie zawsze), kiedy miał miejsce jakiś kontakt fizyczny, a nie przez ubrania... I wtedy jeszcze ktoś mógłby sobie coś nawkręcać przy pewnych dodatkowych okolicznościach. Jednak na żadnym forum nikt nie pisze "tak, możesz być w ciąży" po tym, jak ktoś "uprawiał" cokolwiek w gaciach . Dziewczyny czytajcie cały temat (nie tylko posty pytających-bo takich owszem jest pełno - ale i odpowiedzi innych).
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
introligator
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 10:55 pm Temat postu: |
|
|
"Naczytać się na forach" można, i to nieźle. Może nie na tym akurat, to forum bardzo cenię, ale for o antykoncepcji jest masa. Przecież zarejestrować się i napisać bzdury może każdy, a im ktoś bardziej bezczelny, tym to bardziej wiarygodnie brzmi. I potem ktoś niezbyt doedukowany zamyka przeglądarkę z przeświadczeniem, że kobietę można zapłodnić przez majtki, w gumie, z odległości 40 metrów i przez 2-centymetrową warstwę ołowiu. "Moja koleżanka tak zaszła w ciążę". I ZAWSZE to sztandarowe "bo nigdy nie ma 100% pewności". Że nie dostaniesz meteorytem w łeb jak wyjrzysz przez okno też nie masz 100% pewności. Tylko brak wiedzy w temacie ludzkiego rozmnażania powoduje, że historia z zapłodnieniem przez ołów wydaje się bardziej prawdopodobna, niż ta z meteorytem. Choć faktycznie jest odwrotnie.
Dlatego to forum wydaje mi się złote, bo z tego co czytam jest tu bardzo mało takich prowokacji. Nawet nigdzie się nie doczytałem przypadku "brałam tabletki regularnie i zgodnie z zaleceniami ale zaszłam w ciążę", co się na innych forach też pojawia, i co jest prawie równie bzdurne jak moja mocno przesadzona opcja z ołowiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ola18
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 9:10 am Temat postu: |
|
|
Zanim usiadłam przed monitorem myslalam ze do niczego nie moglo dojsc[(brak typowego kontaktu fizycznego,bielizna,i tabletki(mimo ze na cere i nieregularna miesiaczke,ale dzialanie antykoncepcyjne maja,dzialaja chyba dobrze,skoro okres mi sie zgadza co do godziny,czasami wezme o 15 min za pozno,ale do 12 godzin mozna sie spoznic)],ale z ciekawosci i upewnienia sie wpisalam w google i wyskoczylo mi ponad 30 stron,z tego kazde forum po jakies 40 stron.... i zaczelam czytac i czytac strone po stronie...i sie wkrecac.Niektore pytania odp albo byly chamskie albo bawily do upadłego i tekst "nie ma pewnosci 100%" sprawily,ze w koncu sama juz nic nie wiedzialam,na tym forum byly najbardziej "prawdziwe",rozwazne odp,wiec i ja napisałam, i dobrze ze to zrobilam bo przez kolejne 2 dni bym nic ze stresu nie jadla.
Dziex wszystkim;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gepis
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 10:24 pm Temat postu: |
|
|
Pytanie do was takie jak w temacie. Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? Jeśli przed tym umyłem ręce i trwało to kilka sekund? Dodam jeszcze, że zbliżały sie jej Dni płodne. Czy istnieje mozliwosc zajscia w ciąże. Okres spoznia sie jej juz siódmy dzien. :( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 1:31 pm Temat postu: |
|
|
A czy w ciąże zachodzi się od palców? Była możliwość że nasienie zostało przeniesione do pochwy? Czy nic się nieprzeniosło? Jeśli nic to o ciąży możesz zapomnieć, pewnie okres ze strsu się spóźnia _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|