Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
introligator

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 01, 2008 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do tego loda... To o ile przez żołądek do serca jakaś tam droga podobno prowadzi, to wątpię, żeby istniało połączenie między żołądkiem a jajowodem Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gepis

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 11:30 am    Temat postu: ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Mam pytanie do was. Czy przez sladowe ilosci spermy na dloni a nastepnie wlozenie ich na chwile do pochwy moze spowodowac ciaze ? Dodam jeszcze ze nastopilo to podczas dni plodnych.. ;/ Teraz okres spoznia sie jej juz 4 dzien.. Czy jest w ciazy ? :(
Powrót do góry
ola18

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 2:13 pm    Temat postu: prosze o opinie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

biore tabletki anty(ze wzgledu na tradzikale moje sie ze moglam zle łyknoc albo cos). 2 dni po okresie uprawialam z chlopakiem petting. Mialam na sobie pizame i majtki(i wkladke ,po miesiaczce zawsze nozse ja przez 3 dni),on miala bokseki. Ocieral sie o mnie od tylu. Nagle poczulam cos wilgotnego i plame na pizamie zobaczylam,poszlam sie umyc i wytrzec recznikiem, plama na pizamie po krotkim czasie wyschla i nie zostawila plamy,chlopak mowi ze z tego co zauwazyl byla to przezroczysta wydzielina. Czy moze zajsc w ciaze, prosze o odp. Wiem ze duzo jest podobnych postow,prosze jednak o opinie i pomoc

----

dodac jeszcze musze,ze mokra plama z tego co zauwazylam(pewnosci nie mam) nie byla na wysokosci wejscia,tylko troche powyzej i bardziej na posladku. wiem ze moze wydawac sie to wam idiotyczne(sama jak pisze to zastanawiam sie ze to przeciez niemozliwe) ale musze uslyszec innych opini i mozliwosci zajscia w ciaze

----edited by emilka----
korzystaj z opcji "zmień"jak chcesz coś dodać
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 4:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja rozumiem te 16-latki co myślą żę mozna tak zajść w ciąże ale ty? Ty masz 18lat i niewiesz jak do zapłodnienia dochopdzi? I masz racje to jest idiotyczne plemniki napewno przedarły piżame, gacie zorbiły tunel przez wkładke i dorwały się do twojej pochwy aż się wióry sypały. Ludzie niepopadajmy w paranoje. Wogóle to wydaje mi się że to jakaś lipna kompromitacja, jeśli nie to wybacz ale doucz się troche przed seksem i jego odmianami. W ciąży napewno niejesteś
ola18

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 4:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez tak myslalam,ale jak naczytalam sie tego wszystiego na forach to juz zglupialam,dziekuje za sprowadzenie mnie na ziemie;)
Powrót do góry
BlueCuracao

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No cóż, jeśli chodzi o petting przez ubranie to zawsze dziwi mnie stwierdzenie typu "naczytałam się na forach". Twierdząco (w sensie, że jest możliwość zapłodnienia) odpowiada się właściwie tylko wtedy (a i nie zawsze), kiedy miał miejsce jakiś kontakt fizyczny, a nie przez ubrania... I wtedy jeszcze ktoś mógłby sobie coś nawkręcać przy pewnych dodatkowych okolicznościach. Jednak na żadnym forum nikt nie pisze "tak, możesz być w ciąży" po tym, jak ktoś "uprawiał" cokolwiek w gaciach Cool . Dziewczyny czytajcie cały temat (nie tylko posty pytających-bo takich owszem jest pełno - ale i odpowiedzi innych).

Pozdrawiam Wink
Powrót do góry
introligator

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"Naczytać się na forach" można, i to nieźle. Może nie na tym akurat, to forum bardzo cenię, ale for o antykoncepcji jest masa. Przecież zarejestrować się i napisać bzdury może każdy, a im ktoś bardziej bezczelny, tym to bardziej wiarygodnie brzmi. I potem ktoś niezbyt doedukowany zamyka przeglądarkę z przeświadczeniem, że kobietę można zapłodnić przez majtki, w gumie, z odległości 40 metrów i przez 2-centymetrową warstwę ołowiu. "Moja koleżanka tak zaszła w ciążę". I ZAWSZE to sztandarowe "bo nigdy nie ma 100% pewności". Że nie dostaniesz meteorytem w łeb jak wyjrzysz przez okno też nie masz 100% pewności. Tylko brak wiedzy w temacie ludzkiego rozmnażania powoduje, że historia z zapłodnieniem przez ołów wydaje się bardziej prawdopodobna, niż ta z meteorytem. Choć faktycznie jest odwrotnie.

Dlatego to forum wydaje mi się złote, bo z tego co czytam jest tu bardzo mało takich prowokacji. Nawet nigdzie się nie doczytałem przypadku "brałam tabletki regularnie i zgodnie z zaleceniami ale zaszłam w ciążę", co się na innych forach też pojawia, i co jest prawie równie bzdurne jak moja mocno przesadzona opcja z ołowiem.
Powrót do góry
ola18

PostWysłany: Sro Wrz 03, 2008 9:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zanim usiadłam przed monitorem myslalam ze do niczego nie moglo dojsc[(brak typowego kontaktu fizycznego,bielizna,i tabletki(mimo ze na cere i nieregularna miesiaczke,ale dzialanie antykoncepcyjne maja,dzialaja chyba dobrze,skoro okres mi sie zgadza co do godziny,czasami wezme o 15 min za pozno,ale do 12 godzin mozna sie spoznic)],ale z ciekawosci i upewnienia sie wpisalam w google i wyskoczylo mi ponad 30 stron,z tego kazde forum po jakies 40 stron.... i zaczelam czytac i czytac strone po stronie...i sie wkrecac.Niektore pytania odp albo byly chamskie albo bawily do upadłego i tekst "nie ma pewnosci 100%" sprawily,ze w koncu sama juz nic nie wiedzialam,na tym forum byly najbardziej "prawdziwe",rozwazne odp,wiec i ja napisałam, i dobrze ze to zrobilam bo przez kolejne 2 dni bym nic ze stresu nie jadla.

Dziex wszystkim;)
Powrót do góry
Gepis

PostWysłany: Sro Wrz 03, 2008 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pytanie do was takie jak w temacie. Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? Jeśli przed tym umyłem ręce i trwało to kilka sekund? Dodam jeszcze, że zbliżały sie jej Dni płodne. Czy istnieje mozliwosc zajscia w ciąże. Okres spoznia sie jej juz siódmy dzien. :(
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Wrz 04, 2008 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy w ciąże zachodzi się od palców? Była możliwość że nasienie zostało przeniesione do pochwy? Czy nic się nieprzeniosło? Jeśli nic to o ciąży możesz zapomnieć, pewnie okres ze strsu się spóźnia
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 27 z 42