Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
everybodyknow

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 04, 2008 1:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja mam problem tego samego rodzaju...uprawialiśmy z moim chłopakiem petting, to akurat były moje dni płodne, po ok 10 dniach pojawiła się miesiączka - trwała niewiele krócej niż zwykle bo ok 4 dni. Od tamtej pory nie było żadnego sexu ani pieszczot, a mnie się okres spóźnia już prawie dwa tygodnie, co prawda w tym czasie brałam leki, no i niesamowicie się stresuje...to fakt, powiększył mi się biust i chyba odrobinę częściej odczuwam potrzebę oddania moczu, ale to może być spowodowane zakażeniem dróg moczowych - z tym miałam wcześniej problem. Czy to możliwe żebym była w ciąży? W sumie nie mam żadnych objawów typu mdłości itd. a gdybym była to byłby już 9 tydzień więc coś by się działo...oj głupia jestem, ale się stresuję...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Olexandra

PostWysłany: Czw Wrz 04, 2008 7:16 pm    Temat postu: czy To ciąża??:( POMOCY! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam...z chłopakiem uprawiam petting...mam 17 lat i jestem jescze dziewica...ostatnio doszlo do wytrysku...na rekach mial sperme a po jakichs 5 moze 10 min dotknal chwilowo moich miejc intymnych....byly to dni nieplodne....jednak przedostatni dzien...teraz boje sie ze moge byc w ciazy...Sad( czy to mozliwe?? blagam o pomoc...Sad

-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do podwieszonego
Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Pią Wrz 05, 2008 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

everybodyknow

według mnie nie jesteś w ciąży
1. Miałaś okres, a to wyklucza ciąże!
2. A Okres może Ci się spóźniać przez to, że byłaś chora i, że brałaś leki.

mi okres spóźnia się nawet po przeziębieniu. Wink nic sie nie martw. Wink nie jesteś w ciąży, sama w to nie wierzysz, ale pewnie sie marwtisz brakiem miesiączki. Poczekaj jeszcze kilka dni, a jak coś bedzie nie tak idź do lekarza.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Wrz 05, 2008 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Olexandra bez wytrysku w ciaze nie zajdziesz ! tym bardziej ze masz dni niepłodne Neutral skad wogole takie głupie mysli? chyba wiesz jak sie zachodzi w ciaze co nie? jesli nie to poczytaj sobie nasze forum. napewno dowiesz sie wiecej niz na biologii w podstawowce Neutral Smile

everybody u Ciebie okres spoznia sie przez stres i leki...

Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Pią Wrz 05, 2008 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Olexandra

Skoro to były dni niepłodne, a chłopak nie wprowadzał palca do pochwy... sytuacja miała miejsce po kilku minutach.... to raczej w ciąży nie jesteś. Wink ' dotknął chwilowo ' ... zresztą, żeby doszło do zapłodnienia musiały by być to duże ilości spermy i nie jakiejś zeschniętej, albo wytrysk musiałby byc bezprośrednio na miejsca intymne... a wtedy byłaby mała szansa zajscia w ciąze.
Powrót do góry
everybodyknow

PostWysłany: Pią Wrz 05, 2008 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki wielkie za podniesienie na duchu Smile zaczęłam chyba popadać w lekką paranoję Embarassed
Powrót do góry
bakus

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 6:00 pm    Temat postu: czy moge byc w ciązy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy jak mój chłopak spuscił sie a potem umył rece z mydłem i włozyl mi palce do pochwy bardzo głeboko to moge byc w ciązy ??? odpiszcie prosze

----edited by emilka-----
dziewczyno, za każdym razem trzeba przenosić Twoje posty. zwróc uwage, ze mamy wydzielone tematy do takich pytań
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 9:58 pm    Temat postu: Re: czy moge byc w ciązy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bakus napisał:
moge byc w ciązy ???

nie
bierz do ręki książkę do biologii i czytaj
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Wrz 10, 2008 9:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i koniec pisania tych bzdur Exclamation Exclamation nastpena niedouczona panna...zaczne chyba znowu usuwac ten bełkot. Neutral ile TY masz lat ze tak mało wiesz? Rolling Eyes Rolling Eyes

Powrót do góry
17on17

PostWysłany: Sro Wrz 10, 2008 3:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam taki problem. Jakiś czas temu pieściłem się z dziewczyną. Miałem na sobie majtki i krótkie spodenki, a ona shorty. Doszło u mnie do wytrysku ale wtedy ona nie była blisko mnie. Po chwili ocieraliśmy się o siebie ale cały czas byliśmy ubrani. Ani ja ani ona nie dotykaliśmy rękoma nawzajem swoich miejsc intymnych. Czy jest możliwe że ona mogła zajśćw ciąże przez to?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 28 z 42