Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
everybodyknow
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 1:53 pm Temat postu: |
|
|
No ja mam problem tego samego rodzaju...uprawialiśmy z moim chłopakiem petting, to akurat były moje dni płodne, po ok 10 dniach pojawiła się miesiączka - trwała niewiele krócej niż zwykle bo ok 4 dni. Od tamtej pory nie było żadnego sexu ani pieszczot, a mnie się okres spóźnia już prawie dwa tygodnie, co prawda w tym czasie brałam leki, no i niesamowicie się stresuje...to fakt, powiększył mi się biust i chyba odrobinę częściej odczuwam potrzebę oddania moczu, ale to może być spowodowane zakażeniem dróg moczowych - z tym miałam wcześniej problem. Czy to możliwe żebym była w ciąży? W sumie nie mam żadnych objawów typu mdłości itd. a gdybym była to byłby już 9 tydzień więc coś by się działo...oj głupia jestem, ale się stresuję... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Olexandra
|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 7:16 pm Temat postu: czy To ciąża??:( POMOCY! |
|
|
witam...z chłopakiem uprawiam petting...mam 17 lat i jestem jescze dziewica...ostatnio doszlo do wytrysku...na rekach mial sperme a po jakichs 5 moze 10 min dotknal chwilowo moich miejc intymnych....byly to dni nieplodne....jednak przedostatni dzien...teraz boje sie ze moge byc w ciazy...( czy to mozliwe?? blagam o pomoc...
-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do podwieszonego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 3:28 pm Temat postu: |
|
|
everybodyknow
według mnie nie jesteś w ciąży
1. Miałaś okres, a to wyklucza ciąże!
2. A Okres może Ci się spóźniać przez to, że byłaś chora i, że brałaś leki.
mi okres spóźnia się nawet po przeziębieniu. nic sie nie martw. nie jesteś w ciąży, sama w to nie wierzysz, ale pewnie sie marwtisz brakiem miesiączki. Poczekaj jeszcze kilka dni, a jak coś bedzie nie tak idź do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 3:31 pm Temat postu: |
|
|
Olexandra bez wytrysku w ciaze nie zajdziesz ! tym bardziej ze masz dni niepłodne skad wogole takie głupie mysli? chyba wiesz jak sie zachodzi w ciaze co nie? jesli nie to poczytaj sobie nasze forum. napewno dowiesz sie wiecej niz na biologii w podstawowce
everybody u Ciebie okres spoznia sie przez stres i leki... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 3:35 pm Temat postu: |
|
|
Olexandra
Skoro to były dni niepłodne, a chłopak nie wprowadzał palca do pochwy... sytuacja miała miejsce po kilku minutach.... to raczej w ciąży nie jesteś. ' dotknął chwilowo ' ... zresztą, żeby doszło do zapłodnienia musiały by być to duże ilości spermy i nie jakiejś zeschniętej, albo wytrysk musiałby byc bezprośrednio na miejsca intymne... a wtedy byłaby mała szansa zajscia w ciąze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
everybodyknow
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 8:42 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie za podniesienie na duchu zaczęłam chyba popadać w lekką paranoję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bakus
|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 6:00 pm Temat postu: czy moge byc w ciązy |
|
|
czy jak mój chłopak spuscił sie a potem umył rece z mydłem i włozyl mi palce do pochwy bardzo głeboko to moge byc w ciązy ??? odpiszcie prosze
----edited by emilka-----
dziewczyno, za każdym razem trzeba przenosić Twoje posty. zwróc uwage, ze mamy wydzielone tematy do takich pytań |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 9:58 pm Temat postu: Re: czy moge byc w ciązy |
|
|
bakus napisał: | moge byc w ciązy ??? |
nie
bierz do ręki książkę do biologii i czytaj _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 9:59 am Temat postu: |
|
|
i koniec pisania tych bzdur nastpena niedouczona panna...zaczne chyba znowu usuwac ten bełkot. ile TY masz lat ze tak mało wiesz? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
17on17
|
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 3:10 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Mam taki problem. Jakiś czas temu pieściłem się z dziewczyną. Miałem na sobie majtki i krótkie spodenki, a ona shorty. Doszło u mnie do wytrysku ale wtedy ona nie była blisko mnie. Po chwili ocieraliśmy się o siebie ale cały czas byliśmy ubrani. Ani ja ani ona nie dotykaliśmy rękoma nawzajem swoich miejsc intymnych. Czy jest możliwe że ona mogła zajśćw ciąże przez to? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|