Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 8:08 pm Temat postu: |
|
|
17on17 Niedacie rady zrobić dziecka przez majtki :p _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ranger555
|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 6:37 pm Temat postu: zy mozliwe ze zajdzie w ciaze, jakie prawodpodobienstwo |
|
|
ostanio z dziewczyna zabawialismy sie troche i spuscilem sie dla niej na brzuch i wszystko wytarlem papierem i pozniej dotykalem jej lechtaczki i robilem palcowke a na palcach nie mialem spermy co najwyzej wyschniety sluz, jak duze jest prawdopodobienstwo ze ona moze zajsc w ciaze i jaki jest procent szansy????czy wogle jest?. Prosze o pomoc nigvdy tak sie nie balem i nie wiem co robic ;(
------edited by emilka-----
temat został preniesiony do innego działu i odpowiedniego tematu podwieszonego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 7:43 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem szans niema _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ranger555
|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 9:36 pm Temat postu: |
|
|
dzieki troche kamien spadl mi z serca , ale dalej mam stresa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 10:36 am Temat postu: |
|
|
napewno wszystko jest ok. tylko nie mozna sie stresowac i trzeba byc dobrej mysli - uwierz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ranger555
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 12:33 pm Temat postu: |
|
|
jestescie pewne ze nie zajdzie, z tego co wiem miala dni plodne, jest malo prawdopodobne zeby sperma jako tako dostala sie do jej pochwy, co najwyzeje jej sladowe ilosci , jakies pozostalosci na palcach a czy to wystarczyloby na zaplodnienie ?bo slyszalem ze jak sperma znajdzie sie na wargach to jest szansna ze dziewczyna zajdzie w ciaze, mam takiego dola ze jesc nie moge , juz wiecej chybaa sie nie przespie z zadna dziewczyna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zalamana92
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 4:20 pm Temat postu: Źle :( |
|
|
Boję się, że jestem w ciąży. Jeśli mój chłopak miał na palcach spermę i tylko wytarł dłonie w ręcznik i po ok. 1min rozpoczęliśmy sex oralny to jest prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciążę ? Dodam, że po 3 dniach dostałam okres. Szybciej o 5 dni (otatnimi czasy nie miałam regularnego). Od 3dni boli mnie podbrzusze. Nie wiem czy to z powodu ciąży czy z przechodzonej 4dni temu grypy żołądkowej. Odpiszcie błagam Was .. To dla mnie ważne ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
trifletka
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 6:42 pm Temat postu: |
|
|
Zalamana92 A czy Twój chłopak dotykał Cię potem palcami? Na moje oko to szans na ciążę nie ma, bo byłaś przed okresem, no i chłopak wytarł spermę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zalamana92
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 1:18 am Temat postu: |
|
|
Tak dotykał mnie palcami .. Na pewno nie ma szans na zapłodnienie przed okresem ? Strasznie się boję .. No i jeszcze boli mnie podbrzusze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
introligator
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 1:19 am Temat postu: |
|
|
Cytat: | Dodam, że po 3 dniach dostałam okres. |