Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 10, 2008 8:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

17on17 Niedacie rady zrobić dziecka przez majtki :p
ranger555

PostWysłany: Pią Wrz 12, 2008 6:37 pm    Temat postu: zy mozliwe ze zajdzie w ciaze, jakie prawodpodobienstwo Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostanio z dziewczyna zabawialismy sie troche i spuscilem sie dla niej na brzuch i wszystko wytarlem papierem i pozniej dotykalem jej lechtaczki i robilem palcowke a na palcach nie mialem spermy co najwyzej wyschniety sluz, jak duze jest prawdopodobienstwo ze ona moze zajsc w ciaze i jaki jest procent szansy????czy wogle jest?. Prosze o pomoc nigvdy tak sie nie balem i nie wiem co robic ;(

------edited by emilka-----
temat został preniesiony do innego działu i odpowiedniego tematu podwieszonego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Wrz 12, 2008 7:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem szans niema
ranger555

PostWysłany: Pią Wrz 12, 2008 9:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki troche kamien spadl mi z serca , ale dalej mam stresa
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 13, 2008 10:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napewno wszystko jest ok. tylko nie mozna sie stresowac i trzeba byc dobrej mysli - uwierz Smile
Powrót do góry
ranger555

PostWysłany: Sob Wrz 13, 2008 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestescie pewne ze nie zajdzie, z tego co wiem miala dni plodne, jest malo prawdopodobne zeby sperma jako tako dostala sie do jej pochwy, co najwyzeje jej sladowe ilosci , jakies pozostalosci na palcach a czy to wystarczyloby na zaplodnienie ?bo slyszalem ze jak sperma znajdzie sie na wargach to jest szansna ze dziewczyna zajdzie w ciaze, mam takiego dola ze jesc nie moge , juz wiecej chybaa sie nie przespie z zadna dziewczyna
Powrót do góry
Zalamana92

PostWysłany: Sob Wrz 13, 2008 4:20 pm    Temat postu: Źle :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Boję się, że jestem w ciąży. Jeśli mój chłopak miał na palcach spermę i tylko wytarł dłonie w ręcznik i po ok. 1min rozpoczęliśmy sex oralny to jest prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciążę ? Dodam, że po 3 dniach dostałam okres. Szybciej o 5 dni (otatnimi czasy nie miałam regularnego). Od 3dni boli mnie podbrzusze. Nie wiem czy to z powodu ciąży czy z przechodzonej 4dni temu grypy żołądkowej. Odpiszcie błagam Was .. To dla mnie ważne !
Powrót do góry
trifletka

PostWysłany: Sob Wrz 13, 2008 6:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zalamana92 A czy Twój chłopak dotykał Cię potem palcami? Na moje oko to szans na ciążę nie ma, bo byłaś przed okresem, no i chłopak wytarł spermę.
Powrót do góry
Zalamana92

PostWysłany: Nie Wrz 14, 2008 1:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak dotykał mnie palcami .. Na pewno nie ma szans na zapłodnienie przed okresem ? Strasznie się boję .. No i jeszcze boli mnie podbrzusze Sad
Powrót do góry
introligator

PostWysłany: Nie Wrz 14, 2008 1:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Dodam, że po 3 dniach dostałam okres.

No to w czym problem w takim razie?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 29 z 42