Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zalamana92
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 12:04 pm Temat postu: |
|
|
No niby nie ma problemu, ale słyszałam, że w czasie ciąży można mieć okres ? Wiele kobiet tak ma dlatego się boję. Trochę mi ulżyło, ale dla pewności może pójdę do ginekologa ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
introligator
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 1:02 pm Temat postu: |
|
|
Nie można mieć okresu tylko ewentualnie zbiegające się z terminem okresu mniej obfite plamienia. Czy to nie trochę przesada biec do ginekologa kiedy właściwie nie ma szans na ciążę? Bo nawet jeśli on by niedokładnie te rękę wytarł w ręcznik, to nawet po minucie chyba szans na zapłodnienie nie ma... Musiałby się, prawda, ześwintuszyć sobie na dłoń, a potem od razu szybko wszystko wrzucić Ci do pochwy. Więc spokojnie.
Ja bym zdecydowanie nie szedł do ginekologa, ale może ktoś ma inne zdanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zalamana92
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 2:13 pm Temat postu: |
|
|
Teraz będę wyczekiwać okresu. Dziękuję za pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zalamana92
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 2:26 pm Temat postu: |
|
|
Boże.. Kręci mi sie w głowie .. niedobrze mi .. Nie wiem juz co myslec ( Moze to byc jakis wirus ? Błagam was pomozcie .. pocieszcie ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 8:42 pm Temat postu: |
|
|
Może to być wszystko cholera,gangrena, czerwonka,dżuma a może nawet tyfus i co kolwiek innego joke .Napewno nie ciąża Spoko luzik to napewno jakiś wirus może jakaś zwykła grypa żeładkowa. Albo poprostu twoja imaginacja. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosc11 Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 1:40 pm Temat postu: |
|
|
pieściłam się z chłopakiem, a raczej on pieścił mnie... Nie dotykał prędzej siebie (przynajmniej w mojej obecności^^) i wydaje mi sie, że rece miał suche. A jednak spóźnia mi się okres i czasem mam dłosci. Czy to moze byc ciaza?? ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwinka88
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 2:13 pm Temat postu: |
|
|
Czy doszło do wytrysku? Bo jeśli nie i chłopak nie miał spermy na palcach to raczej wątpię, że jesteś w ciąży. Od samych pieszczot nie zachodzi się w ciążę. Do tego potrzebny jest wytrysk i dni płodne pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AmeliaSpec
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 8:19 pm Temat postu: |
|
|
Aevenien niestety zmartwie Cię, to raczej będzie ciąża. Te objawy, które opisałas na to wskazują.
Zrób test i sie nie martw na zapas, bo bez testu nie bedziemy wiedzieli nic wiecej poza opisanymi przez Ciebie objawami. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosc11 Gość
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 9:44 am Temat postu: |
|
|
Nie, nie miał wytrysku, ręce miał suche. Mdłości trwały jakieś 3 dni i przeszły, więc mam nadzieję, że to było od stresu (czasem od stresu mam mdłości). Okres zwykle mam nieregularny, zwykle raz na dwa, trzy miesiące. Mam nadzieję, że to nie ciąża ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 9:45 am Temat postu: |
|
|
to nie jest ciaza napewno. Ale z tym okresem to radzilabym pojsc do ginekologa. Bo to nie ejst normalne ze okres masz tak rzadko.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|