Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
onlybloodyrose

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 9:47 pm    Temat postu: petting a ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio uprawialam peeting z moim chlopakiem. niestety spuscil mi sie na odbyt. czy moge zajsc w ciaze? jestem dziewica. sprawdzalam czy moja pochwa tez jest mokra lecz nie byla, zaraz po tym wytarlam sie mokrym recznikiem z mydlem. prosze o jak najszybsze odpisanie to dla mnie bardzo wazne!!

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zalezy czy sperma dostala sie do pochwy czy nie no i czy mialas plodne dni.. ktory to byl dzien cyklu??
Powrót do góry
onlybloodyrose

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 9:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sperma nie dostala sie do pochwy. to bylo 12 dni od rozpoczecia okresu, a kres trwal 5-6 dni. Czy to jest w ogole mozliwe zeby dziewica byla w ciazy?! Crying or Very sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 9:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiscie ze jest szansa! trzeba obalic ten głupi mit mowiacy ze dziewice nie moga zajsc w ciaze! ...
Rolling Eyes

Powrót do góry
Artur1991

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 5:45 pm    Temat postu: Pomocy!!!!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W czwartek albo w piątek skończył się okres mojej dziewczynie. Ma regularną miesiączke. W sobote czyli drugiego dnia po zakończeniu ciązy leżeliśmy razem na łóżku. Ja ją dotykałem na dolę, ona mnie dotykała, doszło do wytrysku ale w spodniach. NIe było kontaktu seksualnego. Lecz ona dotykała mnie. Istnieje szansa że zaszła w ciąże Sad(( pomóżcie mi. powiedzcie mi !!!!!! ;-(((((
Czy istnieje szansa na ciąże ??

-----edited by emilka------
temat przeniosłam do innego działu i tematu
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej szansy i koniec z pisaniem głupot.
Exclamation jak mozna zajsc w ciaze bez wytrysku w srodku ? Neutral <paranoja>

Powrót do góry
dosia

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie... ile dni po okresie sa dni niepłodne?? prosze o odpowiedz.. czekam Sad
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zalezy od dlugosci cyklu i czy jest regularny bo jezeli nie to w kazdym cyklu dni plodne moga wypasc inaczej....
bezpieczniejsze dni nieplodne to sa przed okresem czyli po owulacji bo te przed owulacja lubia sie przesowac....
Powrót do góry
dosia

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

25 dni.. ostatnio okres mi sie zaczał 27 wrzesnia a skonczył 2 pazdziernika... kiedy mam dni niepłodne??
Powrót do góry
dosia

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 11:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze o odpowiedz Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 31 z 42