Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 12:55 pm Temat postu: |
|
|
dosia napisze ci kiedy masz plodne dni czyli od 7 do 16 dnia cyklu jezeli twoj cykl ma 25 dni a jezeli 27 to plodne dni sa od 9 do 18 dnia cyklu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monson
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 5:37 pm Temat postu: Problem: Petting a ciąża... po raz kolejny |
|
|
Wiem, że ten problem już pojawiał się na tym forum ale pomimo przeglądania pokrewnych tematów, nadal nie otrzymałam satysfkcjonującej mnie odpowiedzi.
Pragne uzyskać odpowiedź na pytanie czy możliwe jest zajście w ciąże uprawiając petting.
Wraz ze swoim chłopakiem zabawialiśmy się w samochodzie. Zwykle, gdy "dochodzi" wtedy wylatuje z auta i "wypróżnia" się tak, by niczego nie pobrudzić. Później jednak zaraz po jego powrocie wkładał mi palce no... dobrze wiecie gdzie
Jego członek nie miał kontaktu z moją pochwą, lecz obawiam się, że mogło coś zostać na palcach. Dodam , że gdy zapytałam go o zdanie powiedział, że na 200% procent jest to niemożliwe, gdyż jak to określił, "nie łapie tego rękami" ;| .
Pragnę nadmienić, że miałam wtedy prawdopodobnie dni niepłodne.
Z góry dziękuje za odpowiedź
-----
Pragnę również dodać, że miało to miejsce ok 19 września. i od kilku dni czuję lekki ból w dolnej części brzucha i jajników ( tylko, że raz kłuje mnie w lewym a raz w prawym) i nie wiem czy to nie jest przypadkiem ze stresu. Okres mam dostać w sobote ale nie wiem czy wytrzymam psychicznie ;|
połączyłam i przeniosłam. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 7:51 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem zadne szanse na ciaze i mozesz byc spokojna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magdalenka85
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 10:20 am Temat postu: peeting a ciaza |
|
|
wiem ze duzo osob na forum zadawalo podobne pytania ale ja niestety tez dolaczam do tego grona.U prawialam peeting z moim chlopakiem. Nie wszedl we mnie ale piescil pochwe czlonkiem. Potem ja go zaspokoilam ustami ale nie doszlo do punktu kulminacyjnego. Nastepnie on wlozyl palce do pochwy. Niby spermy jako takiej nie bylo ale jakies sladowe ilosci plemnikow mogly tam byc. Z tym ze na koncu doszlo wytrysku. I na tym sie skonczylo. Czy moge byc w ciazy?? Dodam ze do zblizenia doszlo 9go dnia cyklu(5go dnia po zakonczeniu miesiaczki). Cykle mam nieregularne. Okres juz powinnam miec ale nadal go nie mam. prosze o rade |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 9:47 pm Temat postu: Re: peeting a ciaza |
|
|
magdalenka85 napisał: | Potem ja go zaspokoilam ustami ale nie doszlo do punktu kulminacyjnego. Nastepnie on wlozyl palce do pochwy. Niby spermy jako takiej nie bylo ale jakies sladowe ilosci plemnikow mogly tam byc. |
a skąd te plemniki skoro nie było wytrysku?
wg mnie nie ma tutaj zagrożenia ciążą
a okres - sama mówisz, że masz nieregularny _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
onlybloodyrose
|
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 4:17 pm Temat postu: |
|
|
a mozna zajsc w ciaze uprawiajac seks od tylu i gdy chlopak mial zalozona prezerwatywe????
PS.doszlo do wytrysku w srodku! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 4:38 pm Temat postu: |
|
|
nie _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 11:36 pm Temat postu: |
|
|
to znów ja. ;D więc... moje obawy na temat ciąży rozwiał okres który pszyszedł z opóźnieniem w sierpniu. w 40 dniu cyklu. był taki jak zawsze ( 5 dni , obfity ) . We wrześniu okres dostałam 28 dnia cyklu... okres trwał bardzo krótko, 2-3 dni, wogóle nie był obfity... ale wcześniej byłam przeziębiona, brałam antybiotyki i inne lekarstwa, to pewnie dlatego , prawda? jednak ta miesiączka październikowa mnie niepokoi. Okolo 25 dnia cyklu zauwazyłam brunatną wydzieline ... a później plamy krwi... trwało to przez 3 dni... ale raczej nie możliwe zebym była w ciąży? prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamilj
|
Wysłany: Pią Paź 17, 2008 7:11 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie czy takie cos jest mozliwe, nie pamietam dobrze wiec niektore rzeczy bede pisal teoretycznie, a wiec:
ok godziny 16 masturbowałem sie i nie pamietam czy oddawalem mocz (rozwazam opcje ze nie)... o godzinie 18 pojechalem do dziewczyny. chodzilismy po parku i nagle zachcialo mi sie strasznie sikać. poszedlem w krzaczki i oddalem mocz. teraz boje sie podczas oddawania moczu cos moglo mi kapnac na reke i ze byla to pozostalosc po masturbacji (wtedy nie myslalem o tym ani nie patrzylem czy mam cokolwiek na rekach). nastepnie ok 20-30 minut spacerowalem z dziewczyna po parku. przytulalem sie, trzymalem ja za reke, wkladalem reke do kieszeni (wiec jest duze prawdopodobienstwo ze jezeli cos tam bylo to moglem to zetrzec). po tym czasie na lawce zaczelismy sie calowac i lekko wlozylem jej palca do pochwy. nie wiecej niz na 0,5cm.
jak myslicie czy z tego moze cos byc? czy mocz mogl zabic ewentualne plemniki, czy taka pogoda (bylo chlodno ok 10-15 stopni celsjusza) mogla je zabic? czy przez ten czas moglo wyschnac a nawet gdyby nie wyschlo to czy plemini w "takim stanie" i ewentualnie wprowadzone na taka mala glebokosc mogly by cos zdzialac?
prosze o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asterixozz
|
Wysłany: Pon Paź 20, 2008 6:26 pm Temat postu: petting a ciaza |
|
|
Mój problem polega na tym, jako ze kochamy sie ze swoja dziewczna tlyko przed i po okresie wiec w ten dzien tylko sie zabawialismy oralnie.Doszedlem w jej ustach, chwile pozniej ona poszla umyc rece i zaczela bawic sie swoja muszelką.Do nawilzenia uzyla swojej sliny, dopiero pozneij uswiadomilismy sobie, ze pol minuty temu miala w ustach moje nasienie...
W pochwie miala sporo sluzu byly to raczej dni plodne, zastanaiwam sie czy moglo dojsc w ten sposob do zaplodnienia? Od czasu kiedy wytrysnelem w jej ustach do tego jak naslinila "ją" swoja sliną minela moze niecala minuta wiec napewno z conajmniej 2 razy zdazyla polknac sline... prosze o odpowiedz.
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|