Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 20, 2008 7:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm dziwna sytuacja. jednak sadze ze nie powinna zajsc w ciaze...od orala tym bardziej ... Smile a z tą slina: hmm
zalezy ktory to był dzien cyklu... i czy jakies "resztki" zostały?...
jakby zaszła w ciaze to miałaby wielkiego peeecha... bo do zapłodnienia potrzebny jest mega wytrysk a nie takie "chlapniecie" slinka Wink
głowa do gory. na przyszłosc uwazajcie.
sa jeszcze tabletki "po". do 72h od stosunku. tyle ze u Was nie było stosunku... i to duza dawka hormonu...
sama nie wiem.
wg mnie nie bedzie ciazy,ale moge sie mylic.
poczekaj na wypowiedz innej osoby...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
asterixozz

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 20, 2008 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wg mnie to byly jej dni plodne bylo duzo sluzu dosyc gestego...
Czytalem, ze niby slina powinna strawic te plemniki ale to byl bardzo krotki odstep czasu..
Na zdrowy rozum to niby to polknela ale sam neiwime czy nie masz szans zeby jakos wraz ze slina to sie jakos tam dostalo...: (
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Paź 20, 2008 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze ze połkneła Smile bo gdyby nie to wtedy mozna sie zaczac martwic.
wierze ze nie bedzie w ciazy Smile ale jaja by były : przez sline Neutral... nie no spokojnie. uwazajcie next time Smile

Powrót do góry
onlybloodyrose

PostWysłany: Pon Paź 20, 2008 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a w ciąże można zajść tylko, gdy członek bedzie wprowadzony do pochwy i tam wytrysnie???

bo ciągle czytam co innego.
chociaz mi się wydaje, że nie mozna inaczej zajsc...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Paź 20, 2008 10:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no a jak inaczej? Smile bez wytrysku w srodku nie zajdziesz w ciaze. aha no i bez owulacji rzecz jasna Smile
anal,oral itp odpadaja Smile

Powrót do góry
kkk

PostWysłany: Sro Paź 22, 2008 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam - bardzo dobre forum, gratuluje, dzieki niemu wykluczylem wiele ewentualnosci i jestem spokojniejszy o wiele, chociaz jeszcze mam pytania bo mojej dziewczynie spoznia sie okres, ale to nie pierwszy raz
Zastanawiam sie czy jak na jej wlosach lonowych znalazloby sie nasienie z mojej reki, albo na lechtaczce to co sie moglo stac? nie bylo stosunku, nie bylo wytrysku wewnatrz, uwazalismy bo juz raz byl stres; ewentualnie "jeden-dwa" plemniki mogly znalezc sie na lechtaczce tak jak mowilem ale nawet nie bylo wytrysku na moja reke nawet... tak sie glosno zastanawiam bo jestem w miare spokojny...
Powrót do góry
danusana

PostWysłany: Nie Paź 26, 2008 12:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam...
Jeżeli moje pytanie gdzies sie już powtarza to bardzo przepraszam ale jestem potwornie zestresowana.
Otóż wczoraj byłam u swojego chłopaka i tak jakoś sie stało że zostałam bez majtek. Ocierałam sie o jego członka (miał na sobie bokserki cienkie spodnie) ale jednak czułam wilgotna wydzieline, chwile potem chłopak wsadził mi palec do pochwy... Jak duże jest prawdopodobieństwo, że mogłam zajść w ciąże?? Dodam ze jestem dokładnie w połowie cyklu:( Boje sie bardzo...
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Nie Paź 26, 2008 1:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

danusana dla ciebie szacuje prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy na okolo 3%
kkk a dla ciebie na okolo 5 %
Powrót do góry
danusana

PostWysłany: Sro Paź 29, 2008 9:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki Smile najgorsze jest to, że sobie pewnie uroje tą ciąze i dopiero będzie stres:D No ale life is brutal jak niektórzy mawiająSmile
Powrót do góry
culek

PostWysłany: Sob Lis 01, 2008 11:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bawilem sie z moja dziewczyna w taki sposob ze rozebralismy sie i usiadla mi pupa na czlonek... Do wytrysku doszlo w bezpieczny sposob, jednak jakies zagrozenie zawsze jest;( Okres spoznia jej sie tylko i az 3 dni ale zawsze miala bardzo regularne. A jeszcze mowi ze jej sutki sa tak twarde ze mogla by pozabijac. Co o tym myslicie? Czy ten sluz w czasie podniecenia mogl jakos dostac sie do pochwy? Prosze odpowiedzcie co myslicie!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 33 z 42