Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
onlybloodyrose

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lis 01, 2008 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tydzien temu skonczyl mi sie okres
dzis zabawialam sie z moim chlopakiem tzn. uprawialismy peeting
potem poszlam zrobis siku i na majtkach zobaczylam troszke krwi
wiecie co to oznacza??!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Lis 01, 2008 11:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

culek, bez przesady, tak sie w ciążę nie zachodzi

onlybloodyrose, albo za intensywne pieszczoty albo nadżerka
tola18

PostWysłany: Pon Lis 03, 2008 8:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam pytanie okres mialam ponad tydzien temu a teraz od 3 dni mam uplawy z krwia nie wiem czym to moze byc spowodowane moze stersem bo kiedys tez takie cos mialam ale jak bylam z pol roku temu u lekarza to ialam badania i nic nie wykryl.....
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pon Lis 03, 2008 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to warto pójść do niego ponownie.
upławy są zazwyczaj oznaką zakażenia pochwy.
wtedy może tego nie miałaś, ale nie wiesz jak jest teraz.
lepiej to sprawdźSmile
Powrót do góry
XX

PostWysłany: Pon Lis 24, 2008 9:05 pm    Temat postu: ;( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem co zrobić. zacznę od nowa.. jestem zdesperowana..... ok dwa tyg. temu w dni płodne "bawiliśmy sie z chłopakiem" i trochę nas poniosło i i włożył mi na 5 sek i na 1cm... i ostatnio jeszcze były pieszczoty zwłaszcza 4 dni temu.... i wczoraj zrobiło mi sie coś dziwnego w kroku strasznie swedzi i jest czerwone... dziś dostałam okres... ale nie jest taki jak zwykle... jest bardziej brązowawy.... czy jestem w ciąży Sad ??? nie robiłam jeszcze testów.. zresztą jestem zestresowana...... Sad błagam pomóżcie!!!!!
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Lis 24, 2008 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrób test
kup w aptece maść clotrimazolum na swędzenie i lacibios femina, zeby się żadna większa infekcja nie rozwinęła i umów się do ginekologa
Kwapis

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 12:27 pm    Temat postu: Peetin. Wazne. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem gdzie to pisac wiec pisze tutaj.
Duzo juz o tym czytalam i wszedzie pisza o tym ze nie bylo wytrysku podczas peetingu, ze przez majtki, itp
A u mnie wlasnie jest tak ze byl ten wytrysk i wytarl rece chusteczka a po jakims czasie wsadzil palce do mojej pochwy.
I najgorsze jets to ze wydaje mi sie ze to byl ostatni dzien plodny ;/
Czy jets mozliwosc ciazy ?

--- przenosze do pokrewnego --- Pituszka
Powrót do góry
anula25

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 3:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kwapis Zawsze istnieje jakieś ryzyko tym bardziej, że był to dzień płodny. Z reszta jaką masz pewność, że dokładnie wytarł palce w chusteczkę. Radziłabym poczekać do okresu, a jak się nie pojawi zrobić test ciążowy.
Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli. Smile
Pozdrawiam[/b]
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kwapis OMG ... szanse na ciaze w takim przypadku zawsze sa... zalezy po jakim czasie tu jest to dosyc wazne... swoja droga nie warto czasem wczesniej troszke pomyslec a potem sie stresowac???????? Confused

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bylo to moze 20-30min odstepu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 34 z 42