Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kwapis Powiedzmy tak... jelsi to byl ostatni dzień płodny to teoretycznie było juz po owulacji... plemniki w "nieprzyjaznym" środowisku "giną" więc myślę że te 20-30 minut powinny wystarczyć... a więc szansa na ciąże jest minimalna.
tak jak anula myślę że okres się jednak pojawi, gdyby nie to zrób test.

A na przyszłość radzę czasem pomyśleć - po co się stresować Smile

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 9:56 pm    Temat postu: ........ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki..... postaram sie to zrobić..... PS: strasznie sie boje ginekologa.....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 11:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Confused a co on gryzie?
lekarz jak kazdy inny.
wiadomo ze odsłaniasz przed kims obcym miejsca intymne ale coz tak trzeba i juz. Wink

Powrót do góry
Biała_Lilia

PostWysłany: Nie Gru 07, 2008 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wtam
mam pytanie chodzi o to ze uprawialismy z chlopakiem peeting w moje dni plodne dokladnie 3 dni po okresie, sperma niby (tak mi sie zdaje) nie doleciala do pochwy, wytralismy sie recznikiem potem znow to powtorzylismy za jakis czas jestem dzien przed okresem ktory jest nieregularny i boje sie ze moze jednak moge byc w tej ciazy poniewaz odczuwam nudnosci oraz bole brzucha i sluzu zadnego nie ma. moze to idiotyczne moze ja juz wpadam w paranoje ale prosze poradzcie mi czy jestem w ciazy jestem czy nie.
Nadmienic tez musze ze mam swedzenie i piecznie w pochwie obawiam sie ze jakis grzyb ek sie tworzy chodz zaden sluz sie nie pojawia i nic nie pachnie
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Gru 08, 2008 8:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o swędzenie i pieczenie to radzę iść do lekarza. Na forum leków nikt Ci nie wypisze Wink

A jeżeli sperma nie dostała się do pochwy ani w okolice pochwy to nawet jeśli miałaś dni płodne niczym nie musisz się martwić Smile
Biała_Lilia

PostWysłany: Pon Gru 08, 2008 6:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje bardzo za odpowiedz jestem juz spokojniejsza. Pozdrawiam
Powrót do góry
Biała_Lilia

PostWysłany: Pon Gru 08, 2008 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam jeszcze jedno pytanie dotyczace mojego wczesniejszego problemu. Otoz dzis powinnam dostac okres.. nie ma go za to jest dziwny śluz przezroczysty lejący sie jak kurze bialko co to moze oznaczac pomozcie.
Z gory bardzo dziekuje
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Pon Gru 08, 2008 11:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro sluz wyglada jak bialko jaja to moze rozregulowal ci sie cykl i masz teraz dni plodne
Powrót do góry
Biała_Lilia

PostWysłany: Pon Gru 08, 2008 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale jak to rozregulowal.. czyli teraz zamiat okresu mam ten sluz to kiedy okes bede miala ehh dziwne to co mam zrobic zeby znow bylo jak dawniej i jeszcze jedno mam pytanie od czego moglo sie tak to zrobic...
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Pon Gru 08, 2008 11:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na rozregulowanie cyklu ma wplyw wiele czynnikow, chocby stres czy zazywanie antybiotykow. Organizm to nie maszyna, nic nie mozesz zrobic. Pozostaje cierpliwe czekanie Smile Dni plodne wystepuja ok.14 dni przed okresem
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 35 z 42