Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Biała_Lilia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 11:49 pm Temat postu: |
|
|
14dni przed okresem?? czyalam gdzies na forum ze od poczatku okresu licza sie dni plodne przez 18 dni po 18dniu juz sa nie plodne do momentu wystapienia nowej miesiaczki wiec ja juz nie wiem jak to jest. okres powinien byc dzis a nie ma go jest tylko ten sluz i mimo wsyzstko mam czekac 14 dni?
Z gory bardzo ci dziekuje za udzielenie mi pomocy
Pzdrawiam cie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Moniulkass
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 12:20 am Temat postu: |
|
|
moja historia jest dłuższa.. czytałam 39 stron z poprzedniego topicu ale już mi sił braknie do czytania niektórych wypowiedzi.. wiem że stres itd ale naprawde.. aż mi słabo;/ ok mniejsza z tym teraz przedstawie mój problem (który dla mnie jest oczywisty - ze jestem w ciąży..)
24.10 petting brudne paluszki we mnie.. 10.11 dostałam ciotki.. 2 dni ciotki 3 dni brązowego szlamu.. między czasie 12.11 trafiłam do szpitala.. (mononukleoza zakaźna ;/) po 17 dniach znowu byłam w domu myślałam że all jest ok bo miałam ciotke itd a nudności osłabienie zwaliłam na chorobe.. jednak teraz od 8 dni spóźnia mi się okres.. nie wmawiajcie mi że skoro miałam 1 okres to znaczy że w ciąży nie jestem.. znam osobiście przypadki które miały przez 3 pierwsze miesiące ciąży okres.. nie wmawiajcie też że przez palce nie może dojść do zapłodnienia.. bo może i to wcale nie musi być kilowa ilość spermy.. wystarczy odrobina i płodne dni.. powiecie test ciążowy? cholera chciałabym ale to jak sie boje przekracza wszelkie granice.. mój facet między czasie mnie zdradził.. nie jestem z nim od.. 2 tygodni.. ten problem przeżywam sama, nigdy z nim nie spałam z czego się cieszę, raz petting i wpadka? chyba sie potne.. jeszcze z takim popaprańcem.. dziewczyny BŁAGAM WAS ku przestrodze weźcie sobie mój przypadek.. nie myślcie że tak ciężko jest zajść w ciąże.. niektórym owszem.. ale innym bardzo łatwo.. ale co ja bede gadac.. i tak każda panna robi co chce i uczy sie na swoich błędach.. kochacie się? to wspaniale ale przed tym jak zaczniecie się bawić pomyślcie a co jeśli wyjdzie z tego dzieciaczek? taki ot mały skok w przyszłość .. widzicie to? nie? to spylajcie z łóżka gdzie pieprz rośnie:) ja taka stara a taka głupia.. pluje sobie w twarz i modle się żeby jednak stał się cud żebym nie była ale mam praktycznie wszystkie objawy.. 8 dni jutro juz 9 dni.. opóźnienia? to nie przelewki.. jak piszecie 1 dzień spóźnienia to wam normalnie zazdroszcze aż.. ale ciągle mam nadzieje bo.. nie mam twardych cycków wręcz takie flaczki.. ale może nie rosną bo już i tak są wielkie? 70D..tylko same czubki sutków są jak takie smoczki(LOL!) a bolą tylko jak je wydusze i zostawie to po chwili taki se ból..a brzuch pobolewa ale takim bólem nie bolącym.. no i wydzielina jest.. w zeszłym tygodniu była jednego dnia bardzo obfita.. jak nigdy.. wręcz takie długie ciągnące się "nitki" mega dziwne jak dla mnie zjawisko? obecnie są nadal ale tylko takie białe naloty juz od tygodnia to samo.. help? jest jeszcze nadzieja ze nie jestem?;/ w miarę możliwości proszę mnie nie objeżdżać zbyt ostro:P delikatnie mówcie bo w końcu jestem (chyba)ciężarna:) (wiem schizy mam fachowe..) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 11:38 am Temat postu: |
|
|
Moniulkas co ci odpowiedziec... ja uwazam ze w ciazy nie jestes. jak masz watpliwosci zrob test - i nie mow ze sie boisz bo co teraz zrobisz? Teraz to juz jest po ptakach jesli zaszlas... mozna bylo pomyslec o tabletce 72h ... no ale nie mnie tu ciebie krytykowac....
Jezeli bylas w szpitalu, zapewne dostalas antybiotyk - nie wiem co to za choroba ale zapewne cie czyms leczyli i uwazam ze spozniajacys ie okres jest wynikiem lekow, i pobytu w szpitalu i zwiazanym z tym stesrem. Teraz tez mialas chyba duzo stresu to sie dziwisz ze ciotka sie opoznia? bo ja nie...
nie sadze zebys byla w ciazy a jak ty potraktujesz odpowiedz to juz tylko od ciebie zalezy.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
gość456
|
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 11:26 am Temat postu: Proszę o odpowiedź! |
|
|
mam pytanie! może już podobne było, ale nie umiem znaleźć...w każdym bądź razie uprawialiśmy petting z chłopakiem on był bez majtek ja w spodniach. Dotknął czasem swojego penisa i potem raczej miał suche ręce i robił mi palcówkę pod majtkami. Wytrysku nie było. Pytanie czy jeśli miał na rękach tą wydzielinę przed wytryskiem, ale ręce wytarł i potem robił mi palcówkę to czy mogę zajść w ciążę?
proszę o odpowiedź!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 12:11 pm Temat postu: |
|
|
Hmmm nie sądzę! Jeśli na palcach nie było spermy to w ciąży nie jesteś. A ten płyn teoretycznie nie zawiera plemników, jedynie przed samym wytryskiem (którego w tym wypadku nie było) więc nie ma co panikować. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
.....
|
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 12:28 pm Temat postu: |
|
|
czesc dziewczyny
sytuacja wygląda tak..
19 listopada dostałam okres, 6 grudnia uprawiałam petting z chłopakiem.
nie wszedł we mnie, ani nie doszło do wytrysku, ale był wilgotny..
głównie dotykał mnie palcami, przez chwile może się gdzieś otarł o mnie ale na pewno nie wszedł do środka..
następnie 12 grudnia założył prezerwatywe i wszedł we mnie tak na chwile.. do wytrysku nie doszło, prezerwatywa nie pękła
okres powinnam dostac jutro.
zawsze dostawałam pare dni wcześniej a tu nic i zaczynam się martwic
czy jest jakaś możliwośc, że mogę byc w ciąży ?
bardzo prosze o odpowiedz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 5:05 pm Temat postu: |
|
|
... nie masz czego nie doszło do wytrysku wiec nie ma powodu do zmartwien. stres dziala negatywnie i moze Ci sie przesunac @.
czekaj cierpliwie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
elisa666
|
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 11:28 pm Temat postu: |
|
|
no to ja widze ze oryginalnego pytania nie bede miala:) troche poczytalam poprzednich wypowiedzi i mam tylko pytanie: czy plemniki zostaja \"zniszczone\" gdy umyje sie ręce? bo mam taki przypadek ze mial na dloniach sperme (troszeczke) ale od razu zeszlam umyc rece, mialam wtedy miesiaczke i poszlam pozniej zmienic podpaske i zrobic siusiu no i sie trezba bylo podetrzec:) i teraz mnie to tak irytuje czy te plemniki mogly sie dostac dalej i przebic moja blone dziewicza? to wazne:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 1:51 am Temat postu: |
|
|
Plemniki które mogą przebić błonę dziewiczą?? Ciekawa teoria....
Umycie rąk, (ciepła woda, mydło) niszczy plemniki, w dodatku jak sama piszesz po jakimś czasie poszłaś zmienić podpaskę a plemniki w niesprzyjających dla nich warunkach giną po paru minutach. Więc nie ma szans na ciąże. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
.....
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 1:22 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope dziękuje za odpowiedź
okresu daalej nie ma i poprostu zaczęłam o tym myślec, że takie chwilowe otarcie mogło jakoś na to wpłynąc.. bo w tym płynie też są plemniki dlatego, zaczęłam sie martwic..
niepotrzebnie sobie wmawiam i na pewno nie ma powodów do zmartwień tak?
bo już nie wiem co myślec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|