Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 3:14 pm Temat postu: |
|
|
..... napisał: | wind_of_hope dziękuje za odpowiedź
okresu daalej nie ma i poprostu zaczęłam o tym myślec, że takie chwilowe otarcie mogło jakoś na to wpłynąc.. bo w tym płynie też są plemniki dlatego, zaczęłam sie martwic..
niepotrzebnie sobie wmawiam i na pewno nie ma powodów do zmartwień tak?
bo już nie wiem co myślec |
na mur beton nic nie bedzie heh. w podnieceniu nie ma plemnikow chyba ze tuz przed samiutkim wystryskiem . zoabczysz ze @ bedzie. odstresuj sie jakos bo jak widzisz dziala to na niekorzysc pozdrofkaaa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
.....
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 12:20 am Temat postu: |
|
|
.. dzisiaj przyszedł okres
baardzo dziękuje za pomoc.. poozdrawiam :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 10:30 am Temat postu: |
|
|
No widzisz, mowilysmy
Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
strachliwa
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 3:55 pm Temat postu: nie wiem o co chodzi ;( |
|
|
tydzień temu uprawialismy z chłopakiem petting. On miał wytrysk i miałam całą rękę w spermie. Wytarłam ją i poszłam spać. Dzisiaj zauważyłam, że moje wargi sromowe mniejsze są fioletowawe na końcach...Czy to możliwe żeby plemniki przetrwały na mojej ręce przez 14 godzin.? Bo po takim czasie dopiero dotknęłam swoich miejsc intymnych...
prosze pomóżcie. ;( to przecież niemożliwe żebym była w ciąży ;(
przylaczyłam do tematu zbiorczego. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 5:24 pm Temat postu: |
|
|
Ciąża niemożliwa. Plemniki w nieprzyjaznym środowisku żyja tylko pare minut. a co d fioletowawych warg sromowych to... objawy ciaży nie są widoczne natychmiast bez paniki. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bojączka
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 8:26 pm Temat postu: strach |
|
|
hej wam wszystkim... wiem ze przestarzały temat ale chyba jak kazda sie boje... osttnio ne uprawialam seksu z chlopakiem tylko sie piescilismy.. on dotykał mnie swoja meskościa w moich miejscach intymnych i troszeczke we mnie wszedl. boje sie ze moge byc w ciąży. dodaje ze byl to 10 dzień cyklu a moja cykle trwaja ok 27-28 dni. poza tym nie doszlo do wytrysku. co o tym myślicie?
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 9:34 pm Temat postu: |
|
|
sadze ze trzeba byc bardziej rozsadnym
a co do ocierania sie penisem to male prawdopodobienstwo ze bedziesz w ciazy bo nie bylo wytrysku w srodku. Zalezy tez czy przed wlozeniem mial wytrysk, bo plemniki moglyby zostac w cewce moczowej. _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Olimpia88
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 10:41 pm Temat postu: petting a ciaza |
|
|
hej wszystkim pierwszy raz jestem na takim forum i nie wiem jak zacząć. mam pytanie czy ocieranie penisem bez prezerwatywy po narządach rozrodczych kobiety gdy i penis i muszelka sa mokrzy od podniecenia oczywiście to czy to jest bezpieczne? podkreslam ze nie było wytrysku. to nie zajdzie do zapłodnienia prawda?
---edited by Wind_Of_Hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem.
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bojączka
|
Wysłany: Wto Gru 23, 2008 12:23 am Temat postu: |
|
|
nie wytrysku nie bylo pzed na pewno.. ale slyszlam ze plemniki sa tez w płynie ktory caly czas wydziela sie z penisa mezczyzny.. w malej ilosci ale sa.. hmm. ale dzieki za odpowiedz fasolka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 8:00 pm Temat postu: Re: petting a ciaza |
|
|
Olimpia88 napisał: | hej wszystkim pierwszy raz jestem na takim forum i nie wiem jak zacząć. mam pytanie czy ocieranie penisem bez prezerwatywy po narządach rozrodczych kobiety gdy i penis i muszelka sa mokrzy od podniecenia oczywiście to czy to jest bezpieczne? podkreslam ze nie było wytrysku. to nie zajdzie do zapłodnienia prawda? |
raczej nie dojdzie do zaplodninia. Raz slyszalam ze laska miala naprawde dni plodne i owulke podczas gdy jej chlopak ocieral penisem i zaszla w ciaze. Ale wtedy do wytrysku doszlo normalnie i spermy musialo sie dostac troche o srodka..takze bez obaw |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|