Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Gru 16, 2008 3:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

..... napisał:
wind_of_hope dziękuje za odpowiedź Smile
okresu daalej nie ma i poprostu zaczęłam o tym myślec, że takie chwilowe otarcie mogło jakoś na to wpłynąc.. bo w tym płynie też są plemniki dlatego, zaczęłam sie martwic..
niepotrzebnie sobie wmawiam i na pewno nie ma powodów do zmartwień tak?
bo już nie wiem co myślec Sad

na mur beton nic nie bedzie Smile heh. w podnieceniu nie ma plemnikow chyba ze tuz przed samiutkim wystryskiem Wink. zoabczysz ze @ bedzie. odstresuj sie jakos bo jak widzisz dziala to na niekorzysc Wink pozdrofkaaa

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
.....

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Gru 19, 2008 12:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

.. dzisiaj przyszedł okres Smile
baardzo dziękuje za pomoc.. poozdrawiam :*
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Pią Gru 19, 2008 10:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No widzisz, mowilysmy Laughing
Powodzenia
Powrót do góry
strachliwa

PostWysłany: Pon Gru 22, 2008 3:55 pm    Temat postu: nie wiem o co chodzi ;( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tydzień temu uprawialismy z chłopakiem petting. On miał wytrysk i miałam całą rękę w spermie. Wytarłam ją i poszłam spać. Dzisiaj zauważyłam, że moje wargi sromowe mniejsze są fioletowawe na końcach...Czy to możliwe żeby plemniki przetrwały na mojej ręce przez 14 godzin.? Bo po takim czasie dopiero dotknęłam swoich miejsc intymnych...
prosze pomóżcie. ;( to przecież niemożliwe żebym była w ciąży ;(

przylaczyłam do tematu zbiorczego. emilka
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Gru 22, 2008 5:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciąża niemożliwa. Plemniki w nieprzyjaznym środowisku żyja tylko pare minut. a co d fioletowawych warg sromowych to... objawy ciaży nie są widoczne natychmiast bez paniki.

PostWysłany: Pon Gru 22, 2008 8:26 pm    Temat postu: strach Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej wam wszystkim... wiem ze przestarzały temat ale chyba jak kazda sie boje... osttnio ne uprawialam seksu z chlopakiem tylko sie piescilismy.. on dotykał mnie swoja meskościa w moich miejscach intymnych i troszeczke we mnie wszedl. boje sie ze moge byc w ciąży. dodaje ze byl to 10 dzień cyklu a moja cykle trwaja ok 27-28 dni. poza tym nie doszlo do wytrysku. co o tym myślicie?

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Pon Gru 22, 2008 9:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sadze ze trzeba byc bardziej rozsadnym Smile
a co do ocierania sie penisem to male prawdopodobienstwo ze bedziesz w ciazy bo nie bylo wytrysku w srodku. Zalezy tez czy przed wlozeniem mial wytrysk, bo plemniki moglyby zostac w cewce moczowej.
Olimpia88

PostWysłany: Pon Gru 22, 2008 10:41 pm    Temat postu: petting a ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej wszystkim pierwszy raz jestem na takim forum i nie wiem jak zacząć. mam pytanie czy ocieranie penisem bez prezerwatywy po narządach rozrodczych kobiety gdy i penis i muszelka sa mokrzy od podniecenia oczywiście to czy to jest bezpieczne? podkreslam ze nie było wytrysku. to nie zajdzie do zapłodnienia prawda?

---edited by Wind_Of_Hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem.
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
bojączka

PostWysłany: Wto Gru 23, 2008 12:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wytrysku nie bylo pzed na pewno.. ale slyszlam ze plemniki sa tez w płynie ktory caly czas wydziela sie z penisa mezczyzny.. w malej ilosci ale sa.. hmm. ale dzieki za odpowiedz fasolka. Rolling Eyes
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Gru 24, 2008 8:00 pm    Temat postu: Re: petting a ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Olimpia88 napisał:
hej wszystkim pierwszy raz jestem na takim forum i nie wiem jak zacząć. mam pytanie czy ocieranie penisem bez prezerwatywy po narządach rozrodczych kobiety gdy i penis i muszelka sa mokrzy od podniecenia oczywiście to czy to jest bezpieczne? podkreslam ze nie było wytrysku. to nie zajdzie do zapłodnienia prawda?

raczej nie dojdzie do zaplodninia. Raz slyszalam ze laska miala naprawde dni plodne i owulke podczas gdy jej chlopak ocieral penisem i zaszla w ciaze. Ale wtedy do wytrysku doszlo normalnie i spermy musialo sie dostac troche o srodka..takze bez obaw Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 37 z 42