Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
blondyna1790
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 10:04 am Temat postu: |
|
|
no ludzie jak przez petting mozna zajsc w ciaze? no bez przesady ;/ czasami to sa glupie pytania. typu kochalam sie z chlopakiem w majtkach mialam stringi on mial lekko mokre czy moge byc w ciazy ... no bez przesady to jest troche smieszne. pewnie tak pisza osoby ktore pierwszy raz robia cos takiego ;/ ech przed tymi pieszczotami powinni troche poczytac a nie sami sobie robia wstyd pozniej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 11:33 am Temat postu: |
|
|
doladnie, dobrze napisane |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 3:34 pm Temat postu: |
|
|
Niby dobrze napisane, ale ja się niezgodze. Po pierwsze jest możliwość jeśli facet ma na rękach sperme i ją głęboko wprowadzi do pochwy i dziwczyna miała by płodne. No gdyby ktoś tak robił to by był głupi ale teortycznie mogło by się tak zdarzyć. A no i przedewszystkim to ja na ten temat małej wiedzy niemiałam ale kiedy @ się spóźnia to można wszystko sobie wmówić. I każda dziewczyna która jeszcze niechce mieć dziecka zacznie się przejmować i szukać pomocy chociarz przypadek był by absurdalny. Fantazja swoje robi _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bridget
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 6:52 pm Temat postu: |
|
|
Cześć. Mam pytanko. Czy jest możliwe, że jestem w ciąży??
Okres mi się już spóźnia 2 dni, bo miał być w niedzielę. Dziś uprawiałam peeting z moim chłopakiem, po pewnym czasie poszedł do łazienki sobie dokończyć, umył ręce, ale tylko wodą i wytarł a następnie dotykał mojej pochwy. Twierdzi że po wytrysku nie miał nasienia na dłoniach, ale mimo to czy jest możliwa ciąża? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 7:24 pm Temat postu: |
|
|
Nie ciąża jest niemożliwa, a zwłaszcza jeśli miałaś okres dostać 2dni temu to masz dni niepłodne. okres napewno przyjdzie czasami sie przestawia sam z siebie. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kudi
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 1:11 pm Temat postu: Okres podczas ciąży?? |
|
|
Witam. Mam pewien problem i prosiłbym o porade. 19 czerwca uprawiałem z moja kobieta petting. najpierw ona mnie zaspokoiła ustami i doszedłem a potem ja zaczałem zaspokajac ją. i jezyczkiem i paluszkiem. I wtedy nawet nie myslelismy o tym ze moze byc w ciazy bo było wszystko ok. 3 lipca tak jak obliczalismy dostała okres, miała go regularny, przez 6 dni krwawiła wiec wszystko tak jak powinno byc. ale od jakieggos tygodnia skarzy sie ze jest jej niedobrze. i tak sie zastanawiam czy to jej psychika czy rzeczywiscie mogło do czegos dojsc. przypomne ze nie wspołzylismy ze soba, tylko sie piescilismy. przedwcxzoraj mowiła ze dostała jakiegos slinotoku. Prosze o pomoc. testu jeszcze nie robilismy
--------edited by emilka----------
temat przyłączyłam do podwieszonego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 5:36 pm Temat postu: |
|
|
Miała normalny okres nie plamienia niejest w ciąży to tylko wyobraźnia. Zresztą sam pisałeś że niebyło niebezpiecznej sytuacji więc niejest w ciąży. Poprostu może jej być niedobrze od czego innego a ona twierdzi że to ciąża odrazu. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 2:28 pm Temat postu: |
|
|
to znowu ja...dzis powinnam dostac okres tzn mam zawsze 28 do 31 dni wiec do poniedzialku moge czekac ale jakos tak boje sie ze nie przyjdzie a w dodatku nie bola mnie piersi a zazwyczaj bola przed okresem no nie wiem ...ciaza raczej niemozliwa no ale kobieta jka sie martwi to ma bujna wyobraznie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
misiunia53
|
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 11:04 pm Temat postu: ciąża bez seksu |
|
|
czy jestnieje mozliwość zajścia w ciąze podczas pieszczot, np gdy chłopak ma na dłonich male ilości spermy i potem mnie dotyka... Czy istnieje taka możliwość i czy duże jest ryzyko?
-------edited by emilka------
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aga1200
|
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 11:19 pm Temat postu: petting,ciąża |
|
|
haallo!!!! błagam was odpiszcie mi> Otóż ..jakieś 9 dni temu uprawiałąm z moim chłopakiem petting.Najpierw on mnie zspokoił palcem póxniej ja jego ręką podkreślam ,ze zaspokjałąm go ale nei doszłąm do samej góry i nie czułąm nic mokrego tzw, spe.rmy Póxniej prawdopodobnie złąpaliśmy sie za rece, a póżniej znowu zaczął mnie zadowalac palcem. A teraz boje sei ze jestem w ciązy bo..czuje sie źle ..wydaje mis ie ze mam wszystkei objawy...nudości ,bóle brzucha,podwyższona temperatura. Okresu jeszcze nie miałam,ma sie pojawić pod koniec miesiaća albo wcześniej. Ale strasznie sie bojeeeee!!!! POmocy.Ja juz sobie wyobrażam co to bedzie zwłąszcza w szkole. Wiem, powinnam sie nie denerwować i poczekac do 2 tyg a później zrobić test..próbuje sie nie stresowac bo to opóźnia miesiaczke ale nie potrafie. Napiszcie mi coś ...BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|