Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blondyna1790

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 10:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ludzie jak przez petting mozna zajsc w ciaze? no bez przesady ;/ czasami to sa glupie pytania. typu kochalam sie z chlopakiem w majtkach mialam stringi on mial lekko mokre czy moge byc w ciazy ... no bez przesady to jest troche smieszne. pewnie tak pisza osoby ktore pierwszy raz robia cos takiego ;/ ech przed tymi pieszczotami powinni troche poczytac a nie sami sobie robia wstyd pozniej Evil or Very Mad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 11:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

doladnie, dobrze napisane Smile
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niby dobrze napisane, ale ja się niezgodze. Po pierwsze jest możliwość jeśli facet ma na rękach sperme i ją głęboko wprowadzi do pochwy i dziwczyna miała by płodne. No gdyby ktoś tak robił to by był głupi ale teortycznie mogło by się tak zdarzyć. A no i przedewszystkim to ja na ten temat małej wiedzy niemiałam ale kiedy @ się spóźnia to można wszystko sobie wmówić. I każda dziewczyna która jeszcze niechce mieć dziecka zacznie się przejmować i szukać pomocy chociarz przypadek był by absurdalny. Fantazja swoje robi
bridget

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć. Mam pytanko. Czy jest możliwe, że jestem w ciąży??
Okres mi się już spóźnia 2 dni, bo miał być w niedzielę. Dziś uprawiałam peeting z moim chłopakiem, po pewnym czasie poszedł do łazienki sobie dokończyć, umył ręce, ale tylko wodą i wytarł a następnie dotykał mojej pochwy. Twierdzi że po wytrysku nie miał nasienia na dłoniach, ale mimo to czy jest możliwa ciąża? Embarassed
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 7:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ciąża jest niemożliwa, a zwłaszcza jeśli miałaś okres dostać 2dni temu to masz dni niepłodne. okres napewno przyjdzie czasami sie przestawia sam z siebie.
kudi

PostWysłany: Czw Lip 17, 2008 1:11 pm    Temat postu: Okres podczas ciąży?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam pewien problem i prosiłbym o porade. 19 czerwca uprawiałem z moja kobieta petting. najpierw ona mnie zaspokoiła ustami i doszedłem a potem ja zaczałem zaspokajac ją. i jezyczkiem i paluszkiem. I wtedy nawet nie myslelismy o tym ze moze byc w ciazy bo było wszystko ok. 3 lipca tak jak obliczalismy dostała okres, miała go regularny, przez 6 dni krwawiła wiec wszystko tak jak powinno byc. ale od jakieggos tygodnia skarzy sie ze jest jej niedobrze. i tak sie zastanawiam czy to jej psychika czy rzeczywiscie mogło do czegos dojsc. przypomne ze nie wspołzylismy ze soba, tylko sie piescilismy. przedwcxzoraj mowiła ze dostała jakiegos slinotoku. Prosze o pomoc. testu jeszcze nie robilismy

--------edited by emilka----------
temat przyłączyłam do podwieszonego
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lip 17, 2008 5:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miała normalny okres nie plamienia niejest w ciąży to tylko wyobraźnia. Zresztą sam pisałeś że niebyło niebezpiecznej sytuacji więc niejest w ciąży. Poprostu może jej być niedobrze od czego innego a ona twierdzi że to ciąża odrazu.
tola18

PostWysłany: Sob Lip 19, 2008 2:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to znowu ja...dzis powinnam dostac okres tzn mam zawsze 28 do 31 dni wiec do poniedzialku moge czekac ale jakos tak boje sie ze nie przyjdzie a w dodatku nie bola mnie piersi a zazwyczaj bola przed okresem no nie wiem ...ciaza raczej niemozliwa no ale kobieta jka sie martwi to ma bujna wyobraznie..
Powrót do góry
misiunia53

PostWysłany: Sob Lip 19, 2008 11:04 pm    Temat postu: ciąża bez seksu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy jestnieje mozliwość zajścia w ciąze podczas pieszczot, np gdy chłopak ma na dłonich male ilości spermy i potem mnie dotyka... Czy istnieje taka możliwość i czy duże jest ryzyko?

-------edited by emilka------
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu
Powrót do góry
aga1200

PostWysłany: Sob Lip 19, 2008 11:19 pm    Temat postu: petting,ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

haallo!!!! błagam was odpiszcie mi> Otóż ..jakieś 9 dni temu uprawiałąm z moim chłopakiem petting.Najpierw on mnie zspokoił palcem póxniej ja jego ręką podkreślam ,ze zaspokjałąm go ale nei doszłąm do samej góry i nie czułąm nic mokrego tzw, spe.rmy Póxniej prawdopodobnie złąpaliśmy sie za rece, a póżniej znowu zaczął mnie zadowalac palcem. A teraz boje sei ze jestem w ciązy bo..czuje sie źle ..wydaje mis ie ze mam wszystkei objawy...nudości ,bóle brzucha,podwyższona temperatura. Okresu jeszcze nie miałam,ma sie pojawić pod koniec miesiaća albo wcześniej. Ale strasznie sie bojeeeee!!!! POmocy.Ja juz sobie wyobrażam co to bedzie zwłąszcza w szkole. Wiem, powinnam sie nie denerwować i poczekac do 2 tyg a później zrobić test..próbuje sie nie stresowac bo to opóźnia miesiaczke ale nie potrafie. Napiszcie mi coś ...BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 7 z 42