Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bridget
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 12:02 am Temat postu: |
|
|
Nie no, ja sie i tak boje... wiem, za duzo mysle ale ryzyko zawsze jest... Jezeli na jego palcu byl choc 1 plemnik to mozliwe jest zajscie w ciąże?? Tylko ze on nie wkladal, tylko smyral.. ue, boje sie... okres mialam, jak sie okazalo to ja zle policzylam dni;/ dostalam tak jak trzeba @, bez zadnych opoznien, ale to jeszcze o niczym nie swiadczy... uspokoje sie dopiero przy nastepnym @... chyba ze wy mnie uspokoicie...! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 5:57 pm Temat postu: |
|
|
Bosh niepopadajcie w paranoje niejesteście wiatropylne dziwczyny troche więcej spokoju.
bridget ja niewiem jak ty miała byś niby w tą ciąże zajść, to jest niemożliwe. A na forum tu już były takie co mówiły że po następnej @ się uspokoją i tak każda następna miała być tą spokojną ale chyba uwierzyły po 9 miesiącach. Plemniki to nie antyterroryści z nawigacją przysawkami do palców, którzy czekają tylko aż poczują zapach kobiety i idą na atak. Na ciąże potrzebne jest wiele czynników a twój wypadek niespełnia ani jednego: miałaś niepłodne dni, niebyło wytrysku w środku i niebyło spermy. Plemniki muszą pokonać długą droge zanim dotrą do komórki i napewno jeden plemnik zmarnowany po myciu rąk by cię niezapłodnił.
aga1200 niejesteś w ciąży bo jak sama mówiesz niebyło wytrysku nawet na zewnątrz więc jest to nierealne, bo jak można zajść w ciąże bez nasienia? Pozatym po 9 dniach niebędziesz miała żadnych objawów.
misiunia53 wszystko zależy od dni i od tego czy chłopak włożył ci palce do pochwy. Nawet jeśli miała byś płodne i luby by ci zrobił palcówe ze spermom na dłoni to szanse by niebyły jakieś super wielkie. jeszcze niepoznałam osoby która tak zaszła w ciąże niby jest to możliwe ale praktycznie zero szans jeśli sie wmiare uwarza.
Tola18 poczekaj jeszcze te pare dni _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BlueCuracao
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 8:12 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny spokojnie. Mi się spóźniał okres przez trzy miesiące czyli łącznie nie miałam go przez ok. 4 miesiące i zaczęłam się zastanawiać, dopiero po drugim miesiącu . I na sam koniec wyszło, że w ciąży nie jestem. Opóźnienia jedno- czy nawet kilkudniowe to nie jest żaden, powtarzam ŻADEN powód do paniki. Także spokojnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bridget
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 8:48 pm Temat postu: |
|
|
No dobra.. juz jestem spokojna... dzieki dziewczynki :*:*:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 9:15 am Temat postu: |
|
|
No czekac...tylko czekanie jest najgorsze eh juz powinnam miec a nie ma:(:(raz mysle ze to niemozliwe i sie nie martwie ale jak wstaje rano to ze zlym humorem bo nie ma zadnych oznak ze okres przyjdzie...a martwi mnie jeszcze jedna rzecz bo weszlam do ubikacji po moim bracie a on chyba przede mna sie zaspokajal .....eh |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aga1200
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 10:58 am Temat postu: petting i ciąża |
|
|
No hallo cześć. Ulżyło mi bo dostałąm okress wczoraj!!! Boze jak sie ciesze!!!!..Tylko troche sie boje że to moze plamienia??? hmmm czytałąm troche o tym.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 12:48 pm Temat postu: |
|
|
tola18 napisał: | a martwi mnie jeszcze jedna rzecz bo weszlam do ubikacji po moim bracie a on chyba przede mna sie zaspokajal .....eh |
nie jestes w ciazy napewno. No i co z tego ze weszlas do ubikacji po nim? Przeciez plemniki nie lataja po calej ubikacji.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 3:18 pm Temat postu: |
|
|
tola18 napisał: | No czekac...tylko czekanie jest najgorsze eh juz powinnam miec a nie ma:(:(raz mysle ze to niemozliwe i sie nie martwie ale jak wstaje rano to ze zlym humorem bo nie ma zadnych oznak ze okres przyjdzie...a martwi mnie jeszcze jedna rzecz bo weszlam do ubikacji po moim bracie a on chyba przede mna sie zaspokajal .....eh |
a ja propobuje poczytac troche o anatomi, wspolzyciu i wogole jak to wyglada bo to co napisalas troche mnie przerazilo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aga1200
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 3:35 pm Temat postu: petting i ciąża |
|
|
kurcze pomocy napiszcie mi cos bo ja sie cholernie boej niby mam okres ale sie boje ,ze może jednak to są te plamienia w ciązy. Bo wydaje mi sie ,e okres jest troche skąpy ,niby jajniki mnie troche pobolewają ale mój brzuch wydaje mi sie taki wielki i czuje sie taka gruba i opuchnioeta ,ze na prawdde zaczynam już panikować czy to okres czy nie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 3:37 pm Temat postu: |
|
|
w czasie ciazy w organizmie zatrzymuje sie sporo wody wiec mozesz czuc sie gruba i opuchnieta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|