Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aga1200

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 3:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli co twierdzisz ze moge być w ciazy????
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tola18

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 4:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka dlaczego przeraziolo cie to co napisalam??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

TOLA bo piszesz jakies głupoty..a co z tego ze Twoj brat sie masturbował? co to ma do ciazy?... Neutral ja nie rozumiem...

Aga a Ty z kolei panikujesz i nic nie robisz...najlepiej siaść i zaczac wymyslac ze to ciaza ,to brzuch duzy i tp.
a idz do apteki, kup test i zobaczysz czy jest o co sie martwic.. Smile.
jesli mineło 12 dni od stosunku wynik bedzie wiarygodny Smile wiec marsz po test a nie dołujesz sie tu.. Razz

Powrót do góry
BlueCuracao

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tola18 napisał:
a martwi mnie jeszcze jedna rzecz bo weszlam do ubikacji po moim bracie a on chyba przede mna sie zaspokajal .....eh

Rozumiem, że to jakiś niesmaczny żart... Rolling Eyes
Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nie jst zart poprotu mysle ze moze jego sperma byla na sedesie a ja usiadlam....
Powrót do góry
TW

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej!
Jakieś 3 tyg temu trochu się zabawiliśmy z chłopakiem, bawiąc się jego członkiem doszło do wytrysku na mój brzuch w dolnych częściach, czy mogło dojść do zapłodnienia? Biorę tablety od mies., byłam wtedy po 1 po przerwie ich brania. Zaraz po tym zdarzeniu wytarłam się ręcznikiem... Nie mam specjalnych objawów, ale wolę się upewnić... 25. robię znów 7dniową przerwę i mam nadzieję że dostanę okres..bo niby wydziela mi się śluz jaki powinien, ale tyle się naczytałam na tym forum, ze już sama nic nie wiem Sad Pomóżcie...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 12:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jesteś w ciąży. jak chciałabys zajść w ciążę biorąc tabletki i nie mając owulacji? czytałaś ulotkę tabletek i wiesz jak działają i do czego służą?
Gosc11
Gość

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 8:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też mam problem. Ja wiem, że dość głupi.
Mam wtórny brak miesiączki, ostatnią miałam 30 maja :/
Mam stałego chłopaka, jesteśmy razem 2 lata i uprawiamy czasami petting. Nigdy nie zdarzyło się, aby chłopak miał spermę na dłoniach i mnie nią pieścił. Mam inny problem. Ostatnio podczas pieszczot dotknęłam jego penisa (teoretycznie był suchy, a spermy nie było na 100%) na krótką chwilę, a po jakiejś minucie przez przypadek musnęłam siebie. Ciąża raczej niemożliwa??
Jestem trochę chyba przwrażliwiona... Crying or Very sad
Powrót do góry
Gosc11
Gość

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 8:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I raz była taka sytuacja, że zabawialiśmy się jakieś 3 godzinki po wytrysku, rączki umył chyba z trzy razy, więc zagrożenie raczej wykluczam...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej opcji... Rolling Eyes w ciazy nie jestes.
jesli dobrze rozumiem to 2 mce jestes bez okresu tak? a na co Ty wogole czekasz? do ginekologa marsz!!!! cos jest nie tak z twoim organizmem i musisz to zbadac... a wogole test robiłas? chociaz ja ciaze wykluczam to moze warto zrobic?... Neutral tak czy siak idz sie zapisz na wizyte i lekarz Ci wywoła okres bo to nie jest normalne ze tyle czasu nie ma @...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 9 z 42