Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aga1200
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 3:53 pm Temat postu: |
|
|
czyli co twierdzisz ze moge być w ciazy???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 4:50 pm Temat postu: |
|
|
pituszka dlaczego przeraziolo cie to co napisalam?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 7:37 pm Temat postu: |
|
|
TOLA bo piszesz jakies głupoty..a co z tego ze Twoj brat sie masturbował? co to ma do ciazy?... ja nie rozumiem...
Aga a Ty z kolei panikujesz i nic nie robisz...najlepiej siaść i zaczac wymyslac ze to ciaza ,to brzuch duzy i tp.
a idz do apteki, kup test i zobaczysz czy jest o co sie martwic.. .
jesli mineło 12 dni od stosunku wynik bedzie wiarygodny wiec marsz po test a nie dołujesz sie tu.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
BlueCuracao
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 8:42 pm Temat postu: |
|
|
tola18 napisał: | a martwi mnie jeszcze jedna rzecz bo weszlam do ubikacji po moim bracie a on chyba przede mna sie zaspokajal .....eh |
Rozumiem, że to jakiś niesmaczny żart... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 11:13 pm Temat postu: |
|
|
to nie jst zart poprotu mysle ze moze jego sperma byla na sedesie a ja usiadlam.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
TW
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 11:44 pm Temat postu: |
|
|
Hej!
Jakieś 3 tyg temu trochu się zabawiliśmy z chłopakiem, bawiąc się jego członkiem doszło do wytrysku na mój brzuch w dolnych częściach, czy mogło dojść do zapłodnienia? Biorę tablety od mies., byłam wtedy po 1 po przerwie ich brania. Zaraz po tym zdarzeniu wytarłam się ręcznikiem... Nie mam specjalnych objawów, ale wolę się upewnić... 25. robię znów 7dniową przerwę i mam nadzieję że dostanę okres..bo niby wydziela mi się śluz jaki powinien, ale tyle się naczytałam na tym forum, ze już sama nic nie wiem Pomóżcie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 12:38 pm Temat postu: |
|
|
nie jesteś w ciąży. jak chciałabys zajść w ciążę biorąc tabletki i nie mając owulacji? czytałaś ulotkę tabletek i wiesz jak działają i do czego służą? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosc11 Gość
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 8:53 pm Temat postu: |
|
|
Ja też mam problem. Ja wiem, że dość głupi.
Mam wtórny brak miesiączki, ostatnią miałam 30 maja :/
Mam stałego chłopaka, jesteśmy razem 2 lata i uprawiamy czasami petting. Nigdy nie zdarzyło się, aby chłopak miał spermę na dłoniach i mnie nią pieścił. Mam inny problem. Ostatnio podczas pieszczot dotknęłam jego penisa (teoretycznie był suchy, a spermy nie było na 100%) na krótką chwilę, a po jakiejś minucie przez przypadek musnęłam siebie. Ciąża raczej niemożliwa??
Jestem trochę chyba przwrażliwiona... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosc11 Gość
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 8:59 pm Temat postu: |
|
|
I raz była taka sytuacja, że zabawialiśmy się jakieś 3 godzinki po wytrysku, rączki umył chyba z trzy razy, więc zagrożenie raczej wykluczam... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 9:11 pm Temat postu: |
|
|
nie ma takiej opcji... w ciazy nie jestes.
jesli dobrze rozumiem to 2 mce jestes bez okresu tak? a na co Ty wogole czekasz? do ginekologa marsz!!!! cos jest nie tak z twoim organizmem i musisz to zbadac... a wogole test robiłas? chociaz ja ciaze wykluczam to moze warto zrobic?... tak czy siak idz sie zapisz na wizyte i lekarz Ci wywoła okres bo to nie jest normalne ze tyle czasu nie ma @... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|