Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
xladyx

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 12:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję, że masz rację. Nigdy nie słyszałam o ciąży bez seksu, ale zawsze jest jakieś zagrożenie... Dzięki wielkie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
andrewww

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 10:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ech zaczynam się troche martwić, dziewczyna powinna 2 dni temu dostać okres i dalej nie ma. Na pewno plemniki, bądz ten preekulat (nie czułem wytrysku) więc raczej to drugie, nie mógł zostać na ręce podczas gdy myłem żołądz ? Potem spłukałem ręce wodą, wytarłem ręce tak pobieżnie.
Jak wspominałem wcześniej miałem aktywny dzień i robiłem jeszcze dużo rzeczy, rowery, spacery itd.
Po jakiś 9 godzinach dopiero włożyłem jej tego palca na te 2 sek na 1/4 długość palca. Jakieś śladowe ilości plemników nie mogły zostać na palcach i przez to mogło dojść do zapłodnienia ? . Czy nie są w stanie przeżyć 9 h na powietrzu, na rękach ?
Powrót do góry
Rozczochrana

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 10:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie mogło po takim czasie być plemnikow na palcu
żeby można było mówić o zagrożeniu ciążą musialbyś mieć palec caly zamoczony w świeżutkim nasieniu i wprowadzić go głęboko do pochwy, inaczej nie ma mowy
Powrót do góry
andrewww

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 6:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli NAWET gdybym miał na ręce jakieś śladowe ilości ( mogłem się dotkąć pozniej bokserek na których mogło być troche tego prekulatu lub plemników) a wprowadziłem palec może na 2 centymetry i tylko na 2 sek to i tak nic by się nie stało?
Powrót do góry
Rozczochrana

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 8:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

śladowe ilości nie wystarczą na ciążę
Powrót do góry
carboczar

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

andrewww
Uspokoję Cie całkowicie,jest to nierealne.
andrewww

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 11:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cholera, jak ona wreszcie dostanie ten okres każdemu który mnie jakoś wspiera wyśle po dobrej flaszce:E , i nie żartuje.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

andrewww naprawdę nie musisz się martwić...ciąża jest niemożliwa...W wodzie plemniki giną...Tak samo jak na powietrzu...a jak wycierasz rękę, to je gnieciesz...

Także na prawdę nie ma mowy o ciąży...Bo plemników tam po prostu nie było...

A okres może się opóźnić z różnych powodów...Zmiana pogody, klimatu, stres, infekcja, kuracja antybiotykowa...

Spokojnie...Poza tym 2 dni to nie tragedia...
andrewww

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 3:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W tym problem że już się jej 4 dni spoznia.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 3:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To też nie jest tragedia...Myślę że tak do tygodnia powinna wystąpić. Jeśli nie wystąpi niech idzie do ginekologa na wywołanie. Ciąża NIEMOŻLIWA.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 19 z 40