Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xladyx
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 12:52 am Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję, że masz rację. Nigdy nie słyszałam o ciąży bez seksu, ale zawsze jest jakieś zagrożenie... Dzięki wielkie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
andrewww
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 10:18 am Temat postu: |
|
|
Ech zaczynam się troche martwić, dziewczyna powinna 2 dni temu dostać okres i dalej nie ma. Na pewno plemniki, bądz ten preekulat (nie czułem wytrysku) więc raczej to drugie, nie mógł zostać na ręce podczas gdy myłem żołądz ? Potem spłukałem ręce wodą, wytarłem ręce tak pobieżnie.
Jak wspominałem wcześniej miałem aktywny dzień i robiłem jeszcze dużo rzeczy, rowery, spacery itd.
Po jakiś 9 godzinach dopiero włożyłem jej tego palca na te 2 sek na 1/4 długość palca. Jakieś śladowe ilości plemników nie mogły zostać na palcach i przez to mogło dojść do zapłodnienia ? . Czy nie są w stanie przeżyć 9 h na powietrzu, na rękach ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rozczochrana
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 10:49 am Temat postu: |
|
|
nie mogło po takim czasie być plemnikow na palcu
żeby można było mówić o zagrożeniu ciążą musialbyś mieć palec caly zamoczony w świeżutkim nasieniu i wprowadzić go głęboko do pochwy, inaczej nie ma mowy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
andrewww
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 6:19 pm Temat postu: |
|
|
Czyli NAWET gdybym miał na ręce jakieś śladowe ilości ( mogłem się dotkąć pozniej bokserek na których mogło być troche tego prekulatu lub plemników) a wprowadziłem palec może na 2 centymetry i tylko na 2 sek to i tak nic by się nie stało? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rozczochrana
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 8:53 pm Temat postu: |
|
|
śladowe ilości nie wystarczą na ciążę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 9:11 pm Temat postu: |
|
|
andrewww
Uspokoję Cie całkowicie,jest to nierealne. _________________ Nie udzielam już porad na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
andrewww
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 11:01 pm Temat postu: |
|
|
Cholera, jak ona wreszcie dostanie ten okres każdemu który mnie jakoś wspiera wyśle po dobrej flaszce:E , i nie żartuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 11:17 pm Temat postu: |
|
|
andrewww naprawdę nie musisz się martwić...ciąża jest niemożliwa...W wodzie plemniki giną...Tak samo jak na powietrzu...a jak wycierasz rękę, to je gnieciesz...
Także na prawdę nie ma mowy o ciąży...Bo plemników tam po prostu nie było...
A okres może się opóźnić z różnych powodów...Zmiana pogody, klimatu, stres, infekcja, kuracja antybiotykowa...
Spokojnie...Poza tym 2 dni to nie tragedia... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
andrewww
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 3:10 pm Temat postu: |
|
|
W tym problem że już się jej 4 dni spoznia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 3:12 pm Temat postu: |
|
|
To też nie jest tragedia...Myślę że tak do tygodnia powinna wystąpić. Jeśli nie wystąpi niech idzie do ginekologa na wywołanie. Ciąża NIEMOŻLIWA. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|