Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rozczochrana

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lip 13, 2009 6:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem ciąży z tego nie będzie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pon Lip 13, 2009 7:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

xladyxjeśli miał prezerwatywę i nie było wytrysku to myślę, że nie ma znaczenia czy się zsunęła . grunt, że była sucha czyli bez plemników.
moim zdaniem nie ma szans na ciążę ale dla pewności możesz zrobić test po ok 14-16 dniach od pieszczot.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 5:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez uwazam ze nie ma szans na ciaze. potrzebny jest wytrysk w srodku Smile
Powrót do góry
kasia1991

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 6:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam nieregularne cykle( od 21 do 31 dni) . Od ostatniego okresu mam cały czas sucho,wczoraj zauważyłam gęsty,nierozciągliwy,biały śluz (nie wiem czemu się tak dzieje). Tydzień temu kochałam się z moim chłopakiem. Użyliśmy prezerwatywy. Później wyjął penisa,przetarł go papierem,założył drugą gumkę i kochaliśmy się od nowa. Niestety gumka pękła,ale on nie doszedł do orgazmu. Czy możliwe jest więc że zaszłam w ciąże? Miałam wtedy 18 dzień cyklu. Od paru dni pobolewa mnie brzuch na dole,a wczoraj zaczeły mnie boleć piersi. Bardzo proszę o odpowiedź.

Dodano po 2 minutach:

a i jeszcze jedno- prezerwatywa była plemnikobójcza,więc czy jak nawet coś na penisie zostało po wcześniejszym stosunku to czy plemniki mogły przetrwać?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 7:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie sądzę żeby doszło do ciąży...Skoro wytarł penisa, to nie było już plemników zdolnych do zapłodnienia...A jak do tego dochodzi prezerwatywa plemnikobójcza, to już w ogóle...

A objawy wskazują na zbliżający się okres.
kasia1991

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję za odpowiedz. Jjakoś się pewniej poczułam,bo jak powiedziałam przyjaciółce to zaczeła panikować... logika mi podpowiadała że to nie możliwe,ale ona miała inne zdanie i chciałam żeby ktoś potwierdził moją opinię.
Powrót do góry
piter123321

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 10:33 pm    Temat postu: Pomocy!! nie wiem czy wpadlismy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja dziewczyna powinna dostac okres jakies 3 dni temu i ciagle nic.zadnych objawow ze bedzie miala okres a ja odchodze od zmyslow,co prawda zawsze kochalismy sie w gumce,czy da sie wywolac jakos okres czy cos??czy to mozliwe ze zaszla??ma okres raczej regularnie,czy moze byc przesuniety przez stres czy pogode??pomocy!!
Powrót do góry
Rozczochrana

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 11:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres może się przesunąć przez stres, pogode, leki, choroby i wiele innych
jeśli gumka Wam nie pekła i nie było stosunków bez zabezpieczenia to ciąża jest niemozliwa
Powrót do góry
xladyx

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 12:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi także w moim przypadku ciąża wydaje się być niemożliwa, ale gdy napisałyście o testach ciążowych zaczęłam się strasznie bać.

Mam jeszcze jedno pytanie, może troche głupie, ale czy gdy preejakulat dostaje się do pochwy w momencie gdy członek się tam nie znajduje można to w jakikolwiek sposób poczuć? Bo ja nie czułam żadnego ciepła ani nic mokrego, jakkolwiek to brzmi...
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 12:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie...Występuje naturalna lubrykacja pochwy i nie poczujesz tego bo jest zwyczajnie zbyt mała ilość żeby zauważyć różnicę...

Z preejakulatu ciąży nie będzie...Plemniki zdolne do zapłodnienia pojawiają sie tam bezpośrednio przed wytryskiem.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 18 z 40