Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rozczochrana
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 6:24 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem ciąży z tego nie będzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 7:33 pm Temat postu: |
|
|
xladyxjeśli miał prezerwatywę i nie było wytrysku to myślę, że nie ma znaczenia czy się zsunęła . grunt, że była sucha czyli bez plemników.
moim zdaniem nie ma szans na ciążę ale dla pewności możesz zrobić test po ok 14-16 dniach od pieszczot. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 5:21 pm Temat postu: |
|
|
ja tez uwazam ze nie ma szans na ciaze. potrzebny jest wytrysk w srodku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia1991
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 6:33 pm Temat postu: |
|
|
Mam nieregularne cykle( od 21 do 31 dni) . Od ostatniego okresu mam cały czas sucho,wczoraj zauważyłam gęsty,nierozciągliwy,biały śluz (nie wiem czemu się tak dzieje). Tydzień temu kochałam się z moim chłopakiem. Użyliśmy prezerwatywy. Później wyjął penisa,przetarł go papierem,założył drugą gumkę i kochaliśmy się od nowa. Niestety gumka pękła,ale on nie doszedł do orgazmu. Czy możliwe jest więc że zaszłam w ciąże? Miałam wtedy 18 dzień cyklu. Od paru dni pobolewa mnie brzuch na dole,a wczoraj zaczeły mnie boleć piersi. Bardzo proszę o odpowiedź.
Dodano po 2 minutach:
a i jeszcze jedno- prezerwatywa była plemnikobójcza,więc czy jak nawet coś na penisie zostało po wcześniejszym stosunku to czy plemniki mogły przetrwać? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 7:06 pm Temat postu: |
|
|
Nie sądzę żeby doszło do ciąży...Skoro wytarł penisa, to nie było już plemników zdolnych do zapłodnienia...A jak do tego dochodzi prezerwatywa plemnikobójcza, to już w ogóle...
A objawy wskazują na zbliżający się okres. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia1991
|
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 7:50 pm Temat postu: |
|
|
dziękuję za odpowiedz. Jjakoś się pewniej poczułam,bo jak powiedziałam przyjaciółce to zaczeła panikować... logika mi podpowiadała że to nie możliwe,ale ona miała inne zdanie i chciałam żeby ktoś potwierdził moją opinię. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
piter123321
|
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 10:33 pm Temat postu: Pomocy!! nie wiem czy wpadlismy |
|
|
moja dziewczyna powinna dostac okres jakies 3 dni temu i ciagle nic.zadnych objawow ze bedzie miala okres a ja odchodze od zmyslow,co prawda zawsze kochalismy sie w gumce,czy da sie wywolac jakos okres czy cos??czy to mozliwe ze zaszla??ma okres raczej regularnie,czy moze byc przesuniety przez stres czy pogode??pomocy!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rozczochrana
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 11:12 pm Temat postu: |
|
|
okres może się przesunąć przez stres, pogode, leki, choroby i wiele innych
jeśli gumka Wam nie pekła i nie było stosunków bez zabezpieczenia to ciąża jest niemozliwa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
xladyx
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 12:41 am Temat postu: |
|
|
Mi także w moim przypadku ciąża wydaje się być niemożliwa, ale gdy napisałyście o testach ciążowych zaczęłam się strasznie bać.
Mam jeszcze jedno pytanie, może troche głupie, ale czy gdy preejakulat dostaje się do pochwy w momencie gdy członek się tam nie znajduje można to w jakikolwiek sposób poczuć? Bo ja nie czułam żadnego ciepła ani nic mokrego, jakkolwiek to brzmi... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 12:47 am Temat postu: |
|
|
Nie...Występuje naturalna lubrykacja pochwy i nie poczujesz tego bo jest zwyczajnie zbyt mała ilość żeby zauważyć różnicę...
Z preejakulatu ciąży nie będzie...Plemniki zdolne do zapłodnienia pojawiają sie tam bezpośrednio przed wytryskiem. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|