Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
xladyx

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bez obaw, nie będzie z tego dziecka. Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kiara3730

PostWysłany: Sob Lip 25, 2009 5:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i dziecka nie ma:) dostalam dzis okresu, tak jak zawsze po 28 dniach:) strasznie sie ciesze...ogromne dzieki za wsparcie, bardzo sie przydalo
Powrót do góry
zbhtoja89

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 8:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, może panikuje moze nie ale chciałbym zadać to dla niektórych moze głupie pytanie. Jakis czas temu uprawiałem petting z dziewczyną, dotykałem członkiem jej miejsc intymnych tyle ze spermy nie było, do wytrysku nie doszło.Postarałem sie także ręką usunąć preejakulat wcześniej ale mógł sie wydzielać niby dalej choć trwało to krótko, chwile sie zapomniałem i na chciałem wsadzić członka,ale po sekudznie sie opaniętałem i nawet 1cm nie wszedł i, no ale okres spóźnia się dziewczynie 5 dzień, co o tym myślicie? prosiłbym o szczerą odpowiedź, z góry dziękuje

Dodano po 1 godzinach 33 minutach:

nikt sie nie wypowie w tej sprawie?
Powrót do góry
alex:))

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 8:37 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile
Mam małe pytanie.
Ostatni okres dostałam 18.09 skończył mi sie 22.09
Natomiast 24.09 uprawiałam z chłopakiem petting.
Do erekcji nie doszło,ale podczas pettingu chłopakowi uleciało w małej ilości spermy,bądź cokolwiek innego.Czułam ręką wilgotność.
On wprawdzie włożył mi palca lecz członka nie dotykał.
Później ja do niego dołączyłam a nawilżałam palce,gdy jego pieściłam podczas płynu ktory mu ulatywał.
Myśle że żeby doszlo do ciąży jest małe prawdopodobieństwo ale ostatnie objawy troche mnie intrygują.m.in. mam nadmiar śliny boli mnie dość często głowa.
Chciałabym sie tylko upewnić.
I jeśli można wiedzieć czy podczas ciąży ogołem może wydzielać sie nie biały śluz ani przezroczysty tylko brunatny.Bo to zauważyłam u mnie a bardzo sie zdziwilam gdyż nigdy tak nie miałam .
Czekam na szybką odpowiedź i z góry dziękuje:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie doszlo do wytrysku to w ciazy nie bedzie...
miala dni plodne? owulacje? ma regularne cykle?
napisałes zbyt malo inf.
a tak poza tymto nie w tym dziale co trzeba... Neutral

Powrót do góry

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 8:59 pm    Temat postu: odpowiedź na problem. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

em.jeśli nie doszło do stosunku to jakim cudem ona ma być w ciąży.
okres może się spóźniać z wielu powodów np.stres,zmęczenie nawet przez czynniki pogodowe.
Wprawdzie są ludzie,którzy twierdza ze w preejakulacie są plemniki,ale przecież niebyło bezpośredniego kontaktu z miejscem intymnym ba nawet z pochwą.
martwicie sie na zapas. A jeśli tak bardzo ta myśl nie daje Wam spokoju to idzcie po test ciążowy,bądź niech dziewczyna idzie zrobic badanie krwi bądź moczu jeśli jest już tak bardzo zdesperowana.
Smile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brunatny - być może masz koncówke okresu, jeśli to nie jest koncówka okresu udaj sie do lekarza ginekologa.

Co do możliwości ciąży to wykluczam. W tym plynie teoretycznie nie ma plemników, mogą sie w nim pojawic przed samym wykryskiem skoro wytrysku w ogóle nie było - ciąża niemozliwa.

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 9:09 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mam taką nadzieje:)
jedynie co to własnie ten śluz mnie martwi i chyba zrobie tak jak mówisz.czas iść do ginekologa.Smile

temat przeniosłam do innego działu i tematu. emilka
Powrót do góry

PostWysłany: Wto Lip 28, 2009 9:06 pm    Temat postu: pytanie. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja mam wgl takie pytanie:)
Bo zastanawia mnie czy po pettingu dziewczyna może sie na drugi dzień źle sie czuć. nie żeby doszlo do ciąży czy cos w tym stylu ,ale ogółem.
Bo ja zauważyłam ,że zawsze po źle sie czuje.
Ogołem mam problemy z jedzeniem i żoładkiem od dawna,ale po ostatnim pettingu boli jeszcze bardziej czesto mi sie odbija nawet z deka ciągnie lekko na wymioty.
Mogłabym prosić o jakąś odpowiedź?:)dziękuje.
Powrót do góry
niesmiertelna

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 1:16 pm    Temat postu: petting a krwawienie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Uprawialam petting z partnerem. Ocieraliśmy sie o siebie lecz bylismy oboje w bieliźnie. Czesto wydzielał preejakulat. Raz doszło do wytrysku spermy lecz nie było to we mnie, lecz obok. Czy np. po niefortunnym dotknieciu spermy moich narzadow plciowych na zewnatrz moglo dojsc do zaplodnienia ?? CZy przez bielizne to mozliwe dy mezczyzna nie wchodzi do srodka ? Po paru dniach zaczęłam krwawić,co mnie bardzo zdziwiło i wystraszyło. Czy mozna to jakos racjonalnie wytlumaczyc?Smile
Kobieta zdesperowana zjada rozumy Smile

dodam, ze miesiaczke mialam 11.07 a petting uprawialismy w dniu miedzy 12 a 23, miesiaczki spodziewam się 9-11 sierpnia.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 21 z 40