Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 1:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alex ja bym stawiała raczej na nieodpowiednią dietę...

niesmiertelna ten wytrysk był w bieliźnie? To były Twoje dni płodne?

Wylicz na podstawie tego co napisane jest w temacie "jak wyliczyć dni płodne/niepłodne" w dziale metody naturalne ( 2 albo 3 od góry)
alex:))

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

takim moim skromnym zdaniem mysle ze ciaze w tym przypadku mozna wykluczyc.
zalezy też oczywsicie jakie mialas dni plodne czy nie.
a bo tak wgl to co znaczy ze do erekcji doszlo obok Ciebie?
ale jesli to niefortunne dotkniecie bylo na zewnetrznej czesci to szanse sa minimalne.Aby doszlo do zaplodnienia plemniki musze sie bezposrednio dostac gleboko do pochwy kobiety,i ilosc tez ma znaczenie.Smile znaczy się to jest tylko moje zdanie nie wiem jak pozostali uwazaja.
Am i przez bielizne nie ma szans aby przenikly:)Nie maja zębówSmile
A krwawienie to moga byc pozostalosci po menstruacjii:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
niesmiertelna

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje Smile
bede czekac na inne odpowiedzi rowniez Smile
to chyba byly moje dni nieplodne, ale mam nieregularne miesiaczki (raz 28 dni ,raz 31)
oby bylo dobrze, najgorsze jest to, ze wszedzie widze kobiety w ciazy i reklamy o dzieciach..brr :d
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokojnie Smile

Wszystko będzie ok Smile
alex:))

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Lip 31, 2009 3:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hahah:)
przypadki chodzą po ludziach:)
nie bubaj. Very Happy
Najważniejsze ,zebyś opanowala nerwy czy stres i nie wmawiala sobie ciązy bo to jest bardzo męczące Smile
pozdrawiam:)
Powrót do góry
niesmiertelna

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pią Lip 31, 2009 6:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

obyście miały rację, dziewczyny! Smile
Powrót do góry
djembe

PostWysłany: Sob Sie 01, 2009 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od 12 dni spoznia sie jej juz okres Sad Zaczynam panikowac..ale pokolei. Nasze kontakty plciowe ograniczyly sie jedynie do moich zabaw w jej okolicach intymnych, paluszkami..na zewnatrz, wewnatrz. Lezala rowniez na mnie chwile ocierajac sie o 'niego' Ja bylem w bokserkach+spodenkach od piżamy. Plyn preejakulacyjny wywolany podnieceniem byl. Do samego wytrysku bylo bardzo bardzo daleko. Czy przy takim kontakcie, gdy dotyknalem go pewnie pare razy przez te ubrania a potem jej wkladalem paluchy mogla zajsc w ciaze? Sad Zaczynam od tygodnia wariowac...przeczytalem chyba cale to forum. Gdzies wyczytalem ze owulacja nastepuje 14 dni przed krwawieniem..odejmuje sobie to od zblizajacych sie dni kiedy moze zacznie krwawic i zawsze wychodza mi tamte dni kiedy sie zabawialismy:(

Dziwne jest takze to ze tuz po tamtych zabawach kiedy myslelismy ze bedzie miala okres, dostala bole podbrzusza, piersi..objawy podobne do okresowych..po czym ustaly na kilka dni... powrocily znow w tym tygodniu we wtorek...dzis juz 5 dzien objawow przed okresowych a krwawienia ciagle brak Sad Dodam ze pracuje ona co drugi dzien dosc intensywnie, nawet wiecej niz 12h i bierze jakeis tabletki na nadcyznnosc tarczycy. I o co tu chodzi Sad Strasznie sie martwie...
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sob Sie 01, 2009 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szkoda że nie doczytałeś że nie da się zajść w ciążę przez bieliznę...

Spokojnie...

Dziecka z tego nie będzie...
djembe

PostWysłany: Sob Sie 01, 2009 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

doczytalem doczytalem Smile I zeby nie bylo watpliwosci nie jestem niedoswiadczony dzieciakiem. Byc moze mam za duza fantazje i wyobraznie, albo po prostu przejmuje sie jak kazdy tutaj Smile Chodzi bardziej o to ze boje sie ze jezeli dotknalem przez te ciuchy tego plynu ktory pewnie ciut przesiakl i potem wkladalem jej paluchy i zakladajac ze miala dni plodne, czy nic sie nie stalo Sad No ale nic, spodziewalem sie takie odpowiedzi.. wiec dzieki za pocieszenie;)
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sob Sie 01, 2009 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plemniki nie przesiąkają...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 22 z 40