Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
antek17

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 04, 2009 6:55 pm    Temat postu: czy jest ryzyko zajścia w ciąze? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Podczas peetingu z moja dziewczyna doszło do wytrysku.
Leżalem na niej i ocieraliśmy sie o swoje narzady, oboje mielismy na sobie bielizne..
Jednak na jej podbrzuszu bya niewielka plama..
Moja dziewczyna była na pograniczu dni płodnych/niepłodnych..
Czy jest ryzyko zajścia w ciąże w takim przypadku????

Przeczytaj regulamin forum! Nie zakładaj nowego tematu jeśli istnieje pokrewny!

Przeniosłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Sie 04, 2009 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

antek Słuchaj ile Ty masz lat??
Przecież to każdy wie że od takiego czegoś nie można zajśc w ciąze.

Na forum powinno byc jakieś ograniczenie wiekowe żeby dzieci co chwile nie zakładały nowych tematów.
Powrót do góry
q

PostWysłany: Wto Sie 04, 2009 7:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wczoraj i dzisiaj miałam na majtkach biały śluz czy to coś oznacza??
Powrót do góry
alex:))

PostWysłany: Sro Sie 05, 2009 9:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak normalna reakcje organizmu.
Jakie masz teraz dni?
Powrót do góry
q

PostWysłany: Sro Sie 05, 2009 10:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie umiem obliczać.. jak sie oblicza??
Powrót do góry
alex:))

PostWysłany: Sro Sie 05, 2009 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest odpowiedni przedział do tego gdzie mozesz sprawdzic kiedy masz dni plodne.Poszukaj na forum.
Em bierzesz sie za seks czy petting bez podstawowych wiadomosci??

Dział "Metody naturalne" temat "Jak wyliczyć dni płodne / niepłodne" ( tj. 2 albo 3 od góry) / nowicjuszka
Powrót do góry
q

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 7:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj robiłam sobie 2 testy ciążowe . one wskazują że nie jestem w ciąży ;] tylko że na ulotce było napisane że najlepiej użyć gdy miesiączka bedzie sie spóźniać a u mnie jeszcze daleko do niej.. [opisywałam wcześniej moją sprawe..] Czy testy są w takiej sytuacji wiarygodne?? odp szybko prosze.!
Powrót do góry
madula

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 9:32 am    Temat postu: czy moge byc w ciazy ?:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam taki problem Sad bo ostatnio z moim chłopakiem uprawialismy petting Sad no i on dotykał mojej łechtaczki i troche pochwy Sad nie miał kontaktu z penisem ( oczywiscie jego ). ja dotkałam jego penisa był chyba troche mokry ale nie dotykałam własnych narządów płciowych dopiero kilka godzin potem. jestem dziewica i czy moge byc w ciazy ? Sad

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 11:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

qTesty są wiarygodne 14-16 dni od stosunku. Zajrzyj do tematu o którym napisałyśmy z alex...

madula Jeśli nie doszło do wytrysku to nie ma szans...Przeczytaj ten temat, jego wszystkie części.

I nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne!Przeczytaj regulamin forum.
niesmiertelna

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Sob Sie 08, 2009 10:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po raz pierwszy w calym życiu cieszy mnie fakt, że przyszedł czas na moją miesiączkę :d ufff mogę oddychac spokojnie Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 24 z 40