Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nina91
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 10:21 am Temat postu: Jestem w ciąży? |
|
|
mam pytanie.uprawialiśmy z moim chłopakiem petting.on mial wytrysk.troche wylądowalo na moich włosach,reszte połknęłam.5 minut pozniej włosy przeczesałam.potem umyłam ręce w wodzie która miala temp około 43 stopni.uzylam tylko wody.wytarłam rece,wrociłam do domu.przed spaniem troche sie masturbowałam.czy moge byc w ciąży?
--- Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Korzystaj z opcji "szukaj". Pytanie przeniesione---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 11:51 am Temat postu: |
|
|
nina - nie ma takiej opcji _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
przestraszona992
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 10:35 pm Temat postu: |
|
|
Mam jeszcze jedno pytanie, na pewno myślicie, że jestem straszliwie infantylna...
Jeżeli mam teraz wzmożony apetyt i częściej chce mi się siku, to mimo to mogę być pewna, że nie jestem w ciąży? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 10:41 pm Temat postu: |
|
|
Ręce opadają....
Powiem krótko i zwięźle nie jestes w ciazy! Jak nei wierzysz idz do ginekologa albo zrób test ciażowy!
Albo daj sobie spokoj z pettingiem bo nie jestes chyba na to gotowa. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 9:24 am Temat postu: |
|
|
przestraszona992 daj juz spokój co . Dostałaś przecież normalny okres kobieto....jakiej jeszcze odpowiedzi oczekujesz? Nie zadawaj już takich pytań bo to się staję żenujące. Mi ma rację , chyba za wcześnie na eksperymenty miłosne _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pingwin2216
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Mam chyba problem ale no tego nie wiem a więc spróbuje opisać moją sytuacje :
Wczoraj uprawiałem petting z moją dziewczyną. Po jakimś czasie dostałem wytrysku poszedłem do toalety i wytarłem ręce ale nie pamiętam czy je umyłem na 60 % tak. Na jakiś czas zrobiliśmy sobie przerwę ( 40 min - godz ) później wsadziłem jej palce które być może były wcześniej w spermie ( nie pamiętam dokładnie czy na prawej ręce też miałem nasienie ) dodam tylko, że wczoraj miała 2 dzień okresu ( ma menstruacje ) cała panika o to, że na jakiś czas przestało jej to cieknąć .. ale później wszystko było o.k ( nadal coś jej tam leci ) jednak jest to bardziej obfite niż bardziej.. czy może być jakaś awaria typu dzieciak ? dodam, że jeżeli sperma została na mojej ręce to jest to znikome.. i okres trwa nadal tylko jest bardziej obfity niż zawsze. proszę o odpowiedź z góry dziękuję.
Pozdrawiam ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 6:52 pm Temat postu: |
|
|
Podczas okresu Twoja dziewczyna ma dni niepłodne _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pingwin2216
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 8:19 pm Temat postu: |
|
|
Czyli ciąża odpada? i podczas wydalania tej dziwnej substancji ( ta krew [ nie wiem jak to się nazywa dlatego posługuje się takim pojęciem jak krew ] ) te plemniki nie powinny zostać wydalone ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 8:55 pm Temat postu: |
|
|
O jakich plemnikach mówisz?
Nawet jeśli nie umyłeś rąk, to je wytarłeś...Więc je wszystkie zmiażdżyłeś...A plemniki nie mają zdolności zmartwychwstania...
Do tego były dni niepłodne...
Więc w ogóle o czym mówić?
A podczas miesiączki wydalana jest krew wraz ze złuszczoną błoną śluzową macicy i mówi się o tym krew miesięczna, krew miesiączkowa. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pingwin2216
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 9:00 pm Temat postu: |
|
|
czyli mogę mieć 99% pewności że nie będzie żadnej niespodzianki ? ale skoro okres nadal trwa i nie został przerwany to raczej wszystko jest w porządku ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|