Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nina91

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 14, 2009 10:21 am    Temat postu: Jestem w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie.uprawialiśmy z moim chłopakiem petting.on mial wytrysk.troche wylądowalo na moich włosach,reszte połknęłam.5 minut pozniej włosy przeczesałam.potem umyłam ręce w wodzie która miala temp około 43 stopni.uzylam tylko wody.wytarłam rece,wrociłam do domu.przed spaniem troche sie masturbowałam.czy moge byc w ciąży?

--- Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Korzystaj z opcji "szukaj". Pytanie przeniesione---tosia81
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Paź 14, 2009 11:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nina - nie ma takiej opcji Cool

Powrót do góry
przestraszona992

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Paź 14, 2009 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam jeszcze jedno pytanie, na pewno myślicie, że jestem straszliwie infantylna...
Jeżeli mam teraz wzmożony apetyt i częściej chce mi się siku, to mimo to mogę być pewna, że nie jestem w ciąży?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Paź 14, 2009 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ręce opadają....

Powiem krótko i zwięźle nie jestes w ciazy! Jak nei wierzysz idz do ginekologa albo zrób test ciażowy!
Albo daj sobie spokoj z pettingiem bo nie jestes chyba na to gotowa.
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 9:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przestraszona992 daj juz spokój co Sad . Dostałaś przecież normalny okres kobieto....jakiej jeszcze odpowiedzi oczekujesz? Nie zadawaj już takich pytań bo to się staję żenujące. Mi ma rację , chyba za wcześnie na eksperymenty miłosne

Powrót do góry
Pingwin2216

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 5:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam chyba problem ale no tego nie wiem a więc spróbuje opisać moją sytuacje :

Wczoraj uprawiałem petting z moją dziewczyną. Po jakimś czasie dostałem wytrysku poszedłem do toalety i wytarłem ręce ale nie pamiętam czy je umyłem na 60 % tak. Na jakiś czas zrobiliśmy sobie przerwę ( 40 min - godz ) później wsadziłem jej palce które być może były wcześniej w spermie ( nie pamiętam dokładnie czy na prawej ręce też miałem nasienie ) dodam tylko, że wczoraj miała 2 dzień okresu ( ma menstruacje ) cała panika o to, że na jakiś czas przestało jej to cieknąć .. ale później wszystko było o.k ( nadal coś jej tam leci ) jednak jest to bardziej obfite niż bardziej.. czy może być jakaś awaria typu dzieciak ? dodam, że jeżeli sperma została na mojej ręce to jest to znikome..Razz i okres trwa nadal tylko jest bardziej obfity niż zawsze. proszę o odpowiedź z góry dziękuję.

Pozdrawiam !
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podczas okresu Twoja dziewczyna ma dni niepłodne

Powrót do góry
Pingwin2216

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli ciąża odpada? i podczas wydalania tej dziwnej substancji ( ta krew [ nie wiem jak to się nazywa dlatego posługuje się takim pojęciem jak krew ] ) te plemniki nie powinny zostać wydalone ?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 8:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O jakich plemnikach mówisz? Shocked
Nawet jeśli nie umyłeś rąk, to je wytarłeś...Więc je wszystkie zmiażdżyłeś...A plemniki nie mają zdolności zmartwychwstania...

Do tego były dni niepłodne...

Więc w ogóle o czym mówić?

A podczas miesiączki wydalana jest krew wraz ze złuszczoną błoną śluzową macicy i mówi się o tym krew miesięczna, krew miesiączkowa.
Pingwin2216

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli mogę mieć 99% pewności że nie będzie żadnej niespodzianki ? ale skoro okres nadal trwa i nie został przerwany to raczej wszystko jest w porządku ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 35 z 40